whiteNinja Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Προς κάθε αρμόδιο Υπουργό της Ελληνικής κυβέρνησης, τον Πρωθυπουργό και τους Κυβερνήτες Παγκοσμίως. Θέμα: Διενέργεια χημικών αεροψεκασμών, στα πλαίσια της εφαρμογής του παγκόσμιου προγράμματος της «γεωμηχανικής», δηλαδή της χειραγώγησης του κλίματος. Κύριοι, Διαπιστώνουμε ότι το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό, αφορά όλο τον πλανήτη και άπτεται της υγείας των πολιτών και του περιβάλλοντος. Θεωρούμε ότι υπάρχει μία συνωμοσία σιωπής για ένα τόσο μεγάλο ζήτημα, το οποίο όμως γίνεται φανερό, σχεδόν καθημερινά, στους πολίτες από τις λευκές «ουρές» των αεροπλάνων που δε σβήνουν αλλά απλώνουν στην ατμόσφαιρα δημιουργώντας τεχνητή νέφωση και αλλάζοντας, πολλές φορές, τον καιρό ακόμα και μιας ολόκληρης περιοχής. προκαλώντας έντονα καιρικά φαινόμενα. Περιέχουν υδρόφιλες χημικές ουσίες, όπως βάριο, άλατα, οξείδια αλουμινίου ή και χαλαζία που απορροφούν την ατμοσφαιρική υγρασία, αντανακλούν στο διάστημα μέρος τη ηλιακής ακτινοβολίας. Υπάρχουν πληροφορίες ότι αυτές οι «χημικές ουρές» γίνονται για πειραματική εφαρμογή νέων στρατιωτικών και άλλων τεχνολογιών, που χρησιμοποιούν και επηρεάζουν την ιονόσφαιρα και άλλα στρώματα της ανώτερης ατμόσφαιρας, για τεχνητή τροποποίηση του καιρού και εφαρμογή βιολογικών πειραμάτων σε ολόκληρους πληθυσμούς. Ως πολίτες της Ελλάδας αλλά και του πλανήτη απαιτούμε να πληροφορηθούμε την αλήθεια. Δε δεχόμαστε να γίνουμε πειραματόζωα σε ένα πείραμα με αβέβαιες επιπτώσεις στους οργανισμούς του πλανήτη και τους πολίτες και ζητούμε να απαντηθούν τα παρακάτω ερωτήματα: � Γίνονται οι παρατηρούμενοι αεροψεκασμοί για την προστασία του φυσικού μας περιβάλλοντος και της ανθρωπότητας ή για άλλο σκοπό? � Ποιοι δίνουν άδειες πτήσεων πάνω από την Ελληνική και την Παγκόσμια Επικράτεια και γιατί δεν ενημερώνονται οι πολίτες? � Ποιοι είναι οι στόχοι των σχετικών πειραματισμών? � Ποιάς έκτασης είναι το μέγεθος της ζημιάς που έχει ήδη υποστεί το φυσικό μας περιβάλλον? � Γιατί δεν έχει εκδοθεί, μέχρι σήμερα, ούτε μία επίσημη ανακοίνωση από τις διάφορες κυβερνήσεις ή κάποιο παγκόσμιο οργανισμό? � Γιατί δεν έχει γίνει παράλληλη αξιολόγηση των οποιωνδήποτε πειραματισμών από την διεθνή επιστημονική κοινότητα? � Γιατί δεν απαντήθηκαν οι σχετικές ερωτήσεις των βουλευτών μας και γιατί οι κυβερνήσεις παγκοσμίως συνεχίζουν να προσποιούνται ότι αγνοούν το θέμα? πηγη
antreaslam Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 οκ...να γιατί κακώς καταργήθηκε η δυνατότητα αρνητικής ψήφου!
whiteNinja Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 ναι ρε αντρεα. και στο βιντεο παραπανω ειναι απλα καυσαερια του αεροσκαφους ε? :/
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Το ότι υπάρχουν ήδη δύο νήματα με αυτό το θέμα, το ένα μάλιστα με topic starter εσένα, αμφότερα κλειδωμένα, φαντάζομαι δε μας λέει κάτι. Θέλω να το συζητήσω, θα το συζητήσω και δε μπορείς να κάνεις τίποτε γι' αυτό, ας πούμε. Καλώς. Βλέπουμε.
whiteNinja Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 snoob εχουν βγει νεα βιντεο που αντικρουουν τους γελοιους ισχυρισμους καποιων επιστημονων εδω μεσα. ας απαντηθουν τα ερωτηματα και μετα κλειδωνουμε το Thread. καποιος που εχει ορεξη για ειρωνια και οχι για συζητηση ας παει αλλου.
antreaslam Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 βαριέμαι έστω και να ψάξω πόσες φορές εχει αναρτηθεί η παραπάνω μπούρδα σε διάφορα μπλόγκς, πόσες φορές έχει καταρριφθεί, και φτου και απο την αρχή. Απλά, κάθε φορά, βρίσκεται ένας νέος μπλόγγερ που εφευρίσκει τον τροχό, και ανακαλύπτει το συγκεκριμένο κείμενο, το αναδημοσιεύει, μπλα μπλα μπλα...
whiteNinja Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) antreaslam αμα βαριεσαι μην ασχολεισαι Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2010 από whiteNinja
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 snoob εχουν βγει νεα βιντεο που αντικρουουν τους γελοιους ισχυρισμους καποιων επιστημονων εδω μεσα. ας απαντηθουν τα ερωτηματα και μετα κλειδωνουμε το Thread. καποιος που εχει ορεξη για ειρωνια και οχι για συζητηση ας παει αλλου. Για "νέα" δεν ξέρω. Η φωτό που χρησιμοποιεί το (παντελώς άγνωστο σε εμένα, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραιτήτως κάτι για τη δημοσιογραφική επάρκεια και τις γνώσεις του συντάκτη του) blog που χρησιμοποιείς ως πηγή, είναι από το Focus του 2008, το άρθρο του οποίου κατέληγε σε άλλο συμπερασμα όμως κι αυτό δε φαντάζομαι ότι μας πειράζει. Γενικά, προς όλους: διαφωνείτε, συμφωνείτε, αναπτύξτε την άποψή σας κόσμια. Αποφύγετε τους χαρακτηρισμούς για τους συνομιλητές σας και στην περίπτωση που όλα αυτά σας φαίνονται φαιδρά μην πλακώσετε στο spam το νήμα. Αγνοείστε το και θα βρεθεί στη 10η σελίδα μέσα σε τρεις ημέρες. Ή θα παραμείνει στην πρώτη χάρη στη συμμετοχή όσων θέλουν να συζητήσουν. Όχι φωτό-demotivational ή άλλες, εκτός κι αν έχουν άμεση συνάφεια με το θέμα (όχι με τη γνώμη σας για το θέμα, αυτή με λέξεις, παρακαλώ).
whiteNinja Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Η φωτό που χρησιμοποιεί το blog που χρησιμοποιείς ως πηγή, είναι από το Focus του 2008 για πια φωτο μιλας? το αρθρο απο το focus 2008 μπορουμε να το βρουμε?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Για αυτή τη φωτό. Δεν ξέρω αν το link θα τη βγάλει μεγεθυμένη, αλλά υπάρχει η δυνατότητα (3/2008 το τεύχος, δεν ξέρω αν είναι διαθέσιμο online).
whiteNinja Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 η φωτο αυτη λογικα μπηκε ολος τυχαιως στο αρθρο του λινκ που εδωσα, μονο και μονο επειδη αναφαιρεται στο θεμα των chemtrails. η ουσια εδω ειναι το βιντεο. αλλα και τα βιντεο στα λινκ που εδωσες πιο πριν εσυ
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Εγώ εξακολουθώ να μη βλέπω τι "νέο" έχει προκύψει ώστε να δικαιολογείται καινούργιο νήμα. Τέλος πάντων, ας γράψω σαφώς τη γνώμη μου και θα μου επιτρέψεις άλλη συμμετοχή να μην έχω (ελπίζω να μη μου δώσει και κανείς άλλος λόγο να επανέλθω με την ιδιότητα του συντονιστή): Η σκέψη ότι αεροσκάφη τα οποία πετούν σε ύψος αρκετών χιλιομέτρων χρησιμοποιούνται για ψεκασμούς που στόχο έχουν την υποταγή συνειδήσεων και τον έλεγχο πληθυσμών μου φαντάζει στην καλύτερη των περιπτώσεων απίθανη. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν γίνονται πειράματα πάνω σε ανθρώπους, πρόσφατα οι ΗΠΑ ζήτησαν επισήμως συγγνώμη για το έγκλημα που διέπραξαν, μολύνοντας δυστυχείς φτωχούς στη Γουατεμάλα με σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα ώστε να μελετήσουν οι γιατροί τους την επίδραση πειραματικών φαρμάκων. Άλλο όμως ένα πείραμα με συγκεκριμένο τρόπο λειτουργίας, οσοδήποτε εγκληματικό και αρρωστημένο, άλλο να θέλει κάποιος να με πείσει ότι για να υποτάξουν τη συνείδησή μου ψεκάζουν "κάτι" χιλιόμετρα στον αέρα, ευελπιστώντας ότι ο Αίολος θα είναι ευγενικός και θα στείλει το ψεκαζόμενο υλικό στο στόχο του -και όχι στα κεφάλια αυτών που έδωσαν εντολή να ψεκαστεί, ας πούμε, ή στις οικογένειές τους.
Praetorianos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Η σκέψη ότι αεροσκάφη τα οποία πετούν σε ύψος αρκετών χιλιομέτρων χρησιμοποιούνται για ψεκασμούς που στόχο έχουν την υποταγή συνειδήσεων και τον έλεγχο πληθυσμών μου φαντάζει στην καλύτερη των περιπτώσεων απίθανη. [...]άλλο να θέλει κάποιος να με πείσει ότι για να υποτάξουν τη συνείδησή μου ψεκάζουν "κάτι" χιλιόμετρα στον αέρα, ευελπιστώντας ότι ο Αίολος θα είναι ευγενικός και θα στείλει το ψεκαζόμενο υλικό στο στόχο του -και όχι στα κεφάλια αυτών που έδωσαν εντολή να ψεκαστεί, ας πούμε, ή στις οικογένειές τους. από τις λευκές «ουρές» των αεροπλάνων που δε σβήνουν αλλά απλώνουν στην ατμόσφαιρα δημιουργώντας τεχνητή νέφωση και αλλάζοντας, πολλές φορές, τον καιρό ακόμα και μιας ολόκληρης περιοχής. προκαλώντας έντονα καιρικά φαινόμενα. Περιέχουν υδρόφιλες χημικές ουσίες, όπως βάριο, άλατα, οξείδια αλουμινίου ή και χαλαζία που απορροφούν την ατμοσφαιρική υγρασία, αντανακλούν στο διάστημα μέρος τη ηλιακής ακτινοβολίας. Υπάρχουν πληροφορίες ότι αυτές οι «χημικές ουρές» γίνονται για πειραματική εφαρμογή νέων στρατιωτικών και άλλων τεχνολογιών, που χρησιμοποιούν και επηρεάζουν την ιονόσφαιρα και άλλα στρώματα της ανώτερης ατμόσφαιρας, για τεχνητή τροποποίηση του καιρού (φυσικά, αυτονόητο, δεν παίρνω θέση στο νήμα ούτε καν εκφράζω άποψη γι' αυτό)
nickarmy Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 μήπως είναι ψεκασμός για να δημιουργηθεί βροχή ????(τι νοημα έχει να ψακάζεις ενα τοσο μεγάλο πληθυσμό όταν δεν μπορεις να πάρεις τα αποτέλεσμα ή εκτος και πεθάνουν όλοι ταυτόχρονα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις