Προς το περιεχόμενο

Δυσλειτουργικα αυτια

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πάει αρκετές φορές για καθαρισμό , όντως είναι θέμα του αυτιού αν παράγει πολύ κερί και το αν χρησιμοποιείς μπατονέτες , μου έχουν πει πόσες φορές να μη χρησιμοποιώ αλλά ποτέ δεν το εφαρμόζω. Πονάει λίγο σαν να σε τσιμπάει κάτι αλλά εντάξει υπάρχουν και χειρότερα , π.χ. σφράγισμα και να μην πιάνει η ένεση κ.λπ. :lol:

Δημοσ.

Όταν δε πιάνει η ένεση στο σφράγισμα είναι τσιγγουνιά του γιατρού νομίζω. (άσχετο)

Να ρωτήσω, εγώ χρησιμοποιώ μπατονέτες αλλά δεν τις βάζω πολύ βαθιά. Ποιό είναι το σωστό τελικά;

Δημοσ.

Το σωστό είναι αυτό, να μην χρησιμοποιείς -όπως όλοι μας- τις μπατονέτες σπρώχνοντας προς τα μέσα το βύσμα... Μόνο στην πιο εξωτερική μεριά του πόρου, όχι βαθιά.

Καλά θα ήταν να πηγαίναμε όλοι σε ωρλ για καθαρισμό αλλ΄αυτό δεν γίνεται. Λίγο μόνο προσοχή παραπάνω να μην βουλώνουμε τα αφτιά μας μόνοι μας....

(Λύσεις του τύπου οδοντογλυφίδα - κλειδί αυτοκινήτου :-D καλό είναι να αποφεύγονται...)

Δημοσ.

Οι μπατονετες φταινε, ειμαι σιγουρος. Μετα απο τον καθαρισμο θα δε θα τις ξαναβαλω μεσα. btw την προηγουμενη φορα που εκανα καθαρισμο, οταν ημουν μικρουλης, ειχα κανει με αυτο που σου ρουφαει τον εγκεφαλο.

Δημοσ.

Κάνω καθαρισμό μια φορά τον χρόνο εδώ και 3 χρόνια, δεν είναι ούτε 5 λεπτά υπόθεση. Ούτε σταγόνες ούτε τίποτα. Το τραγικό είναι πως δεν χρησιμοποιώ μπατονέτες, τα καθαρίζω με σαπούνι χρησιμοποιώντας τα δάκτυλά μου. Υπερπαραγωγή κεριού, μάλλον έχω Κινέζους να δουλεύουν εκεί μέσα. :lol:

Την πρώτη φορά που έκανα, όταν μου έδειξε τι έβγαλε, μόνο το ρολόι μου δεν βρήκα εκεί μέσα. :X :eek:

Αλλά, ύστερα ακούς ήχους που είχες ξεχάσει πως υπάρχουν B)

Δημοσ.
(Λύσεις του τύπου οδοντογλυφίδα - κλειδί αυτοκινήτου :-D καλό είναι να αποφεύγονται...)

OFFTOPIC

Χαχαχαχα! Μου θύμισες σκηνικό με τον πατέρα μου να έχει βάλει το κλειδί του αυτοκινήτου στο αυτί και να το γυρίζει σαν μπατονέτα...

Διάλογος:

Εγώ: "Πατέρα δεν βλέπω να παίρνει μπρός, να σπρώξω?

Πατέρας: %$$@#$@#$

Χαχαχα!

Δημοσ.

Παιδια ειχε μπολικες εξελιξεις το θεμα:

Πηγα σε ΩΡΛ και μου ειπε οτι εχω οξεια ωτιτιδα. Μου εγραψε κατι σπρευ για τη μυτη και μαι αντιβιωση με το ονομα "Razimax".

Η αντιβιωση αυτη λοιπον, μετα το δευτερο χαπι μου εκανε απ' οτι φαινεται ζημια στο στομαχι (σημερα αυτο, απο το μεσημερι) αλλα και στο συκωτι (ενιωσα κι εκει μια ενοχληση αλλα αρκετα μικροτερη) και ακομα δεν ειμαι καλα. Τσεκαρα το χαρτακι με τις πληροφοριες του φαρμακου και ειδα αμετρητες παρενεργειες καθε ειδους. Επισης στη χρηση ελεγε πως χορηγειται κυριως σε ασθενεις με τον ιο HIV σε προχωρημενο σταδιο:confused:

Αυτο ελειπε λοιπον...

Επεται συνεχεια.

Δημοσ.

Παιδια ειχε μπολικες εξελιξεις το θεμα:

Πηγα σε ΩΡΛ και μου ειπε οτι εχω οξεια ωτιτιδα. Μου εγραψε κατι σπρευ για τη μυτη και μαι αντιβιωση με το ονομα "Razimax".

Η αντιβιωση αυτη λοιπον, μετα το δευτερο χαπι μου εκανε απ' οτι φαινεται ζημια στο στομαχι (σημερα αυτο, απο το μεσημερι) αλλα και στο συκωτι (ενιωσα κι εκει μια ενοχληση αλλα αρκετα μικροτερη) και ακομα δεν ειμαι καλα. Τσεκαρα το χαρτακι με τις πληροφοριες του φαρμακου και ειδα αμετρητες παρενεργειες καθε ειδους. Επισης στη χρηση ελεγε πως χορηγειται κυριως σε ασθενεις με τον ιο HIV σε προχωρημενο σταδιο:confused:

Αυτο ελειπε λοιπον...

Επεται συνεχεια.

Δημοσ.

Να σου έκανε ζημιά στο συκώτι τέτοια που να σε πόνεσε κιόλας, δεν είναι πιθανό.

Μην δίνεις και τόση σημασία στο χαρτάκι, και του depon να διαβάσεις, θα πάθεις πλάκα. Αν έχεις πρόβλημα, μίλα με τον γιατρό σου και μην ξεκινάς/σταματάς την αντιβίωση κατά βούληση.

Αυτά και περαστικά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...