djcat Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/SeaSonic-750W-Modular-M12D-750.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Aν ισχύει η τιμή, δηλαδή αν υπάρχει διαθεσιμότητα και δεν είναι απο τα γνωστά αστεία του Πλαισίου τον τελευταίο καιρό, τότε είναι φοβερή περίπτωση. Βέβαια καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyros7 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Όντως φοβερή περίπτωση! Χτύπησα ένα. Για να δούμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 62Α στη +12v combined, ε; Νάις. Να και δυο-τρία reviews: http://www.hardwaresecrets.com/article/740 http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=2411 http://www.overclock3d.net/reviews/power_supply/seasonic_m12d_750w_atx_psu/1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aias Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Καλα καντε και το σταυρο σας γιατι μαλλον για την γνωστη ατακα βλεπω.<<Ξερετε περιορισμενα κομματια που τελειωσαν γρηγορα και δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα>> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Φοβερα τροφοδοτικα τα seasonic και το συγκεκριμενο ειναι σε πολυ καλη τιμή. Κριμα να μην εχω desktop που να το αξίζει (δε λεει να το βάλω σε κατεβαστηρι με Ρ4 ή Celeron ούτε καν σε 3500+) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Τι με κανετε... ? εχω ενα enermax 525w και με βαζετε σε πειρασμο ... λετε να τ αλλάξω? σε περιπτωση που βαλω ακομα μια 5770 οταν πεσουν οι τιμες ...(?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Το Εnermax σου είναι ένα απ' τα καλύτερα τροφοδοτικά και μπορείς να κάνεις και CrossFire με 5770 άνετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tlmamps Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 παντως στο link που δοθηκε γραφει "Εκθεσιακό κομμάτι", και δεν μπορεις να το παραγγειλεις απο το net... Το εχει σε τρια καταστηματα λεει, πιθανοτατα 1 κομματι στο καθενα.... (offtopic: btw το καινουριο συστημα στο site του πλαισιου, να εχουν στην ιδια λιστα μαζι με τα standard προιοντα, προιοντα stock, αλλα και εκθεσιακα προιοντα που δεν τα παραγγελνεις online, ειναι τραγικο.....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 παντως στο link που δοθηκε γραφει "Εκθεσιακό κομμάτι", και δεν μπορεις να το παραγγειλεις απο το net... Το εχει σε τρια καταστηματα λεει, πιθανοτατα 1 κομματι στο καθενα.... (offtopic: btw το καινουριο συστημα στο site του πλαισιου, να εχουν στην ιδια λιστα μαζι με τα standard προιοντα, προιοντα stock, αλλα και εκθεσιακα προιοντα που δεν τα παραγγελνεις online, ειναι τραγικο.....) Χμμμ Όταν μπήκε το link δεν έγραφε έτσι. Έλεγε περιορισμένα τεμάχια και παράγγελνες κανονικά. Εγώ πχ παράγγειλα, και στείλανε και το email. Κάτι μου λέει όμως πως πάλι σοφία κάνανε τα τσακάλια και ότι όντως είναι σε συγκεκριμένα καταστήματα stock. Ας περιμένουμε το γνωστό τηλεφώνημα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Προχειρότητες του πλαισίου ξανά δυστυχώς: 1. Είναι Εκθεσιακό κομμάτι 2. "5 έτη εγγύηση Πλαίσιο'' όπως λέει πάνω ή ''Την αξιοπιστία και την ποιότητα κατασκευής Seasonic συμπληρώνει η εγγύηση 2 ετών από το Πλαίσιο.'' όπως λέει στην περιγραφή ; 3.''Δεν υπάρχει'' η απάντηση από Στουρνάρη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Το Εnermax σου είναι ένα απ' τα καλύτερα τροφοδοτικά και μπορείς να κάνεις και CrossFire με 5770 άνετα. Ναι ??? Αν θυμαμαι καλα για crossfire ελεγε 600w και μονη της 500w οκ ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Το CrossFire με 5770 καταναλώνει λιγότερο από 200W. Και με 5850 κάνεις CrossFire, δε μασάει το Enermax. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Χμμμ Όταν μπήκε το link δεν έγραφε έτσι. Έλεγε περιορισμένα τεμάχια και παράγγελνες κανονικά. Εγώ πχ παράγγειλα, και στείλανε και το email. Κάτι μου λέει όμως πως πάλι σοφία κάνανε τα τσακάλια και ότι όντως είναι σε συγκεκριμένα καταστήματα stock. Ας περιμένουμε το γνωστό τηλεφώνημα.... Μίλησα τηλεφωνικά με πλαίσιο, γιατί μου ακυρώσανε ένα άλλο προϊόν στην παραγγελία μου, και μου είπανε πως την Τρίτη θα έρθει κανονικά το τροφοδοτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyros7 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Ρώτησες αν είναι εκθεσιακό η επισκευασμένο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.