Προς το περιεχόμενο

Silent Hill: Revelation 3D

tritonas00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.cinemart.gr/article.php?id=2195

http://www.themoviescult.gr/modules.php?name=News&file=print&sid=1897

http://www.imdb.com/title/tt0938330/

http://www.imdb.com/title/tt0938330/news#ni5455079

Αποτι διαβαζω ...μαλλον ...θα το σκοτωσουν ..:-(

Με στοιχεια απτο silent hill 3 ...αν ειναι δυνατον..

Υπαρχει silent hill 2 που ειναι τερας σοβαροτητας,ατμοσφαιρας,σεναριου,τραγικοτητας ...και θα το βασισουν πανω στο SH 3.:-(

Μην πω για το 3d..Πως μπορει να σκεφτονται το 3d οταν το ιδιο το θεμα του silent hill βρισκεται στην πλοκη - ατμοσφαιρα.

Αν ειναι να το δολοφονησουν..τουλαχιστον μην το κανουν πολυ.:-(

Ο Κ. Michael J. Basset θα πρεπει να απαγχονιστει παραδειγματικα μπροστα στην επιγραφή «Hollywood» .:mad:

:P

Μου αρεσει που ο ιδιος λεει

It was a real challenge writing it, and I spent a long time revisiting the games and reading just about every little piece of material I could find on the mythology
Δημοσ.

Το πρώτο μέρος πάντως ήταν πολύ καλό.

Όταν λες θα βασιστούν στο 3, εννοείς το παιχνίδι? Γιατί εμένα και τα 5-6 που έχουν κυλοφορήσει μου αρέσουν. Χάθηκε να βασιστούν στο The Room και να γυρσίουν μια αποπνικτική ταινιάρα?

Δημοσ.

Όταν λες θα βασιστούν στο 3, εννοείς το παιχνίδι? Γιατί εμένα και τα 5-6 που έχουν κυλοφορήσει μου αρέσουν. Χάθηκε να βασιστούν στο The Room και να γυρσίουν μια αποπνικτική ταινιάρα?

To the room ειναι απο τα παιχνιδια που ισως θα ηταν καλυτερα να ηταν ταινιες.

• Moderators
Δημοσ.

To 3o έχει νόημα γιατί και στα παιχνίδια (spoiler υπόθεσης του 3ου):

υπήρχε σύνδεση με το πρώτο. Ενώ στο δεύτερο δεν υπήρχε connection.

Τώρα βέβαια, όπως την αλλάξαν την υπόθεση στο 1ο μαλλον θα δουμε προσαρμοσμενη συνδεση. Μαλλον... γιατι οντως αυτο το 3d δεν προμηνυει καλα πραγματα.

Η πρωτη ταινια ηταν καλη. Αν εξαιρεσω το τελικο boss fight και την εμφανιση του Pyramid Head γιατι ειναι cool στοιχειο/trademark της σειρας (πολυ κακως τον εβαλαν στο ασχετο εκει και ισως και αυτος να ειναι ο λογος που δεν μπορουν να κανουν το 2ο πλεον).

Ε και το 2ο ειναι παιχνιδαρα. Μια ταινια, οπως και να διασκευαζε το σεναριο θα το αδικουσε. Καλυτερα καποιος να το χαρει στο PS η στο PC του (πλεον ανετα και καλυτερα).

Το 4ο παλι, ενω ηταν το παιχνιδι που με εβαλε στη σειρα SH, δεν το θυμαμαι πλεον με καλες αναμνησεις. Η ιδέα ήταν καλή, η εξέλιξη κάπως χάλι αλλά τρωγόταν. Το gameplay ήταν αδυσώπητο. Και ηταν πολυ οριακα SH...

Δημοσ.

Το The Room εάν το κάνουν ποτέ και το κάνουν σωστά θα πρέπει να γαμάει άσχημα.

Βέβαια δεν ξέρω εάν θα χωρέσει σε μία ταινία κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Nαι στο παιχνιδι.Οχι πως δεν ηταν καλο σαν παιχνιδι..καθε αλλο.Αλλα το 2 ειχε πιο σκοτεινο και τραγικο σεναριο.

Μπορουσαν καλιστα να χρησιμοποιησουν το 2 ,εφοσον η πρωτη ταινια,

στο τελος ο αντρας ψαχνει την γυναικα του οπως ακριβως και συμβαινει στο 2 παιχνιδι

Τι πιο λογικη μεταβαση..

Anyway,,πιστευω να μην ειναι υπερμουφα..

• Moderators
Δημοσ.

Τι πιο λογικη μεταβαση.

ναι ομως δεδομενης της πλοκης και καταληξης του 2ου (οχι το alien ending με το σκυλο βεβαιως :mrgreen:), δεν θα ηταν πολυ λογικη η μεταβαση.

Δημοσ.

Μαντεψτε τι παιζει τωρα στο μεγκα.

Μου φανηκε καλυτερη απ' οσο τη θυμομουν (ισως γιατι τωρα εχω καιρο να παιξω το παιχνιδι). Δεν εκατσα να τη δω για να μη χαλασω το "δε βλεπω ταινιες απτην τιβι" :-P αλλα θα κατεβει ενα ωραιοτατο hd rip.

Δημοσ.

Δεν ξερω παιδια εγω το Silent hill movie το θεωρω σαν την καλυτερη μεταφορα απο παιχνιδι σε ταινια και ακομα και να μην εχεις σχεση με το παιχνιδι παλι το βλεπεις ανετα (οπως εμαθα απο την παρεα μου) αντρες και γυναικες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...