Προς το περιεχόμενο

θέλω ενισχύσω το wifi

bliss x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,Θέλω να συνδεθώ στο wifi του αδερφού μου αλλα το σήμα είναι πολύ χαμηλό ποτε έχω μια γραμμή και ποτε καθόλου!θα ήθελα κάτι να ενίσχυση το σήμα και να το μοιράσω ασύρματα στο pc και στο Wii μπορείτε να μου προτείνεται κάτι;

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ενα Repeater να αγορασεις οπως πχ το AirTies AP-400.

Δημοσ.

To repeater μπορειτε να μου πειτε πως συνδεεται ; τραβαω καλωδιο δικτυου απο το ρουτερ προς το repeater ; ασυρματα ;

Δημοσ.

To σήμα όμως που θα "επεκτείνει" θα είναι ίδιο με το σήμα που παίρνει έτσι; Δηλαδή αν παίρνει 1-2 γραμμές θα σου δίνει αντίστοιχα αυτές τις 1-2 γραμμές, σωστά;

Δημοσ.

Δηλαδή βάζοντας το access point σε σημείο που θα πιάνει 2 γραμμές σήμα μία κλασσική usb κάρτα δικτύου με μια απλή 5dbi κεραία, το access point λειτουργώντας ως repeater θα δώσει καλύτερο σήμα (=γρηγορότερο ίντερνετ) σε μία συσκευή που βρίσκεται τριγύρω (στο ίδιο λάπτοπ για παράδειγμα, με την ίδια κάρτα δικτύου που προανέφερα);

Δεν το έχω με τα δικτυακά :P

Δημοσ.
To σήμα όμως που θα "επεκτείνει" θα είναι ίδιο με το σήμα που παίρνει έτσι; Δηλαδή αν παίρνει 1-2 γραμμές θα σου δίνει αντίστοιχα αυτές τις 1-2 γραμμές, σωστά;

καμία σχέση.

Αν έχεις μια απόσταση 100 μέτρα και την σπάσεις βάζοντας 1 repeater στα 50 μέτρα, το σήμα που θα παίρνεις θα είναι από το repeater , άρα πολύ πιο δυνατό αφού είναι στη μισή απόσταση.

Και ο repeater αφού παίρνει σήμα από το router στη μισή απόσταση θα είναι δυνατότερο.

Δημοσ.

από την usb θα πιάσει έτσι και αλλιώς καλύτερα το tplink γιατί έχει δυνατότερη κεραία.

το τι θα αναμεταδώσει όμως πάντα εξαρτάται από τι σύνδεση που κάνει αρχικά με το άλλο.

αν πχ διαλέξεις όχι το τρόπο ασύρματη αναμετάδοση

αλλά πρώτα καλώδιο και μετά χρήση του tplink σαν Access point τότε θα έχεις σαν να ήσουν δίπλα στο router

Δημοσ.

ξέρει κανεις αν αυτό είναι Repeater? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612215

έχει καλή εμβέλεια και αν είναι Repeater αξίζει τα λεφτά του. η αν υπάρχει κάποιο Repeater με μεγάλη εμβέλεια γιατί το σήμα που περνώ είναι μια γραμμή και πολλές φορες δεν μπορώ να συνδεθώ

Δημοσ.

usb κάρτα δικτύου είναι.

ένα πιο μεγάλο στικακι δηλαδή με απλά λόγια.

μην ψαρώνεις με τα 1000 μετρα που λέει.

επίσης τον repeater αφού τον ρυθμίσεις θα τον βάλεις κάπου στη μέση, απλά ρεύμα θέλει, και θα έχεις πλέον εκεί που θες παραπάνω "γραμμές"

Δημοσ.

Μπορείς να μου προτείνεις κάποιο που να μπορώ να το χρησιμοποιώ μέσα στο σπίτι με εξωτερική κεραία γιατί το σήμα που έχω μέσα στο σπίτι είναι σχεδόν μηδενικό

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...