Προς το περιεχόμενο

windows 7 ultimate key - τιμη 30 ευρω

val007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η τιμή αυτή είναι πάρα πολύ χαμηλή για να «μην τρέχει κάτι». Το να έχω windows απο το θείο και να μου «λένε» ότι δεν είναι αυθεντικά, το δέχομαι, αλλά να πληρώσω άδεια και να μου λένε πάλι οτι δεν ειναι αυθεντικά ... κάτι δεν πάει καλά.

Μήπως είναι τίποτα φοιτητικές (και πάλι δεν επιτρέπεται η πώληση τους) ή τίποτα απο oem μηχανήματα;

Πάρα πολύ χαμηλή τιμη...

val007 να ζητήσεις αναλυτική απόδειξη ή τιμολόγιο, ώστε αν κάτι κλειδώσει ... να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω.

Δημοσ.

έχω αγορασει τρεις συριακούς για ultimate από ebay εδώ k 1 χρόνο στην τιμή των 16 euro, δουλεύουν άριστα προς το παρόν χωρίς κανένα crack την στιγμή που όλοι οι γνωστοί μου έχουν προβλήματα γνησιότητας με σπασμένα seven, δεν ξέρω τι παίζει αλλα είμαι ικανοποιημένος από την αγορά που έκανα

Δημοσ.
έχω αγορασει τρεις συριακούς για ultimate από ebay εδώ k 1 χρόνο στην τιμή των 16 euro, δουλεύουν άριστα προς το παρόν χωρίς κανένα crack την στιγμή που όλοι οι γνωστοί μου έχουν προβλήματα γνησιότητας με σπασμένα seven, δεν ξέρω τι παίζει αλλα είμαι ικανοποιημένος από την αγορά που έκανα

Και πως αυτό συσχετίζεται με το ερώτημα του topic starter; Επίσης weirdo κάνεις κανονικό windows update χωρίς κανένα πρόβλημα;

Δημοσ.

ναι κάνω κανονικά όλα τα updates, θέλω να πω πως η αγορά του topic starter δεν είναι απαραίτητα κακή απλά εμπεριέχει ρίσκο

Δημοσ.

Η επικύρωση των Windows ολοκληρώθηκε με επιτυχία

Τώρα μπορείτε να επωφεληθείτε πλήρως από την αξία που παρέχουν τα γνήσια Windows!

:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...