Petraspa Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα σε ολους! Πως μπορω να δω ταινιες που κατεβαζω, στο PS3? avi , HD και Bluray. υπαρχει καποιος player για ολα? περναω τις ταινιες στο PS? μπορω με εξωτερικο σκληρο δισκο? Ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδιποτε απαντηση
stivi1981 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα σε ολους! Πως μπορω να δω ταινιες που κατεβαζω, στο PS3? avi , HD και Bluray. υπαρχει καποιος player για ολα? περναω τις ταινιες στο PS? μπορω με εξωτερικο σκληρο δισκο? Ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδιποτε απαντηση γινετε και με εξωτερικο σκληρο αλλα οι ταινιες πρεπει να ειναι μεχρι 4γιγα... παντως η καλυτερη λυση ειναι αυτη που προσφερει το προγραμμα pms κοιτα εναν αναλυτικο οδηγη εδω http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=282647
Xristaras12 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 μπορεις με εξωτερικο δισκο αρκει η ταινια να ειναι κατω απο 4 γιγα. Το fat32 φορματ που θελει ο εξωτερικος για να διαβαστει απ την κονσολα εχει αυτο τον περιορισμο. Το ps3 δεν παιζει mkv συνεπως δεν μπορεις να δεις ευκολα ταινια Η καλυτερη λυση ειναι μεσω ftp server.Δηλαδη το πισι σου να κανει την αποκωδικοποιηση της ταινιας και μεσω του ρουτερ σου να πηγαινει στην κονσολα http://ps3mediaserver.blogspot.com/ εdit!!! με προλαβε ο αποπανω!!!χεχε
Petraspa Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 παιδια ευχαριστω παρα πολυ! θα το ψαξω και ελπιζω να τα καταφαιρω...
nathanas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 μπορεις με εξωτερικο δισκο αρκει η ταινια να ειναι κατω απο 4 γιγα.Το fat32 φορματ που θελει ο εξωτερικος για να διαβαστει απ την κονσολα εχει αυτο τον περιορισμο. Το ps3 δεν παιζει mkv συνεπως δεν μπορεις να δεις ευκολα ταινια Η καλυτερη λυση ειναι μεσω ftp server.Δηλαδη το πισι σου να κανει την αποκωδικοποιηση της ταινιας και μεσω του ρουτερ σου να πηγαινει στην κονσολα http://ps3mediaserver.blogspot.com/ εdit!!! με προλαβε ο αποπανω!!!χεχε Φίλε μου PS3 Media Server και ξερό ψωμί. Έστησα ένα Ethernet Cable από το PC σε ένα switchaki και από το switchaki στο PS3 και έτσι έχω Gigabit Ethernet (μήκους 43-46 μέτρα σύνολο). Βλέπω ταινίες Bluray και μεγέθους 15-20GB η καθε μία χωρίς κανένα πρόβλημα. Στέλνει 100-120Mbps χωρίς κανένα πρόβλημα και δεν σε απασχολούν οι υπότιτλοι διότι όπως σωστά είπε και ο παραπάνω φίλος γίνεται η αποκωδικοποίηση στο PC και σου στέλνει τα επεξεργασμένα δεδομένα στο PS3. Αν έχεις τρέλα με το να βλέπεις ταινιούλες σε ένα καλό home cinema και βαρέθηκες την μεταφορά του υπολογιστή μέσα στο σπίτι αυτή είναι η καλύτερη λύση. Αν δεν έχεις πάλι switch μπορείς να κάνεις streaming των ταινιών μέσω του ρούτερ με ταχύτητες γύρω στα 70-80Mbps αν έχεις κάνει αρκετά καλή εγκατάσταση χωρίς τσακίσματα καλωδίων, γειωμένο ethernet και ένα Cat5e με καποια υποτιπόδη θωράκιση. Και αυτό αν το ρούτερ σου είναι 100Mbps. Απλώς σε αυτήν την περίπτωση ρυθμίζεις το Ps3 Media Server να σου στέλνει την ταινία σε χειρότερη ποιότητα. Και πάλι η ταινία θα έρχεται σε αρκετά καλή ποιότητα αλλά αν είσαι ψήρας, θα ξετρελαθείς με το αποτέλεσμα από ένα switchaki που στέλνει άνετα 100 και 200 Mbps που θα είναι οι πιο "βαριές" ταινίες σου. Το όλο ζήτημα είναι να κάνεις μια ωραία εγκατάσταση σπίτι σου για να μην έχεις καλώδια κατα μήκος του σπιτιού το οποίο είναι η μόνη μανούρα. Πάρτο εσύ απόφαση αν θα στήσεις δίκτυο και ότι θέλεις εδώ είμαι εγώ να σε βοηθήσω. Στείλε ένα pm ή εδώ για ότι θέλεις.
thanasis.13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 αν το ps3 Βλεπει το lap top μπορω να δω ταινιες hd απο το ps3 ? τωρα εχω εχω ενα wd media player περναω τις ταινιες απο τον υπολογιστη σε εξωτερικο σκληρο και τις βλεπω . Με το ps3 θα ειναι πιο ευκολο και θα εχει καλυτερη ποιοτητα?
nathanas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 αν το ps3 Βλεπει το lap top μπορω να δω ταινιες hd απο το ps3 ? τωρα εχω εχω ενα wd media player περναω τις ταινιες απο τον υπολογιστη σε εξωτερικο σκληρο και τις βλεπω . Με το ps3 θα ειναι πιο ευκολο και θα εχει καλυτερη ποιοτητα? Μπορείς να δεις ταινίες και με το WD Media Player. Το θέμα είναι πως δεν υπάρχει περίπτωση να δεις με υπότιτλους που είναι σε ξεχωριστά αρχειάκια. Η ποιότητα δεν παίζει ρόλο, διότι αν την βλέπει το PS3 από το WDmedia player τότε ότι ταινία έχεις θα παίξει. Αν δεν θες να μπαίνεις όμως στην διαδικασία υπάρχει ο τρόπος που περιγράφω παραπάνω. Για την ποιότητα που τις βλέπεις απο το WD Media Player εξαρτάται το firmware και κυρίως το chip αποκωδικοποίησης που φοράει μέσα. Δεν έχω ιδέα με τις δυνατότητες που μπορεί να έχει το φορητό μηχανηματάκι αλλά σίγουρα με ένα καλώδιο δικτύου θα κάνεις την δουλειά σου πιο εύκολα. Εννοείται πως είναι απαραίτητη κάρτα δικτύου στο PC σου και ένα routeraki ενδιάμεσα. Ασύρματα γίνεται επίσης αλλά θες καλή ποιότητα και αυτό που θα έχεις σαν αποτέλεσμα ια είναι κάθε άλλο από το επιθυμητό.
thanasis.13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 aΑν καταλαβα καλα πρεπει να συνδεσω τον wd με το ps3 ? πως μπορει να γινει αυτο ? Μηπως βοηθαει το γεγονος οτι απο το router (crypto wf 200 ) μια γραμμη παει στο laptop και μια στο Ps3 ? Στο wd εαν το αρχειο srt εχει την ιδια ονομασια με το αρχειο mkv ή avi τοτε μπορει να διαβασει τους υποτιτλους.
nathanas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 To WD το συνδέεις στην TV. Αν θες να τα παίζεις απο PS3 τότε πρέπει να τα συνδέσεις στο ρουτεράκι σου.(pc & ps3) και δεν χρειάζεται ο WD media player σε αυτήν την περίπτωση.
ikaruga24 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Παντως περα απο το πολυ καλο σκηνικο με το media server εγω εχω την εξης απορια....γιατι να μην συνδεσω απευθειας το PC με την τηλεοραση με ενα καλωδιο δηλαδη? Τι κερδιζω με το να τρεχω ταινιες μεσα απο το PS3 και να τα εχω ταυτοχρονα και τα 2 ανοιχτα?
Xristaras12 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 ειναι πολλοι λογοι στη μεση Αλλοι το κανουν για εντυπωσιασμο,αλλοι γιατι το να το συνδεσουν με τιβι ειναι δυσκολο ειτε γιατι πρεπει να μετακινηθει σε αλλο μερος το πισι κλπ Ειναι πολλοι οι λογοι,φυσικα δεν σχολιαζω τιποτα,εγω το εχω χρησιμοποιησει 2 φορες γιατι δεν ειχα στικακι να δω μια ταινια στο dvd...
fearwhatnow Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 ειναι πολλοι λογοι στη μεσηΑλλοι το κανουν για εντυπωσιασμο,αλλοι γιατι το να το συνδεσουν με τιβι ειναι δυσκολο ειτε γιατι πρεπει να μετακινηθει σε αλλο μερος το πισι κλπ Ειναι πολλοι οι λογοι,φυσικα δεν σχολιαζω τιποτα,εγω το εχω χρησιμοποιησει 2 φορες γιατι δεν ειχα στικακι να δω μια ταινια στο dvd... Το θεμα ειναι οτι οταν εχεις το Avatar 21gb δεν σε σωζει κανενα στικακι! Για εμενα το ps3 media server ειναι απο τα κορυφαια προγραμματα απο ολες τις αποψεις. Αν εκανε και streaming τα pc παιχνιδια τοτε θα ηταν το ιδανικο.Εχω την εγκατασταση του athanas αλλα με 20μετρο περιμετρικα του σπιτιου.
nathanas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Το θεμα ειναι οτι οταν εχεις το Avatar 21gb δεν σε σωζει κανενα στικακι! Για εμενα το ps3 media server ειναι απο τα κορυφαια προγραμματα απο ολες τις αποψεις. Αν εκανε και streaming τα pc παιχνιδια τοτε θα ηταν το ιδανικο.Εχω την εγκατασταση του athanas αλλα με 20μετρο περιμετρικα του σπιτιου. +10!!!! Ναι ρε φίλε, και γω είχα φρικάρει που δεν μπορούσα να τις δω στο PS3. Και να τα μας μία κουβάλημα το pc....Που ζυγίζει αρκετά όχι μ@λ@κίες και να τα μας 2...ε το έλεγα 1 χρόνο, αλλά τώρα που έκανα την εγκατάσταση, όποτε θέλω ταινία, ανοίγω το μέσα Pc με Wake On Lan (αν βεριέμαι τελείως να κουνηθώ) και βλέπω όποια ταινιούλα θέλω στο PS3. Tο μεγαλύτερο μου σπάσιμο ήταν τα καλώδια, βάλε-βγάλε. Πέρα του ότι μπορεί να είναι 20+GB η ταινία, το ps3 media server χρησιμεύει για βλέπεις ταινίες με υπότιτλους στο PS3. Γιατί με το flashaki δεν θα στους παίξει αν δεν είναι ήδη ενσωματωμένοι. Αυτά από μένα... Αλήθεια φίλε μου, ποιά version του ps3 media server εχεις? Γιατί χθες έκανα format το pc και κατέβασα μια καινούρια beta. Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστη. Όσο για τα παιχνίδια, αν θες απλώς να μεταφέρεις στον σκληρό του PS3 to game, τότε υπάρχει ο FTP PS3 Server ή κάπως έτσι για να κάνεις ακριβώς αυτήν την δουλειά. Προυπόθεση να έχεις ξε...δωσει το PS3. Περιμένω δέμα με το "PS διάλειμμα" εντός βδομάδας για να ξέρω νεότερα πάνω στο θέμα.
fearwhatnow Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 ^^ Την 1.10.51 εχω. Καλα προς το παρον δεν το σπαω το ps3, αλλωστε το εχω μονο για exclusives μιας και απο το 84 μονο με pc ασχολουμουν και οπως και να το κανουμε ειναι αλλη φαση το gaming σε pc.Ελεγα να τρεχει τα pc παιχνιδια με streaming..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.