Προς το περιεχόμενο

Το topic του ZTE Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά αυτό το κινητό είναι ένδειξη για το πόσο υπερκοστολογημένα μας πουλάνε κάτι htc και samsung.

Με froyo λογικά θα μπορεί να παίζει και 3d παιχνιδάκι άνετα μιας και σε 2.1 τρέχει ικανοποιητικά

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
δεν έχει φλας γμτ? :(

Ελπίζω να ήταν ειρωνικό αυτό :P

---------- Προσθήκη στις 11:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:41 ----------

τα 150 χωρανε πολυ περισσοτερες εφαρμογες απο 4-5 και μαλιστα κανενα αλλο τηλεφωνο της αγορας δεν παιρνει καν εφαρμογες τετοιες, σε αυτα τα λεφτα.

Η ενσταση για εμενα δεν ειναι στην μνημη την καμερα κλπ αλλα στην ακτινοβολια που πιθανοτατα εκπεμπει και που αν ειναι σαν τα αλλα κινεζικα ειναι υπερβολικη, και ισως το καθιστα ψηστιερα εγκεφαλου.

δεικτες sar εχουμε;και εγγυηση; wind?γιατι αν ναι..... Γ τα....

1,35 δείκτης sar, κάπου το διάβασα στο myphone αν θυμάμαι καλά.

Κοίταξε, δε ξέρω αν θα πάρει επίσημα froyo για να δουλεύει κανονικά το apps2sd ή παρόμοιες εφαρμογές. Είδα ότι έχουν βγει custom roms που το έχουν ενσωματωμένο, καθώς και κάποιες beta froyo custom roms, όπως και ότι η εταιρία έδωσε τον source code στο site της ( όπως και η Samsung για το tab ), πράγμα που σημαίνει ότι θα φάει πολύ μόντα το κινητάκι.

Ακόμα και με apps2sd όμως τα προγράμματα γράφουν αρκετά δεδομένα στην εσωτερική μνήμη, ειδικά κάποια παιχνίδια. ΟΚ το 4-5 δεν ήταν τοις μετρητοίς αλλά αν δεν έχει σκόπο κάποιος να το κάνει root και να το φλασάρει, κάτι μου λέει ότι θα χτυπιέται με το θέμα μνήμης.

Από την άλλη αν θέλει κάποιος γνωριμία με android και να ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ τα φώτα, μια χαρά είναι ^^

Δημοσ.
1,35 δείκτης sar, κάπου το διάβασα στο myphone αν θυμάμαι καλά.

Μπορείς να βρεις το λινκ γι'αυτό που λες;

Δημοσ.
καθόλου...τόσο βαρύ θα τους πέσει να βάλουνε ένα ledaki?

Εδώ παραπονιέσαι, αλλά να σου θυμίσω ότι το galaxy δεν έχει led (που κανονικά xenon έπρεπε να έχει 500 ευρώ είναι αυτά)

Δημοσ.

Ενδιαφερων το blade... Για 1ο android based μια χαρα το βλεπω... Η camera δεν με ενδιαφερει και πολυ αλλα κολαω με τα 150mb internal storage. (Aυτο που εχω εχει 64mb και ειναι win.mobile based)

Δημοσ.

Λοιπον παιδια τι κινητο πραγματικα ειναι υπεροχο, και οποιος δει και τα reviews απο εξωτερικο θα καταλαβει. Το χαρακτηριζουν κινητο 3/4 των δυνατοτητων των κορυφαιων κινητων android με το 1/4 της τιμης και ετσι ειναι.

To εχω εδω και 1 μηνα και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος, αλλωστε η ΖΤΕ δεν ειναι μια ''τυχαια'' εταιρια που βγαζει κλώνους ουτε ειναι η Jaga.Οποιος δεν του αρεσει σκαει 250-300 και παίρνει κατι αντιστοιχο ή παιρνει τα ταπεινα Joy και wildfire με τα ιδια η παραπανω και με χειροτερες επιδοσεις.

Το θεμα με τα 150 λυνεται πολυ ευκολα, στο δικο μου εχω 2giga για εφαρμογες.......

Δημοσ.
Λοιπον παιδια τι κινητο πραγματικα ειναι υπεροχο, και οποιος δει και τα reviews απο εξωτερικο θα καταλαβει. Το χαρακτηριζουν κινητο 3/4 των δυνατοτητων των κορυφαιων κινητων android με το 1/4 της τιμης και ετσι ειναι.

To εχω εδω και 1 μηνα και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος, αλλωστε η ΖΤΕ δεν ειναι μια ''τυχαια'' εταιρια που βγαζει κλώνους ουτε ειναι η Jaga.Οποιος δεν του αρεσει σκαει 250-300 και παίρνει κατι αντιστοιχο ή παιρνει τα ταπεινα Joy και wildfire με τα ιδια η παραπανω και με χειροτερες επιδοσεις.

Το θεμα με τα 150 λυνεται πολυ ευκολα, στο δικο μου εχω 2giga για εφαρμογες.......

Φίλε κανονικό GPS έχει? Ή είναι μόνο με ιντερνετ? (AGPS)

A και κάτι ακόμα Ελληνικά παίρνει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Φίλε κανονικό GPS έχει? Ή είναι μόνο με ιντερνετ? (AGPS)

A και κάτι ακόμα Ελληνικά παίρνει?

Λαθος κάνεις. Το A-GPS δεν σημαίνει ότι θέλει Internet ;)

Σημαίνει Assisted-GPS και σημαίνει πως υποβοηθείται από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας για να κλειδώσει πιο γρήγορα τους δορυφόρους (TTFF). Κοινώς είναι καλύτερο.

http://en.wikipedia.org/wiki/Assisted_GPS

Και ΝΑI έχει ΑGPS

http://www.gsmarena.com/zte_blade-3391.php

Επεξ/σία από ninos30
Δημοσ.

Πως εβαλες 2 gb?

Δημοσ.
Πως εβαλες 2 gb?

Αν δεις το πρώτο post λέει

•Λειτουργικό Android OS, v2.1 (Eclair).

•Οθόνη AMOLED capacitive touchscreen 3,5 ιντσών, 480 x 800 pixels, 256.000 χρώματα.

•Κάμερα 3,20 megapixels, 2.048 x 1.536 pixels, με autofocus και εγγραφή βίντεο.

•Συνδεσιμότητα: GPRS, EDGE, 3G (HSDPA, HSUPA), WLAN (Wi-Fi 802.11 b/g), Bluetooth v2.1 με A2DP, USB 2.0.

•Μνήμη 150 MB, επεκτάσιμη με κάρτα microSD έως 32 GB.

•Διαστάσεις: 116 x 56,5 x 11,8 χιλ. & Βάρος: 130 γρ.

•Μπαταρία: 216 ώρες standby, έως 4 ώρες ομιλία.

•GPS (A-GPS).

+ 2gd κάρτα μνήμης

Στη froyo 2.2 μπορείς να μεταφέρεις apps από την εσωτερική στην εξωτερική μνήμη sd και όπως πάλι αναφέρθηκε μπορεί να αναβαθμιστεί σε 2.2

Δημοσ.
Πως εβαλες 2 gb?

Η με την 2.2 ή βαζεις μια custom 2.1 οπως εχω εγω ακομα και τις σωζει στην SD.Μη σε απασχολουν τα 150 δηλαδη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...