besddimo Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα, έριξα μια ματιά στο λίνκ του akalos (adsl.gr) για τις μνήμες και είδα αυτή την προσφορά από amazon. Ο εκτυπωτής έχει και LCD και wifi και είναι και οικονομικός στα μελάνια. Φαίνεται πολύ καλή λύση μιας και έχει πολύ καλές κριτικές και το πιο φθηνό στο σκρούτζ είναι κάπου στα €105. Ξέχασα το λίνκ: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00292X5IQ/ref=nosim/?tag=hotukdeals-21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isaias1983 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 68 ευρω βγαινει με τα μεταφορικα κ ειναι πολυ καλη τιμη.Τωρα δεν ξερω αν ειναι καλο το συγκεκριμενο πολυμηχανημα,καπποιος ειδικος ας μας απαντησει γιατι με ενδιαφερει αμεσα η αγορα του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
besddimo Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 αν ειναι καλο το συγκεκριμενο πολυμηχανημα Κι εγώ δε ξέρω πολλά αλλά τα χαρακτηριστικά του είναι πολύ καλά και είδα και το review εδώ. Δες και τα σχόλια στο amazon. Συγκριτικά έχει λίγα αρνητικά. Οι περισσότεροι φαίνονται ικανοποιημένοι. Αν βιάζεσαι, δε ξέρω αν πρόσεξες ότι δεν είναι άμεσα διαθέσιμο. In stock on November 23, 2010. Άρα κατά αρχές Δεκέμβρη θα το έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Και μην ξεχνατε οτι εφοσον ερχεται απο αγγλια χρειαζεστε και εναν μετατροπεα ρευματος για να δουλεψει ελλαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Και μην ξεχνατε οτι εφοσον ερχεται απο αγγλια χρειαζεστε και εναν μετατροπεα ρευματος για να δουλεψει ελλαδα οχι ακριβως μετατροπεα ρευματος (που στη γλωσσα των ηλεκτρολογων-ηλεκτρονικων ειναι κατι αλλο), θελουν απλα εναν ανταπτορα για να μετατρεπει το αγγλικο σε ελληνικο φις. αυτο στο ebay κοστιζει καπου στα 1.5-2 ευρω και με 3-3.5 ευρω το αγοραζετε και απο καταστημα με ηλεκτρολογικα-ηλεκτρονικα στη γειτονια σας. η για οποιον πιανουν τα χερια του, μπορει απλα να αγορασει ενα ελληνικο φισ, να κοψει και να βγαλει το παλιο, να ενωσει το νεο και τελος (κοστος 0.5 ευρω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xfighter46 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Φαινεται καλη περιπτωση! Τον αγορασε τελικα κανεις ? Με την εγγυηση ξερετε τι παιζει, θα εχουμε προβλημα αν τον αγορασουμε απο έξω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manpower Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Επαναφέρω το θέμα γιατι είναι αρκετά καλή τιμή για κάποιον που θέλει ενα "όλα σε ένα" φθηνό μηχάνημα, αυτή τη στιγμή βγαίνει στα 61€ με μεταφορικά (και ελληνικό ΦΠΑ). Αλλά και πάλι όποιος ενδιαφέρεται ας διαβάσει τα σχόλια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
besddimo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ τελικά τον αγόρασα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το wifi δουλεύει καλά και σε Mac και σε Win7. Λειτουργεί και σαν card reader αλλά είναι απελπιστικά αργό (τουλάχιστον μέσω wifi). Βασικά αυτά. Τι άλλο; Είναι ένας εκτυπωτής + σκάνερ και δουλεύει Τώρα αν αξίζει τα λεφτά του.. άγνωστο. Κάποιος είχε βάλει εδώ στο φόρουμ και ένα ΗΡ σε λιγότερα € πρόσφατα. Δε ξέρω αν ήταν καλύτερος ή χειρότερος σε χαρακτηριστικά. Εξαρτάται και από το τι χρειάζεται ο καθένας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1986 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 · Κρυμμένο από matrixxx, 22 Μαΐου 2014 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από matrixxx, 22 Μαΐου 2014 - Δεν έχει δοθεί λόγος To SX515W έγινε ΤΧ550W απο λάθος φόρτωση ΕΕPROM, αν κάποιος έχει τον εκτυπωτή αυτό να έκανε backup την rom και να μου την έστελνε. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.