Προς το περιεχόμενο

Λίστα με 10 πράγματα που θα θέλατε να κάνετε πριν πεθάνετε

Mirodin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι κατι σαν το the bucket list.Δεν εχετε σκεφτει ποτε καποια πραγματα που λετε οτι αυτο καποτε θα το κανω?Πια ειναι τα 10 πραγματα που θα θελατε να κανετε στη ζωη σας πριν πεθανετε?Και μην ακουσω πχ να βγω με αυτη τη διασημη..η να αγωρασω μια Ferrari...10 πραγματα που θα μπορουσατε να κανετε και οχι εξωπραγματικα πραγματα..

Εμενα μου ηρθαν 3 πραγματα στο μυαλο...

1)Να κανω μπανιο στη θαλασσα βραδι

2)Να παω σε μασαζερ

3)Να κανω bungee Jumping

Αν θυμηθω τιποτα αλλο θα σας πω!

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι κατι σαν το the bucket list.Δεν εχετε σκεφτει ποτε καποια πραγματα που λετε οτι αυτο καποτε θα το κανω?Πια ειναι τα 10 πραγματα που θα θελατε να κανετε στη ζωη σας πριν πεθανετε?Και μην ακουσω πχ να βγω με αυτη τη διασημη..η να αγωρασω μια Ferrari...10 πραγματα που θα μπορουσατε να κανετε και οχι εξωπραγματικα πραγματα..

2)Να παω σε μασαζερ

3)Να κανω bungee Jumping

Δημοσ.

To βραδινό μπανιο δε λεει και πολυ γιατι το νερο ειναι παγωμένο, μασαζερ δεν ξερω τι ειναι :P το bungee Jumping βγαλτο από το μυαλο σου γιατι μπορει να σκοτωθεις και να μην κανεις τα 2 πρώτα..

Angel Dark * 10... Συμφωνεί και ο ενας moderator 100% :-D

Δημοσ.

To βραδινό μπανιο δε λεει και πολυ γιατι το νερο ειναι παγωμένο, μασαζερ δεν ξερω τι ειναι :P το bungee Jumping βγαλτο από το μυαλο σου γιατι μπορει να σκοτωθεις και να μην κανεις τα 2 πρώτα..

Angel Dark * 10... Συμφωνεί και ο ενας moderator 100% :-D

Δημοσ.

1) Να πατησω τα 100.

2) Να μου δωθει η ευκαιρια να αποδειξω πως τα χρηματα φερνουν την ευτυχια.

Μονο αυτα τα 2 πραγματακια θελω. Μην ειμαστε και απληστοι.

Δημοσ.

1) Να πατησω τα 100.

2) Να μου δωθει η ευκαιρια να αποδειξω πως τα χρηματα φερνουν την ευτυχια.

Μονο αυτα τα 2 πραγματακια θελω. Μην ειμαστε και απληστοι.

Δημοσ.

2)Να παω σε μασαζερ

3)Να κανω bungee Jumping

σνομπάρεις αυτούς που μπορούν να πάρουν φερράρι ; :P

1*Ταξίδι εδώ usa_flagge.gif.jpg

2*

3*

4*

5*

6*

7*

8*

9*

10*...τίποτα σημαντικό που να μου έρχεται τώρα στο μυαλό.

Δημοσ.

2)Να παω σε μασαζερ

3)Να κανω bungee Jumping

σνομπάρεις αυτούς που μπορούν να πάρουν φερράρι ; :P

1*Ταξίδι εδώ usa_flagge.gif.jpg

2*

3*

4*

5*

6*

7*

8*

9*

10*...τίποτα σημαντικό που να μου έρχεται τώρα στο μυαλό.

Δημοσ.

Απωθημενάκια νομίζω 2 έχω. Να γυρίσω όλη τη γη και να κάνω σεξ με 2-3 γυναίκες μαζί.

Α επίσης δεν θα με χάλαγε ένα ταξίδι με διαστημόπλοιο να φωτογραφίσω τον πλανήτη μας.

Ε αυτά.

Δημοσ.

Απωθημενάκια νομίζω 2 έχω. Να γυρίσω όλη τη γη και να κάνω σεξ με 2-3 γυναίκες μαζί.

Α επίσης δεν θα με χάλαγε ένα ταξίδι με διαστημόπλοιο να φωτογραφίσω τον πλανήτη μας.

Ε αυτά.

Δημοσ.

Ε αυτά.

παλι καλα που ειπα οχι εξωπραγματικα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...