Προς το περιεχόμενο

Big Brother [Alpha]

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 313
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπον, επειδη ειμαι αρρωστος και δε τη παλευα για κατι αλλο (και με ταινια κουραζομαι σ' αυτη τη κατασταση) εκατσα και ειδα την πρεμιερα.

Κλασσικα το αποκορυφωμα της χαζομαρας, ο καθενας πιο νουμερο και ψωνιο απο τον αλλο, παρ' ολαυτα γελασα με την ολη γελοιοτητα των χαρακτηρων. Οχι βεβαια οτι προκειται να ξαναδω αλλο επεισοδιο.

Τωρα, οποιος κατσει ν' ασχοληθει κατα τη διαρκεια της σεζον μ΄αυτο το πραγμα, πιστευω ειναι για λυπηση.

Δημοσ.
Πιο ενδιαφερον θα ηταν το να καθομαι απλα και να κοιταω τον τοιχο.

Απορω γιατι εκανα τη μλκια και το ειδα εξαρχης.

Στον καθενα απο μας ζει ενας μικρος μαζοχιστης (οπως κι ενας μικρος σαδιστης). Μιλω εκ πειρας:P

Παντως θυμαμαι το πρωτο big brother... ο κοσμος σαγηνευμενος απο το πρωτογνωρο (υπερ)θεαμα ειχε διακοψει κατα ενα ποσοστο τις ζωες του και ασχολουνταν με αυτες των αλλων. Εμεις τοτε (σαν οικογενεια) πρωτοχρονια με το BB (και τον μικρουτσικο οβ κορσ) καναμε.

Δημοσ.

Εμενα μου 'πανε για το "Uman show" εις το mega. Που θα μπορουνε λεει οι τηλεθεατες να ελεγχουν τις ζωες των παικτων (ιντερακτιβ πραγματα), θα τους ταλαιπωρουν, θα τους πετανε κατσαριδες κι αλλα ηχηρα παρομοια. Αλλα στανταρ θα ειναι χαλαρα τα πραγματα για να μην υπαρξουν αντιδρασεις. Κριμα, θα 'χε πολυ ενδιαφερον να μπορουσες να στειλεις μηνυμα και να διαταξεις: "κοψτε της το κεφαλι":p:p

Δημοσ.
άμα δεν έχει αντίστοιχο δεν αξίζει ούτε καν για να κάψεις επίτηδες εγκαφαλικά κύτταρα...

Εχει φιλε.Δες το απο αυριο.

• Super Moderators
Δημοσ.

εννοώ αντίστοιχου επιπέδου, όχι απλά να έχει κάτι...

edit: πήγα στο site του Alpha και είδα...skiabox έχεις 20 βαθμούς μυωπία έτσι? δεν εξηγείται αλλιώς :P

Δημοσ.

Εγω πιστευω οτι οι συγκεκριμενοι παιχτες ειναι πολυ σοβαρα παιδια και θα δουμε υπεροχες συζητησεις τους στο μελλον.

BAZINGA!!

Δημοσ.
Εγω πιστευω οτι οι συγκεκριμενοι παιχτες ειναι πολυ σοβαρα παιδια και θα δουμε υπεροχες συζητησεις τους στο μελλον.

BAZINGA!!

Ναι δεν το συζητώ. Τροφή για σκέψη είναι το παιχνίδι. Φιλοσοφία, κουλτούρα, λογοτεχνία, ποίηση, όλα μαζεμένα σε ένα και μόνο show. Είμαστε πολύ τυχεροί οι Έλληνες που επιτέλους ξεκίνησε το BB.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...