Προς το περιεχόμενο

rainmeter Desktop screenshots ‎

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα ασχοληθει πριν κανα χρονο νομιζω αλλα ειχε αποσταθεροποιησει το συστημα μου νομιζω..

ισχυει κατι τετοιο ή απλα ετυχε;;

Θελω να το ξαναπροσπαθησω γιατι ειναι απιστευτα ωραιο!

Εχει κανεις καποιο προβλημα;

• Απαντ. 231
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ το έχω βάλει σε 3 pc και δεν έχω κανένα απόλυτος πρόβλημα.Μονο μην έχεις κανένα P4 γιατί έκει αργεί να ανοίξει.

Επεξ/σία από rafail1994
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

rafail1994 Δεν μπόρεσα να βγάλω κάποια άκρη από το link που μου έδωσες αλλά βρήκα ένα θέμα και το έβαλα.

λοιπον θελω να το βαλω και εγω αυτο το θεμα εδω απο οτι καταλαβα πρεπει να αλλαξουμε αυτα τα 4 αρχεια αυτο που δεν καταλαβα ειναι τι ρολο βαραει αυτο TakeControl.exe αν ξερει καποιοσ ασ βοηθησει

post-155958-129063141426_thumb.png

Δημοσ.

Επειδή όπως κατάλαβες στο ένα pc έχω windows xp και δεν έχω δοκιμάσει στα windows 7 να βάλω θέμα αν θέλεις μπορώ να σου ανεβάσω αυτό το θέμα που έχω εγώ να δεις εάν δουλεύει.

Δημοσ.
Επειδή όπως κατάλαβες στο ένα pc έχω windows xp και δεν έχω δοκιμάσει στα windows 7 να βάλω θέμα αν θέλεις μπορώ να σου ανεβάσω αυτό το θέμα που έχω εγώ να δεις εάν δουλεύει.

σε ευχαριστω αλλα μου αρεσουν τα black θεματα εχω ενα καινουργιο laptop και το σκεφτομαι να το βαλω γιατη παλιοτερα ειχα βαλει ενα παρομοιο θεμα και εκτωσ οτι δεν δουλεψε σωστα μετα σκαλωσε και δεν εβγαινε με τιποτα ουτε με επαναφορα συστηματοσ

ομωσ αυτο το εχει βαλει πολυσ κοσμοσ για να δουμε ....

Δημοσ.

Αυτά τα εικονίδια είναι απ'το Rocket Dock έτσι? Μπορείς να δώσεις ένα link?

Και τα άλλα στο #51 είναι φτιαγμένα απ'τον ίδιο, ε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...