anpetsalis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 ρε φιλε και εμενα ετσι μου ηρθε..ηταν μονο τυλιγμενο με το χαρτονι της amazon... δεν ειχαν βαλει αυτο με τις "φουσκαλιτσες" για προστασια! ευτυχως ηρθε σε καλη κατασταση , αλλιως...
gruser Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 μεσα στο κουτι ηταν αλλο ενα κουτι πιο μικρο και γυρω γυρω χαρτονι και μενα..
timoboll Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Επιτελους ηρθε! 22-1-2011 ----> 2-2-2011 με μεταφορικα πληρωμενα... = Απογοητευση, μονο free s s απο εδω και περα, ξανα οπως παντα... ΥΓ. και η συσκευασια; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ... Ουτε σε αυτο διαφορα απο το φρι, το ιδιο αντικειμενο μαλιστα με φρι ειχε ερθει πολυ πιο προστατευμενο... ναι ρε σι και με express ιδια συσκευασια εχει δεν κανουν τιποτα αλλο. Εγω παντος μονο με express παιρνω απο δω και περα σημερα παρραγγελια 180 λιρεσ 44 ευρω εξοδα δια 3 ατομα 14 ευρω σιγα και ερχονται την αλλη μερα και ειναι και πολυ πιο φτηνα απο ελλαδα μαζι με τα εξοδα
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 ναι ρε σι και με express ιδια συσκευασια εχει δεν κανουν τιποτα αλλο. ... Οχι, με express (τις 2 φορες τουλαχιστον που μου ηρθε κατι με UPS με το FSS) ηταν παντα σε "κουτα" και ποτε σε αυτο το "χαρτονενιο" να το πω φακελο που το αντικειμενο ειναι συμπιεσμενο και σε αμεση επαφη με το εξωτερικο χαρτονι. Αυτη τη συσκευασια την χρησιμοποιησαν και 2-3 φορες στα δωρεαν, αλλα συνηθως και εκεινα ερχονταν σε κουτα. Προφανως ειναι μονο θεμα υπαλληλου τι συσκευασια θα επιλεξει την ωρα του packing. Ηθελα να επισημανω οτι το standard που πληρωνεις δεν εχει ουτε στη συσκευασια διαφορα (καθε αλλο) οπως δεν εχει ουτε στους χρονους παραδοσης.
EliasKir Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Σημερα παρηγγειλα το Bad Company 2 απο το amazon.co.uk. Κοστος 16 ευρω (13 λιρες). Το καλο ειναι οτι επειδη η αρχικη τιμη ηταν 27 λιρες (ηταν σε προσφορα) ισχυουν κανονικα τα δωρεαν μεταφορικα!
kostionalist Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Amazon.co.uk dead space 2 dispatched:27th Jan, Delivery est.:3rd Feb (με Free Super Saver) ακομα τιποτα...
timoboll Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Οχι, με express (τις 2 φορες τουλαχιστον που μου ηρθε κατι με UPS με το FSS) ηταν παντα σε "κουτα" και ποτε σε αυτο το "χαρτονενιο" να το πω φακελο που το αντικειμενο ειναι συμπιεσμενο και σε αμεση επαφη με το εξωτερικο χαρτονι. Αυτη τη συσκευασια την χρησιμοποιησαν και 2-3 φορες στα δωρεαν, αλλα συνηθως και εκεινα ερχονταν σε κουτα. Προφανως ειναι μονο θεμα υπαλληλου τι συσκευασια θα επιλεξει την ωρα του packing. Ηθελα να επισημανω οτι το standard που πληρωνεις δεν εχει ουτε στη συσκευασια διαφορα (καθε αλλο) οπως δεν εχει ουτε στους χρονους παραδοσης. εμενα με ups ειχε το κλασικο χαρτονι Amazon.co.uk dead space 2 dispatched:27th Jan, Delivery est.:3rd Feb (με Free Super Saver) ακομα τιποτα... εε καλα ρε σιγα αυριο θα το παρεις πιστευω
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 εμενα με ups ειχε το κλασικο χαρτονι Την κουτα που ειπα εννοεις. Αυτη προσφερει προστασια. Σχεδον παντα με "κουτες" ερχονται ολα. Μιλησα για το χαρτονο-φακελο που τσιτωνει τα προιοντα χωρις καθολου κενο μεσα. Κοιτα για ποιο μιλαω και βγαλε συμπερασμα (1.5 κιλο παστωμενα σε ενα "φακελακι" μεγεθους26χ18χ3,5cm!!!) (ολα αυτα με πληρωμενα μεταφορικα σε παραγγελια 160 ευρω): Πρωτη φορα τετοιο χαλι και ηταν η πρωτη φορα που εβαλα standard! (και τελευταια) ΥΓ και εκανε και 11 ημερολογιακες - 8 εργασιμες, ενω αλλοι αυτον τον καιρο παιρνουν τα free σε 5 και 6 εργασιμες μερες, αρα ουτε σε αυτο κερδιζεις (επαναληψη για οποιον του ξεφυγε)
antbyron Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ παίδες έχω φάει μεγάλο πακέτο! περιμένω ακόμα την παραγγελία από 22/12 η οποία ξαναέγινε dispatched 26/1. Είναι η πρώτη μου παραγγελία και δεν ξέρω αν θα ξανακάνω; Καλές τιμές, καλό customer service, αλλά από χρόνους .
gruser Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 ξερει κανεις τι ειναι το Amazon Prime? επισης τι σχεση εχει με students πχ http://www.amazon.com/gp/student/signup/info στο co.uk εχει κατι τετοιο?
PETROS13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ παίδες έχω φάει μεγάλο πακέτο! περιμένω ακόμα την παραγγελία από 22/12 η οποία ξαναέγινε dispatched 26/1. Είναι η πρώτη μου παραγγελία και δεν ξέρω αν θα ξανακάνω; Καλές τιμές, καλό customer service, αλλά από χρόνους . η πρώτη σίγουρα χάθηκε.. οπότε όπου να ναι θα έρθει η από 26/1
antbyron Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 η πρώτη σίγουρα χάθηκε.. οπότε όπου να ναι θα έρθει η από 26/1 Ναι οκ, αυτό το "χάθηκε" δεν το πολυκαταλαβαίνω! Το κλέψαν, χάθηκε στο αμπάρι, το κράτησε ο πιλότος, ή οι περίφημοι Έλληνες αετονύχηδες την κάναν την δουλειά από μέσα!
PETROS13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Ναι οκ, αυτό το "χάθηκε" δεν το πολυκαταλαβαίνω! Το κλέψαν, χάθηκε στο αμπάρι, το κράτησε ο πιλότος, ή οι περίφημοι Έλληνες αετονύχηδες την κάναν την δουλειά από μέσα! τι είχες πάρει και που μένεις αν επιτρέπεται?
antbyron Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 τι είχες πάρει και που μένεις αν επιτρέπεται? Αρχικά είχα παραγγείλει webcam και mouse, όταν τελικά επιβεβαιώθηκε ότι χαθήκαν ξαναπαρήγγειλα μόνο την webcam γιατί το mouse δεν ήταν διαθέσιμο. Γκυζη-Αθηνα
PETROS13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Αρχικά είχα παραγγείλει webcam και mouse, όταν τελικά επιβεβαιώθηκε ότι χαθήκαν ξαναπαρήγγειλα μόνο την webcam γιατί το mouse δεν ήταν διαθέσιμο. Γκυζη-Αθηνα πάρε τηλ. στο ταχυδρομείο και ρώτα μήπως έχει έρθει κάποιο πακέτο με το όνομα σου. μπορεί να έχει έρθει και να χάθηκε το χαρτάκι απλά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις