Προς το περιεχόμενο

amazon.co.uk δωρεαν μεταφορικά με παραγγελία άνω των £25

akalos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα Παίδες,

Λοιπόν έστειλα ένα email στο Amazon και τους τα έψαλα ένα χεράκι για το estimated time των μόνο 7 ημερών που δίνουν για το free post (Royal Mail) και οτι είναι πολύ μεγάλο το διάστημα που κάνει ένα πακέτο να έρθει στον προορισμό του και οτι αυτό δεν είναι service να έχουν περάσει 14 μέρες απο το dispatch και ακόμα να μην έχω λάβει τίποτα (ναι καλά καταλαβάτε απο τις 5 Ιανουαρίου που τα στείλανε ακόμα δεν έλαβα τίποτα)

Η απαντησή τους ήταν η κλασική οτι αν μέχρι τις 20 του μηνός δεν τα έχω λάβει ακόμα να τους ενημερώσω να τα ξαναστείλουν. (Να ναι καλά τα παιδιά)

Εντομεταξύ υπήρχε ένα pending item που δεν μου χαν στείλει ακόμα (την δεκαλογία του star trek σε DVD) και τό στειλαν με UPS εχθές το απόγευμα και βλέπω με το tracking οτι αυτή την στιγμή βρίσκεται στο αεροδρομιό μας στην Αθήνα!!!!

Όπως βλέπετε και ο άγιος φοβέρα θέλει ενώ όλα τα κομμάτια της παραγγελίας (7 τεμαχια) μου τα στείλανε με Royal mail και απο τις 5 του μηνός που τα στείλανε δεν έχω πάρει τιποτα ακόμα, το τεμάχιο που στείλανε εχτές το απόγευμα ενδέχεται να το έχω στα χέρια μου σήμερα το μεσημέρι!!!!!

Αν δεν λάβω τα υπόλοιπα πράγματα μέχρι τις 20 του μηνός, θα ζητήσω να μου τα ξαναστείλουνε και θα απαιτήσω δωρεάν αποστολή με UPS, σας συμβουλεύω να κάνετε και εσείς το ίδιο.

Εντομεταξύ κλείνοντας θα σας πώ και το ανέκδοτο της ημέρας: Το estimated delivery time για αυτό που στείλανε εχτές και μάλλον θα παραλάβω σήμερα έχουν βάλει σαν ημερομηνία 30 Ιανουαρίου 2011!!!!!! αυτα είναι

Ενώ το δωρεάν (Royal mail) που έχουν περάσει 14 μέρες και δεν έχω παραλάβει ακόμα είχαν βάλει estimate delivery μια βδομάδα!!!!

Την παλεύουν εκει πέρα στην Amazon.... Ήθελα να ξερα τι παίρνουν χεχε!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πλακα μου κανεις!!! Εσπασαν ρεκορ!!! χτες το παρειγγειλα, χτες εγινε dispached στο free delivery και σημερα πριν 10 λεπτα με πηρε ο κουριερ να το παραδωσει!!!! :D :D

Οι τιμες εντωμεταξυ ειναι εντελως αλλου. Ουτε καν πλησιαζουν. Πηρα τις προαλλες μερικα bluray:

Band Of Brothers: Complete HBO Series (Commemorative 6-Disc Gift Set In Tin Box) £16.93

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003YCOIFY/ref=oss_product

Children of Men £9.99

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0022NHOQQ/ref=oss_product

Serenity [blu-ray] (Get Two Selected Blu-ray Titles for £15*)£8.51

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001I1LMHK/ref=oss_product

Caddyshack [blu-ray] [1980] (Get Two Selected Blu-ray Titles for £15*) £9.99

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0036BT8EE/ref=oss_product

Payment Grand Total: EUR 52,60

Και ερχομαι και ριχνω μια ματια στο public:

Band of Brothers

http://www.public.gr/prod/films/blu-ray/tv-series/band-of-brothers/prod492752/

€132,99

SERENITY (BLU RAY)

19,99 €

Για γελια.....

Επισης λεει οτι δεν εχει ελληνικους υποτιτλους κι ολας το band of brothers ενω στο amazon λεει οτι εχει....

Χτες τα παραγγειλα, χτες εγιναν dispatched

παρεπιπτοντως πολυ καλο site για να ξερεις ποια bluray εχουν ελληνικους υποτιτλους και απευθειας λινκ για αμαζον ειναι το εξης: http://www.blu-world.co.uk/en/List.aspx?genre=232

Ούτε και εγώ έχω παραλάβει ακόμα με delivery estimate date 4/1. Το συναίσθημα της αναμονής απο κουραστικό έγινε εκνευριστικό! Εστειλα mail και απαντήσαν να περιμένω μέχρι τις 25.

σε ποιο email στελνετε?

Λοιπόν αδερφέ,

θα κάνεις logon στο Amazon

click στην επιλογή "Help" που είναι πάνω και δεξιά (δίπλα απο την επιλογή "your account"

στα αριστέρα της οθόνης έχει topics, Κάτω απο την επικεφαλίδα Dispatch & Delivery click στην επιλογή "Where's my stuff"

και στην σελίδα που θα σου εμφανίσει στα δεξιά σου έχει ενα κίτρινο κουμπάκι "Contact us" πάτα το!!!

Επέλεξε το "email" tag, και είσαι έτοιμος να στείλεις το παραπονό σου :-D

Εχω παραγγείλει από τις 7 Γεναρη δυο αντικειμενα με Free Super Save Delivery

Μια καρτα 16 Gb και

αυτό

Το δευτερο εχει γίνει κανονικά dispatched και το περιμενω εντος εβδομαδας λογικά.

Η καρτα όμως δεν υπάρχει σε αποθεμα και το dispatch estimate είναι απο τις 31 Ιανουαρίου και μετά.

Το ερώτημα μου είναι αν ακυρώσω την καρτα και βάλω καποια αλλη παλι με Free Super Save Delivey και κάτι ακομη ώστε να ξεπερνάω τις 25 λίρες θα είμαι οκ?

Δηλαδή αυτό που εγινε ήδη dispatched θα συνεχισει να μετράει μέσα στην παραγγελία?

Λέω να την αλλάξω με αυτήνλόγω Class 6 vs class 2 που είναι η sandisk.

Αν παραγγειλω ενα αντικειμενο αξιας ανω των 25 λιρων με πωλητη το amazon (και δωρεαν μεταφορικα επομενως) και ενα αλλο αντικειμενο απο ανεξαρτητο πωλητη τι παιζει με τα μεταφορικα για το δευτερο αντικειμενο? Ειναι δωρεαν και αυτα μιας και εχω παραγγειλει ηδη το πρωτο?

Τα αντικειμενα με ΕΛΤΑ θα σταλουν λογικα ετσι? Πως θα με ειδοποιησουν πως ηρθαν?

• Moderators

Εχω παραγγείλει από τις 7 Γεναρη δυο αντικειμενα με Free Super Save Delivery

...

Αν το κανεις "μονος σου" πιστευω οτι δεν θα μετρησει στην ιδια παραγγελια. Αν στο πουν αυτοι (αφου πρωτα θα τους γραψεις σε μαιλ το προβλημα σου) τοτε μπορουν να το κανονισουν με βαση τα οσα διαβασαμε πιο πριν.

Αν παραγγειλω ενα αντικειμενο αξιας ανω των 25 λιρων με πωλητη το amazon (και δωρεαν μεταφορικα επομενως) και ενα αλλο αντικειμενο απο ανεξαρτητο πωλητη τι παιζει με τα μεταφορικα για το δευτερο αντικειμενο? Ειναι δωρεαν και αυτα μιας και εχω παραγγειλει ηδη το πρωτο?

Τα αντικειμενα με ΕΛΤΑ θα σταλουν λογικα ετσι? Πως θα με ειδοποιησουν πως ηρθαν?

Οχι. Θα πληρωσεις μεταφορικα για τον τριτο πωλητη, η παραγγελια σπαει στα 2 κατι που φαινεται ακομα και στο checkout πριν δλαδη πληρωσεις. Προχωρα το (μην πληρωσεις) και θα το δεις.

Αν ειναι πολυ μικρο ενα πακετακι θα στο φερει ο ταχυδρομος, αλλιως χαρτακι. Αν διαβασεις το θεμα θα βρεις χιλιαδες πληροφοριες στο δευτερο που ρωτας που για να στις πει ολες τωρα παλι καποιος πρεπει να γραφει 2 μερες ολοκληρες!

Το δευτερο αντικειμενο αν δεν ισχυει για αυτό η Free Super Save Delivery θα εχεις κανονικα εξοδα αποστολής για αυτό το αντικείμενο.Το καλύτερο είναι να τα προσθέσεις στο καλάθι σου και τα δύο αντικειμενα και να φτάσεις μέχρι το τελευταιο στάδιο της παραγγελίας όπου και θα σου αναφέρει ποσα θα ναι τα εξοδα αποστολής για το δευτερο σου αντικειμενο,τσεκάρεις και αποφασίζεις.

Ναι τα ΕΛΤΑ αναλαμβάνουν την παραδοση του αντικειμένου.

Είναι θέμα όγκου του αντικειμένου,ταχυδρομου,ίσως και πολιτικης εκαστοτε υποκαταστηματος ΕΛΤΑ.

Ας πούμε εκεί που εμενα παλιά σχεδον το καθετι ανεξαρτητως όγκου πηγαινα και το παρελαμβανα απο το ταχυδρομειο.

Τώρα εδώ που μένω μερικα πραγματα που παρηγγειλα απο το αμαζον,ενα σιντι,κατι ακουστικά ήρθαν σπιτι μου.

Κάτι παπούτσια όμως πηγα και τα παρελαβα απο το ταχυδρομείο.

Τώρα είτε θα λάβεις ειδοποιητηριο να πας να το παρεις απο το καταστημα είτε θα στο φέρουν μπαμ σπίτι σου.Δεν έχεις παρα να περιμένεις. ;)

Πήγα σήμερα στο ταχυδρομείο και δεν είχε έρθει τπτ.Δεν άντεξα και έστειλα mail.τους είπα να μου κάνουν refund...

όντως μετά τα κλασικά συγνώμη και τα συναφή θα μου τα βάλουν μέσα σε 10 μέρες.άλλωστε και εδώ έχει πέσει στα 38 ευρώ το παιχνίδι.

το γέλιο θα είναι να σκάσει μύτη το παιχνίδι μετά το refund... ;-p

εγω σκευτομαι να παραγειλω ενα tablet.. να το κανω η θα μου ερθει κανενα σπασμενο κομματιασμενο κομματι?

τα προσεχουνε η θα μου ερθει οτι να ναι? ακομα θα μου το στειλουνε αμεσα η κατα φεβρουαριο μερια?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...