cod7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 παιδια θα ειθελα ενα προγραμμα επεξεργασιας βιντεο που να μου δηνει την δυνατοτητα να προσθετο ποτιτλουσ μουσικη να ακουγετε απο πισω η να αλλαζω τη φατσα ενος ατομου σε ενα βιντεο και να βαζω μια φατσα απο μια photo σαν αυτο που κανει ο λαζοπουλος με λιγα λογια θελω κατι που να με βοηθαει να κανω κατι σαν parody
parsifal Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Κάνε 2 searches στο παρόν subforum για threads που περιέχουν τον όρο «Λαζόπουλος» και «Λαζόπουλου». Δεν κάνω πλάκα...
micos000 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Welcome to the club, μαζί με τους υπόλοιπους 10000 would be Λαζόπουλους. Φίλε δες τα threads που σου παραθέτει ο Parsifal, αλλά δεν είναι τόσο απλό και φυσικά δεν υπάρχει ο εύκολος τρόπος, θέλει να ασχοληθείς αρκετά και να ψαχτείς για motion tracking και αρκετά με το after effects ή το compustion. Γενικά χρειάζεσαι έναν πρόγραμμα post production effector για να κάνεις δουλειά και κάποιο plugin του τύπου boris red.
cod7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 αν γινετε τουλαχιστον πειτε μου απλα πως βαζω υποτιτλους σε ενα απλο βιντεο που εχω κατεβασει απο το youtube και γενικα σε ενα βιντεο
parsifal Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Μπορείς να δημιουργήσεις υποτίτλους τύπου text με κάποιο πρόγραμμα όπως το Subtitle Workshop και να τους σώσεις ως αρχείο SRT. Στη συνέχεια, κατά τα γνωστά: κάνεις rename το αρχείο SRT ώστε να έχει κοινό filename με το αρχείο video (το τμήμα πριν την τριγράμματη κατάληξη/file extension προφανώς) και προβάλλεις το video με κάποιον player που να υποστηρίζει αναπαραγωγή υποτίτλων από εξωτερικό αρχείο.
micos000 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 αν γινετε τουλαχιστον πειτε μου απλα πως βαζω υποτιτλους σε ενα απλο βιντεο που εχω κατεβασει απο το youtube και γενικα σε ενα βιντεο Δες επίσης και το visual sub sync.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.