gmastr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Oταν κανω turnoff η restart τα windows πρέπει περιμένω 4-5 ΛΕΠΤΑ με την οθονη να λέει windows "saving your settings" !!!. Μετά, ολα καλά, αλλα αν χρειαστούν μερικά restart την ημερα μου σπάει τα νευρα η αναμονή ! (Και δυστυχώς ολο και χρειάζονται) Εαν κανω απανωτά restart, χωρις καμμιά άλλη ενέργεια ενδιαμεσως, ο χρονος αναμονης μειώνεται. Εχω Windows XPpro SP3 και Κaspersky antivirus. Εκανα memtest οκ. Εμφανιστηκε ξαφνικά σε εγκατασταση windows ενος έτους. Δεν μπορώ να θυμηθώ μετα απο ποια ενεργεια μου πρωτοάρχησε. Το κανει και μετα απο safe mode!!! Εψαξα στο αρχειο των μηνυμάτων του site με τα προβλήματα των windows αλλα δεν βρήκα κατι σχετικό Υποθέτω οτι καποιο πρόγραμμα γράφει κάτι πριν σβυσουν τα windows.Πως θα μπορούσα να το εντοπίσω? Μήπως καποιος φίλος εχει καμιά ιδέα να με βοηθήσει ?
GCMH Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Φαντάζομαι πως τα SP3 έχουν αυτήν την υπηρεσία που βοηθάει αλλά για έλεγξέ το καλύτερα...
popeye68 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δοκίμασε να κάνεις επαναφορά συστήματος μπας και............
gmastr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Κατέβασα το προγραματάκι UPHClean.exe της microsoft απο την σελίδα που μου υπέδειξες. Το "έτρεξα" και ο χρονος για το saving your settings απο 5νταλεπτο μειώθηκε σε δευτερόλεπτα!!!! Επιτέλους, μετα απο μήνες προσπαθειών μου, το πρόβλημα λύθηκε αμέσως Φίλε GCMH, σ'ευχαριστώ πολύ Να'σαι καλά
washcloud Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 ...φτου, και ήθελα να του πω να κάνει φορμάτ........:ρ (ρε τη Μάικροσοφτ, πώς το 'παθε κι έβγαλε κάτι που να διορθώνει τα ρημάδια της...; )
GCMH Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μη φοβάσαι... Για κάθε ένα που διορθώνει, εμφανίζονται δέκα καινούρια... Μπορείς να του προτείνεις να φορμάρει το δίσκο και προληπτικά...
Errik Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Κατέβασα το προγραματάκι UPHClean.exe της microsoft απο την σελίδα που μου υπέδειξες. Το "έτρεξα" και ο χρονος για το saving your settings απο 5νταλεπτο μειώθηκε σε δευτερόλεπτα!!!! Επιτέλους, μετα απο μήνες προσπαθειών μου, το πρόβλημα λύθηκε αμέσως Φίλε GCMH, σ'ευχαριστώ πολύ Να'σαι καλά Κάνεις πλάκα τώρα, υπάρχει λύση για αυτό το δαιμονικό πρόβλημα; Το παλιό μου πισι με είχε τρελάνει με αυτό, είχα μάθει να το ζήσω με αυτό το πρόβλημα... το έβαζα να κάνει restart και πήγαινα για ένα καφεδάκι και όταν γύριζα ήταν οκ... Είχα δοκιμάσει τα πάντα! Και με Ultrex λούστικα αλλά τίποτα... Στο τέλος τα έφτυσε το πισι και στο καινούριο έβαλα 7...
washcloud Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μη φοβάσαι... Για κάθε ένα που διορθώνει, εμφανίζονται δέκα καινούρια... Μπορείς να του προτείνεις να φορμάρει το δίσκο και προληπτικά... Aυτόγραφα πού και πότε υπογράφεις να περάσω;
Nahock Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Κατέβασα το προγραματάκι UPHClean.exe της microsoft απο την σελίδα που μου υπέδειξες. Το "έτρεξα" και ο χρονος για το saving your settings απο 5νταλεπτο μειώθηκε σε δευτερόλεπτα!!!! Επιτέλους, μετα απο μήνες προσπαθειών μου, το πρόβλημα λύθηκε αμέσως Φίλε GCMH, σ'ευχαριστώ πολύ Να'σαι καλά Δε ξέρω αν το έχεις συνειδητοποιήσει αλλά περισσότερες πιθανότητες είχες να κερδίσεις το τζόκερ.
ergidis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Φιλε GSMH σε εμενα δεν εγκαθισταται το προγραμμα. Μηπως εχεις κατι αναλογο για vista, γιατι και εμενα καθυστερει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.