Προς το περιεχόμενο

e-shop - crazysundays 7/11/2010

k_dinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Με μια γρήγορη ματιά στο skroutz (αν υπολογίσουμε και τα μεταφορικά) ούτε το πληκτρολόγιο είναι σοβαρή ευκαιρία.

τοσα e-shop points έχει, τι μεταφορικα λεμε...; η τιμη του ειναι καλη οσο για τη διαθεσιμότητα σε εμενα λέει 1-2 εργάσιμες ημέρες για online παραγγελία

---------- Προσθήκη στις 11:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:05 ----------

όσο για το dsp δεν νομιζω να σας πουν τιποτα αλλα και να σας πουν πάρτε ενα καλωδιακι ή κανένα ανεμιστηράκι. Μου το εχει προτείνει προ ετών (όταν δεν τα πουλούσαν αβερτα τα dsp) μια κοπέλα απο το τμημα πωλήσεων αλλα εκτοτε εχω παραγγείλει διάφορα dsp χωρίς να εχω κάτι σε hardware μαζι...

Δημοσ.
τοσα e-shop points έχει, τι μεταφορικα λεμε...; η τιμη του ειναι καλη οσο για τη διαθεσιμότητα σε εμενα λέει 1-2 εργάσιμες ημέρες για online παραγγελία

Στην σελίδα των προσφορών λέει "εξαντλημένο" , στο λινκ του όμως "1-2 εργάσιμες ημέρες" αλλά πουθενά άμεσα διαθέσιμο... Εγώ το παρήγγειλα αν είναι στα 31€ καλώς αλλιώς ακύρωση...

• Moderators
Δημοσ.
και το case που βλεπω σιγα την προσφορα :P και θα σιγουρα θα ειναι εξαντλημενο lol

http://www.skroutz.gr/s/272119/Aerocool-BX-500.html

Οι τιμες στο σκρουτζ δε λενε οτι δεν ειναι καλη προσφορα. Και τα τρια αυτα μαγαζια του eshop ειναι και παντα ο,τι ειναι στο crazy sunday το βλεπεις τις ιδιες μερες σε ιδια ακομα και χαμηλοτερη τιμη στο pc1.

Εδω ομως μπορειτε να δειτε αν ειναι προσφορα αφου δεν υπαρχει σε αλλο μαγαζι Ελλαδα και δεν εχετε εικονα:

http://www.guenstiger.de/Katalog/Preis.pl?suche=AEROCOOL+BX-500&x=13&y=17

:lol:

Δημοσ.

lol εχεις δικαιο τωρα το ειδα :P παντως σε σχεση με τα 3ενα shop πιανουμε της τιμες τους μονο με 50% εκπτωση σε μερικες περιπτωσεις :P

Δημοσ.

πηρα το JANUS HT- H10DN HIGH POWER JANUS WLAN USB ADAPTER http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612215&sid=1 μουφα η δουλεια , κλαιω τα 55 ευρoυλακια , δεν επιασα τιποτα παραπανω απ οτι ενα συμβατικο draft n στα 300 που εχω. επισης χανει ευκολα τη συνδεση και δε συνδεεται παλι αν δε γινει restart του συνοδευτικου utility ή unplug απο usb σε vista x86 τουλαχιστον (προβλημα utility ή driver βλεπω) γιατι με των vista το utility δεν ειδα αποσυνδεση

• Moderators
Δημοσ.

Αν δεν σε ικανοποιει μπορεις να το πας πισω και να ζητησεις χρηματα-πιστωτικο. Μην το κρατας αν δεν το θες!! Υπαρχει νομος γι αυτο, δεν το γραφουν τυχαια ή απο αγαπη στα φυλλαδια τους τα σοβαρα μαγαζια.

Δημοσ.

θα το παλεψω το βραδυ με προσφατο driver & utility

απο μαμα Realtek(chip) και αν συνεχιστουν τα προβληματα back to eshop ,αν και εχω αποσφραγισει τη συσκευασια (στη περιπτωση αυτη , τι γινεται?) , αν ομως δουλεψει θα ενημερωσω για οσους το ζαχαρωνουν

Δημοσ.
πηρα το JANUS HT- H10DN HIGH POWER JANUS WLAN USB ADAPTER http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612215&sid=1 μουφα η δουλεια , κλαιω τα 55 ευρoυλακια , δεν επιασα τιποτα παραπανω απ οτι ενα συμβατικο[...]

To τι θα "πιάσεις" εξαρτάται κατά κύριο λόγο από την κεραία που φοράει η συσκευή και δευτερευόντως από την ευαισθησία του radio που χρησιμοποιεί. Επειδή λίγο πολύ η κεραία είναι ίδια σε όλα και το radio παίζει +/- 1dB συνήθως, δε πιστεύω να έχει κάποια διαφορά με τα υπόλοιπα στον τομέα αυτό.

Το πως θα σε "πιάνουν" οι άλλοι έχει να κάνει πάλι με την κεραία σου αλλά και το πόσο δυνατά "μιλάς". Ο χαρακτηρισμός high power που φέρει η συσκευή μάλλον έχει να κάνει με αυτό.

Συνεπώς, ίσως εάν είχες ένα ζευγάρι τέτοια, να είχες μεγαλύτερη εμβέλεια. Με ένα μοναδικό, μόνο αν ο άλλος έχει κεραία με υψηλό κέρδος και εκπέμπει σε ανάλογη ισχύ, αλλιώς δε γίνεται τίποτε...

Διαβάζοντας το μήνυμά σου αντιλαμβάνομαι πως, ψήνεσαι άσχημα από την ακτινοβολία του χωρίς ιδιαίτερο αντάλλαγμα. Για μένα, ξεφορτώσου το καλύτερα.

• Moderators
Δημοσ.
...και αν συνεχιστουν τα προβληματα back to eshop ,αν και εχω αποσφραγισει τη συσκευασια (στη περιπτωση αυτη , τι γινεται?) , αν ομως δουλεψει θα ενημερωσω για οσους το ζαχαρωνουν

Δεν εχει να κανει. Φυσικα και θα το αποσφραγισεις για να δεις οτι δε σε ικανοποιει. Ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να το παρουν πισω αν δεν το θες (συμφωνα και με το νομο). Οι αγορες απο αποσταση εχουν ιδιαιτερο καθεστως και εχουν την δυνατοτητα υπαναχωρησης απο τον αγοραστη για 14 μερες αν θυμαμαι καλα το νουμερακι (ισως ειναι παραπανω - οχι λιγοτερες παντως)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...