mens Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Ψαχνω ενα προγραμμα που να μετατρεπει pdf αρχεια σε αρχεια word στα ελληνικα και στα αγγλικα....εχω βρει καποια αλλα και παλι τα γραμματα βγαινουν σαν περιεργα συμβολα
isay Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Ο καλύτερος τρόπος ειναι προγράμματα OCR όπως π.χ. το abbyy finereader
Nia83 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Τυχαίνει να ψάχνω ακριβώς το ίδιο από χτες... ψάχνοντας πολύ στο ιντερνετ και μετά από πολλά πειράματα έχω να σου προτείνω τα εξής: 1) όπως είπε και ο προλαλήσας, ocr. Σε περίπτωση όμως που δεν θέλεις να μπεις στον κόπο της αναζήτησης, εγκατάστασης κτλ. ενός προγράμματος ΚΑΙ δεν σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα τι αποτέλεσμα θα έχεις ως προς την μορφοποίηση (δηλαδή αν θα χαθούν τα bold, italic, η διάταξη του κειμένου κτλ.) μπορείς να δοκιμάσεις τις εξής απλές λύσεις: 2) άνοιξε με το adobe το αρχείο σου. Στην καρτέλα file σου δίνει τη δυνατότητα 'save as document'. Όταν το επιλέξεις και σου ζητήσει όνομα αρχείου και επέκταση επέλεξε την επιλογή 'any file' (κι όχι το προεπιλεγμένο .txt) και σώσε με επέκταση .doc 3) Δες μήπως το pdf σου δίνει τη δυνατότητα αντιγραφής. Προσπάθησε να επιλέξεις ένα μέρος του κειμένου και να το κάνεις αντιγραφή στο word. Ελπίζω να βοήθησα. Επειδή με ενδιαφέρει κι εμένα αν βρεις κάποια καλύτερη λύση θα σε παρακαλούσα να με ενημερώσεις
flik Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Αν τύχεις να είναι η γραμματοσειρά αναγνωρίσιμη απο το σύστημα, να υπάρχει δηλαδή εγγενώς στο σύστημα, πχ το pdf να είναι γραμμένο σε calibri, τότε με δεξί κλικ στο pdf professional και save as document μπορεί να γίνει η δουλειά. Το πιο πιθανό είναι να μη γίνει όμως.
mens Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Με το ABBY FineReader τα βγαζει αρκετα καλα τα ελληνικα,θελει μονο μερικες διορθωσεις, βρηκα ομως και κατι πιο ευκολο για τα αγγλικα κειμενα , το PDF2Word v3.0 ή acrobar converter ,το ιδιο πρεπει να ειναι, τα αγγλικα τα βγαζει μια χαρα Οσο για το save as .doc δεν δουλευει καθολου για ελληνικα κειμενα σε εμενα,τα βγαζει παλι οπως να'ναι και το copy paste κειμενο ηταν το πρωτο που σκεφτηκα αλλα δεν κανει τιποτα.
Nia83 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Το PDF2Word δηλαδή δεν αναγνωρίζει τα ελληνικά ούτε σε κείμενα που είναι γραμμένα μόνο σε ελληνικά? Ή δεν τα αναγνωρίζει σε κείμενο που περιέχει και αγγλικά και ελληνικά? Απλά μπορεί να μην έχει επιλογή για αναγνώριση διπλής γλώσσας... Και φαντάζομαι ότι μιλάς για μονοτονικά ελληνικά έτσι? (Γιατί εγώ έχω ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα, ψάχνω κάτι που να αναγνωρίζει και δύο γλώσσες, και η μία να είναι πολυτινικά ελληνικά )
leonidas_fs Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 βρηκατε κάτι? οποιος θελει ακομα προγραμμα ας μ στείλει pm :-)
isay Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 βρηκατε κάτι? οποιος θελει ακομα προγραμμα ας μ στείλει pm :-) Και γιατί δεν γράφεις το όνομα του στο forum; Κρυφό είναι;
leonidas_fs Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Το ονομα του προγραμματος ειναι InfixPro FOR PDF ειναι ωραιο και απλο.
Elenity Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Nuance Pdf Converter. Δοκιμασμένο Μετά από 2 χρόνια θα ρωτήσω... Επειδή με ενδιαφέρει, πώς με το Νuance μπόρεσες να κάνεις την μετατροπή και τα ελληνικά να είναι καλά;; Κάτι γίνεται με την κωδικοποίηση αλλά δεν μπορώ να το φτιάξω. Καμία βοήθεια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα