Προς το περιεχόμενο

Wildfire vs Samsung Galaxy 3

SpirosLouis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ψάχνω για κάποιο κινιτό εδώ και κάποσο καιρό.

Γενικά ψάχνω κάτι σε lowbudget(μέχρι 270€ το πολύ).

Σκέφτικα αυτά τα 2 κινιτά.

Αν έχετε κάτι άλλο καλύτερο να μου προτίνετε...ευπρόσδεκτη κάθε άποψη :-):-)

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

εχω το wildfire..το κινητο είναι Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο !!!!!

το αλλο δεν το εχω πιασει καν στα χέρια μου δεν ξέρω να σου πω..παντως το HTC είναι φοβερο...

Δημοσ.

Iσχύει αν πριν είχες iphone...αν οχι τοτε δεν θα καταλάβεις τιποτα...Αλλωστε εχει τοοοσα πολλα καλα αυτο το κιν που το λιγοτερο που θα σε ενδιαφερει ειναι οταν κανεις zoom επι 50χ να μην φαινεται καλα...(Υποθετικα τα νουμερα...) Δεν ειναι και η καλυτερη δυνατη αναλυση αλλα για 270 ευρω που θα το παρεις δεν υπάρχει κατι καλυτερο...

Δημοσ.
Έχω ακουσει κάτι για μην καλή ανάληση. Ισχύει;(Για το wildfire)

κοιτα φιλε μου,για τα λεφτα του ειναι κομπλε.

τοχω κ εγω κ δεν το μετανιωσα καθολου

Δημοσ.
Υπάρχουν και freeware εφαρμογές στο δυαδίκτιο;

οι περισσότερες εφαρμογές στο market είναι δωρεαν. Πίστεψε με πέρα απο 1-2 προγραμματακιά που μπορεί να σου κοστίσουν 5€ σύνολο, δεν θα χρειαστεί να πληρώσεις για εφαρμογές τίποτα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

+1 για το wildfire και από εμένα!

Είναι στο στόχαστρο και λέω να το χτυπήσω σύντομα....:-D

Τώρα αυτό το θέμα με την ανάλυση είναι για τους υπερβολικά ψείρες!

Αν θέλουν κρύσταλο οθόνη, ας πληρώσουν 500+ :shock:

Για αυτά τα λεφτά το τηλέφωνο είναι σούπερ!

Και από θέμα εμφάνισης, και από θέμα hardware (καλός επεξεργαστής, καλή μνήμη-μηδαμινή διαφορά με τα τηλέφωνα των 500+) και ευχρηστίας.

Ένα οικονομικό και ταυτόχρονα ικανοποιητικότατο smartphone, χωρίς σάλτσες και υπερβολικές και "ακριβές" ανέσεις, ότι πρέπει για τον μέσο χρήστη!

Αυτά μετά την έρευνα που έχω κάνει...

Το galaxy μου φαίνεται πολύ άσχημο και "χαζό" τηλέφωνο γενικότερα, το δούλεψα μια φορά και με απογοήτευσε οικτρα...:-(

Δημοσ.

Εντάξει εγω εχω to wildfire..δεν θελω να ξαναμιλησω για το κιν αυτο γιατι στο τελος θα μου πουν οτι παιρνω ποσοστα απο την Htc...( Το κινητο ειναι ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!) σοβαρα...χωρις καμια μα καμια υπερβολη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...