travoltas Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 θα πρεπε να περνουνε και αυτοι κατι.οι κυρωσεις ποιες ειναι αν δεν πας?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 ρίξε μια ματιά στα προηγούμενα posts...
travoltas Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 τα διαβασα φίλε μου και τα παλια και αυτα τα προσφατα.αλλα να μαστε σιγουροι μην εχει αλλαξει τιποτα.
anthony_88 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Τελικα, ποια ειναι τα καθηκοντα ενος μελους της εφορευτικης; Καποιος ειπε να μην πιαστουμε κοροϊδα και κανουμε αυτα που κανουν οι γραμματεις. Τι ακριβως κανουν οι γραμματεις και τι τα απλα μελη; Επισης, τους σταυρους πώς τους μετρανε; Θα μας σκοτισουν την Παναγια τιποτα αυτιστικοι αντιπροσωποι και θα μετραμε και θα ξαναμετραμε; Αν ειναι να παω το πρωι για τις ετοιμασιες, μετα να φυγω και να γυρισω προς το κλεισιμο, παω ανετα. Βεβαια εχω και χαρτι για τη μεση απο δημοσιο νοσοκομειο, το οποιο τους το παω πρωι πρωι, ψηφιζω και γεια σας, αλλα θελω να το αποφυγω.
Basilhs23___ Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Τελικα, ποια ειναι τα καθηκοντα ενος μελους της εφορευτικης; Καποιος ειπε να μην πιαστουμε κοροϊδα και κανουμε αυτα που κανουν οι γραμματεις. Τι ακριβως κανουν οι γραμματεις και τι τα απλα μελη; Επισης, τους σταυρους πώς τους μετρανε; Θα μας σκοτισουν την Παναγια τιποτα αυτιστικοι αντιπροσωποι και θα μετραμε και θα ξαναμετραμε; Αν ειναι να παω το πρωι για τις ετοιμασιες, μετα να φυγω και να γυρισω προς το κλεισιμο, παω ανετα. Βεβαια εχω και χαρτι για τη μεση απο δημοσιο νοσοκομειο, το οποιο τους το παω πρωι πρωι, ψηφιζω και γεια σας, αλλα θελω να το αποφυγω. Άμα είσαι εφορευτική συνήθως 2 πράγματα θα κάνεις, θα παίρνεις ένα ένα τα ψηφοδέλτια από τις στοίβες του κάθε κόμματος και θα φτιάχνεις ένα πάκο με όλα τα ψηφοδέλτια το λευκό και έναν φάκελο, αυτά θα τα βάζεις δίπλα για να τα πάρει ο κόσμος όταν θα μπαίνει, το πρώτο ψηφοδέλτιο να είναι διαφορειτκό. Μπορεί να σε βάλουν και στην κάλπη να κάνεις κάτι, μετά οι υπόλοιποι περνάνε και ελέγχουν αν το 1ο ψηφοδέλτιο στον πάκο είναι διαφορετικό. Επίσης στο τέλος θα συμμετέχουν στην καταμέτρηση, κάτι άλλο δεν νομίζω να κάνουν. Οι γραμματείς ασχολούνται με τις λίστες ονομάτων στο εκλογικό τμήμα και κάτι άλλα με τον δικαστικό.
travoltas Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 εγω την διαδικασια της εφορευτικης απο τις 6 μεχρι την αλλη μερα θελω να την αποφυγω πάντως γιατι ποσοι συνολικα θα ερθουν για να φτιαξετε βαρδιες? κατι άλλο που θελω να ρωτήσω όσους εχουν πάει.όταν τελειώσω το βράδυ με την εφορευτικη επιτροπη,θα παρω καποιο χαρτί υπογεγραμενο οτι ασκησα τα καθηκοντα μου ως μελος? αν παω με χαρτι γιατρου τι γίνεται?ειναι σαν να τα ασκησα?
black_widow Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Συμπληρώναμε κάτι βιβλία που αναγράφεται δίπλα σε κάθε υποψήφιο στα τετραγωνάκια η αύξουσα σειρά των ψηφοδελτίων στα οποία τον είχαν ψηφίσει και σε κάτι άλλα το άθροισμα . Επίσης μας βάζανε να σβήνουμε ονόματα από τον εκλογικό κατάλογο όταν έπρεπε να λείψει η γραμματέας να πάει να ψηφίσει ( ψήφιζε στην άλλη άκρη της Αθήνας ). Κανονικά στην εφορευτική φτιάχνεις πάκους με ψηφοδέλτια , μετακινείς το βιβλίο για να βάλουν τον φάκελο στην κάλπη οι ψηφοφόροι και βοηθάς στην καταμέτρηση στο τέλος . Αυτά είναι τα κανονικά καθήκοντα , εγώ έπεσα σε περίπτωση. Όσοι περισσότεροι πάνε από εφορευτική , τόσο λιγότερες είναι οι ώρες που θα φας. κατι άλλο που θελω να ρωτήσω όσους εχουν πάει.όταν τελειώσω το βράδυ με την εφορευτικη επιτροπη,θα παρω καποιο χαρτί υπογεγραμενο οτι ασκησα τα καθηκοντα μου ως μελος? αν παω με χαρτι γιατρου τι γίνεται?ειναι σαν να τα ασκησα? Έχουν κάτι βιβλία που υπογράφεις ως μέλος της εφορευτικής επιτροπής , βαριέσαι να υπογράφεις ένα πράγμα.
zvarthangalos Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Άκουσα πριν απο λίγο στο ραδιόφωνο (ΕΡΑ 2) πως όλοι οι δημοτικοί υπάληλοι που θα δουλέψουν την Κυριακή για να βγούνε εις πέρας οι εκλογές θα πάρουνε 100 ευρώ κι εμεις που θα πάμε χωρίς την θελησή μας ως εφορευτική επιτροπή θα πάρουμε το μπαστούνι μας, γιατί δεν βάζουνε στην εφορευτική επιτροπή δημοτικούς υπάληλους που πληρώνονται και να τελειώνει η φασαρία.
fuku Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Παιδια αν είναι να τους παω ένα δικαιολογητικό απο γιατρο ποτε το παω και που? Μπορει να το παει ένα συγγενικό μου πρόσωπο και εγω να παω κανονικά να ψηφίσω και να φύγω?
Basilhs23___ Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Παιδια αν είναι να τους παω ένα δικαιολογητικό απο γιατρο ποτε το παω και που? Μπορει να το παει ένα συγγενικό μου πρόσωπο και εγω να παω κανονικά να ψηφίσω και να φύγω? Το πας στο εκλογικό τμήμα που θα βρίσκεται ο δικαστικός αντιπρόσωπος. Μπορεί να το πάει συγγενικό σου πρόσωπο και να πας μετά εσύ.
PCFUN Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Παιδιά και γω θα μαι στην κάλπη την Κυριακή. Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράματα είδικά αμα βρείς και καλή παρέα. Εσείς που ρωτάτε τι όφελος έχω να πάω τόσες ώρες? η απαντηση είναι το μέλλον μας. Αν το καθένα μέλος της εφορευτικής δεν πάει την ώρα της καταμέτρησης θα βρίσκονται μόνο κοματόσκυλα (αντιπρώσοποι κομματος) και δικαστικοί. Και τότε θα γίνει η νοθείας της νοθείας. Το έχω ζήσει και το λέω. Μην τους αφήσετε, κυρώσεις προσωπικές δεν νομιζω να υπάρχουν αλλά για τη χώρα μας σίγουρα θα υπάρχουν αν δεν πάτε. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2012 από paredwse
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Προτροπές για ψήφο και προβλέψεις για το εκλογικό αποτέλεσμα δεν επιτρέπονται εδώ.
linuslost Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Προτροπές για ψήφο και προβλέψεις για το εκλογικό αποτέλεσμα δεν επιτρέπονται εδώ. Που τα ειδες ολα αυτα????????????
Προτεινόμενες αναρτήσεις