Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την πάτησα το δέμα πήγε σπίτι τελικά το απόγευμα το πρόβλημα είναι ότι έχει μια ζημιά ένα σπάσιμο η συσκευή. Έχω ξεκινήσει τη διαδικασία για αντικατάσταση το θέμα είναι όμως οτι το βάρος είναι 9 κιλά έχετε να προτείνετε κάποιον courier να μη με ξεβρακώσει ; Στο dhl.gr το κόστος της αποστολής βγήκε 600 ευρώ και γενικά και πόρτα πόρτα είναι πανάκριβα με τα κιλά. Καμια ιδέα η την έκατσα πρέπει να πληρώσω χρυσό τον courier και θα τα πληρώσει το amazon μετα;

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

9 κιλα και 600ε μηπως εκτος απο κιλα ειναι και μεγαλων διαστασεων??

αξιζε τοσο πολυ η διαφορα τιμης για να μην το παρεις απο ελλαδα?

δεν ζητας καμμια μειωση τιμης αφου τους στειλεις φωτο που ναι σπασμενο?

• Moderators
Δημοσ.

Την πάτησα το δέμα πήγε σπίτι τελικά το απόγευμα το πρόβλημα είναι ότι έχει μια ζημιά ένα σπάσιμο η συσκευή. Έχω ξεκινήσει τη διαδικασία για αντικατάσταση το θέμα είναι όμως οτι το βάρος είναι 9 κιλά έχετε να προτείνετε κάποιον courier να μη με ξεβρακώσει ; Στο dhl.gr το κόστος της αποστολής βγήκε 600 ευρώ και γενικά και πόρτα πόρτα είναι πανάκριβα με τα κιλά. Καμια ιδέα η την έκατσα πρέπει να πληρώσω χρυσό τον courier και θα τα πληρώσει το amazon μετα;

Γιατι κουριερ; Με απλο ταχυδρομειο δεν μπορεις να το στειλεις;

Για ποιο προιον μιλαμε;

Δημοσ.

Είναι 50χ35χ32 αρτοπαρασκευαστής το έβρισκα σχεδόν διπλάσια τιμή Ελλάδα. Το θέμα είναι με απλο θα έχω tracking ; Γενικά βλέπω να μην συμφέρει να το στείλω πίσω... πόσα θα καλύψει το amazon ;

Σύμφωνα με τον κατάλογο στα ΕΛΤΑ για δέματα θέλει 52 ευρώ

Δημοσ.

να ρωτήσω..το free shipping πάνα απο 25 λίρες ισχύει όταν αγοράσεις μόνο απο έναν συγκεκριμένο πωλητή?ή μπορείς και απο 3-4 διαφορετικούς?

γιατί εμένα μου βγήκαν packing fees 60 λίρες για 3-4 πράγματα που ήθελα απο διαφορετικούς πωλητές.

Δημοσ.

να ρωτήσω..το free shipping πάνα απο 25 λίρες ισχύει όταν αγοράσεις μόνο απο έναν συγκεκριμένο πωλητή?ή μπορείς και απο 3-4 διαφορετικούς?

γιατί εμένα μου βγήκαν packing fees 60 λίρες για 3-4 πράγματα που ήθελα απο διαφορετικούς πωλητές.

ρε παιδια το εχουμε πει 100000000000000 φορες και βαλε το free ισχυει μονο για αγορες απο το αμαζον και οχι απο τριτους που πουλανε στο αμαζον

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ειναι τρελοι, το λεει στη σελιδα τους. Το εχουμε πει πολλες φορες. Εχουμε δωσει και το λινκ κλπ... Επαγγελματιες ειναι. Ο,τι λενε το τηρουν...

Δημοσ.

Δεν ειναι τρελοι, το λεει στη σελιδα τους. Το εχουμε πει πολλες φορες. Εχουμε δωσει και το λινκ κλπ... Επαγγελματιες ειναι. Ο,τι λενε το τηρουν...

Σωστά απλά το λέω από την άποψη ότι τα μεταφορικά μπορεί να κοστίσουν περισσότερο και από το προϊόν που αγόρασες. Πραγματικά είναι εντυπωσιακό το amazon να δω πως θα πάει και η διαδικασία της αντικατάστασης.

Δημοσ.

λοιπον να το γραψω και εδω..μ ειχαν κανει refund 2.75 λιρες και τους ειχα στειλει οτι ειχα πληρωσει 13 ευρω και μου βαλανε αλλες 8.25 δλδ συνολικα 11 λιρες..σημερα μου στειλανε και αλλο email

We are writing to confirm that we have processed your refund in the amount of £8.25

The following is the breakdown of your refund for this item:

Item Refund: £6.71

Item Tax Refund: £1.54

Your refund is being credited as follows:

Credit Card [ending with ]: £8.25

These amounts will be returned to your payment methods within 10 business days.

Δημοσ.

Χθες παρέλαβα το φακό για τη φωτογραφική μου που είχα παραγγείλει. Ήταν ακριβώς μια μέρα αργότερα από την πιθανή ημέρα παραλαβής που έγραφαν στο site τους. Μαζί παρέλαβα και ένα hood που είχα παραγγείλει από ebay (αγγλία πάλι) μια ημέρα μετά.

Το θέμα είναι πως τα παρέλαβα: Ήταν τα δύο πακέτα παρατημένα στα σκαλιά της πολυκατοικίας εκτεθειμένα σε κάθε περαστικό που μπορούσε να τα "βουτήξει". Έτυχε και πέρασα πρώτος εγώ και τα είδα, εννοείται ότι μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Έχει γίνει πολλές φορές παρόμοιο σκηνικό και έχω ρίξει πολλά καντήλια σε ταχυδρόμους, προισταμένους, διευθυντές, δεν ιδρώνει το αυτί τους. Το θέμα είναι ότι αυτή τη φορά ήταν προιόντα αξίας 620+10=630 λίρες. Δεν ξέρω τι να κάνω πια, ποιόν να πάρω να βρίσω αυτή τη φορά;

Δημοσ.

Χθες παρέλαβα το φακό για τη φωτογραφική μου που είχα παραγγείλει. Ήταν ακριβώς μια μέρα αργότερα από την πιθανή ημέρα παραλαβής που έγραφαν στο site τους. Μαζί παρέλαβα και ένα hood που είχα παραγγείλει από ebay (αγγλία πάλι) μια ημέρα μετά.

Το θέμα είναι πως τα παρέλαβα: Ήταν τα δύο πακέτα παρατημένα στα σκαλιά της πολυκατοικίας εκτεθειμένα σε κάθε περαστικό που μπορούσε να τα "βουτήξει". Έτυχε και πέρασα πρώτος εγώ και τα είδα, εννοείται ότι μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Έχει γίνει πολλές φορές παρόμοιο σκηνικό και έχω ρίξει πολλά καντήλια σε ταχυδρόμους, προισταμένους, διευθυντές, δεν ιδρώνει το αυτί τους. Το θέμα είναι ότι αυτή τη φορά ήταν προιόντα αξίας 620+10=630 λίρες. Δεν ξέρω τι να κάνω πια, ποιόν να πάρω να βρίσω αυτή τη φορά;

Αν είναι απλό και όχι συστημένο η δέμα έτσι τα αφήνουν απλά εμένα ο ταχυδρόμος επειδή τον ξέρω συνήθως χτυπάει και το φέρνει στη πόρτα αν δεν με βρει το αφήνει στο χαλάκι.

Θέλω κι εγώ να πάρω φακό για μηχανή και το σκέφτομαι γιατί φοβάμαι πως θα το συσκευάσουν... Τουλάχιστον το δικό σου είχε καμιά προστασία σαν φακός ;

Δημοσ.

Αν είναι απλό και όχι συστημένο η δέμα έτσι τα αφήνουν απλά εμένα ο ταχυδρόμος επειδή τον ξέρω συνήθως χτυπάει και το φέρνει στη πόρτα αν δεν με βρει το αφήνει στο χαλάκι.

Θέλω κι εγώ να πάρω φακό για μηχανή και το σκέφτομαι γιατί φοβάμαι πως θα το συσκευάσουν... Τουλάχιστον το δικό σου είχε καμιά προστασία σαν φακός ;

Ήταν ένα μεγάλο δέμα. Εκτός από το κουτί του φακού (που κατά τη γνώμη μου είναι αρκετή προστασία με τα φελιζόλ κλπ) είχε απέξω ένα μεγάλο χαρτονένιο κουτί και ήταν σφηνωμένος μέσα ο φακός με γκοφρέ χαρτί. Μια χαρά ήταν.

Το θέμα είναι ότι σε τόσο μεγάλο δέμα ή πρέπει να σου αφήσει χαρτάκι να πας να το πάρεις εσύ (έτσι γίνεται στα δέματα εσωτερικού) ή πρέπει να σου το δώσει ο ίδιος και μόνο στην περίπτωση που δεν σε βρει να σου αφήσει χαρτάκι (δέματα εξωτερικού). Είναι εντελώς παράλογο αυτό που έγινε. Μερικές τέτοιες στραβές να γίνουν και μετά να δούμε αν το amazon θα συνεχίσει να στέλνει ελλάδα με δωρεάν μεταφορικά ή και γενικότερα.

Το ψάχνω το θέμα, παίζουμε το σπασμένο τηλέφωνο με τους υπαλλήλους των ελτα, ο ένας με στέλνει στον άλλο και ο άλλος στο τηλέφωνο που δεν απαντάει κανείς ενώ βρίσκεται στο ίδιο κτίριο. Προς το παρόν κατέληξα να μου δώσουν τα τηλέφωνα της περιφερειακής διεύθυνσης που όμως δεν τα σήκωσε κανείς. Θα δοκιμάσω και αύριο. Αν γνωρίζει κάποιος τον τρόπο να κάνω απευθείας μια καταγγελία θα βοηθούσε.

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς υπόψη του αυτό:

VAT refunds for VAT registered customers

If you are a VAT registered customer in another EU Member State, Amazon.co.uk can refund your VAT. In order to receive a VAT refund for your order we require a copy of your VAT registration certificate or another proof of your VAT registered status, which shows the registered business address and registered VAT number.

Αυτό σημαίνει ότι μας επιστρέφουν τον ΦΠΑ; Και τι ακριβώς χρειάζεται να τους στείλουμε; Δεν ξέρω αν η εφορία δίνει κάτι στα Αγγλικά, όπως επίσης δεν νομίζω να τους κάνει η Ελληνική βεβαίωση για το ΦΠΑ που έχω.

Καμιά ιδέα;

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς υπόψη του αυτό:

Αυτό σημαίνει ότι μας επιστρέφουν τον ΦΠΑ; Και τι ακριβώς χρειάζεται να τους στείλουμε; Δεν ξέρω αν η εφορία δίνει κάτι στα Αγγλικά, όπως επίσης δεν νομίζω να τους κάνει η Ελληνική βεβαίωση για το ΦΠΑ που έχω.

Καμιά ιδέα;

Ρωτα τους. Το αμαζον εκπροσωπειται νομικα απο ενα ελληνικο δικηγορικο γραφειο με το οποιο ενδεχομενως να πρεπει να επικοινωνησεις ή να τους στελνουν εκεινοι για ελεγχο/μεταφραση οτι εγγραφα τους δωσεις. Φανταζομαι οτι ενα οποιοδηποτε φορολογικο εγγραφο που να βεβαιωνει τα ζητουμενα στοιχεια θα τους αρκει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...