tr3quart1sta Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Εχω μια βδομάδα που το έχω αφήσει στην μέση. Πάντως μέχρι εκεί ήταν πολύ καλό. Σε κρατάει και ο τρόπος εξέλιξης είναι πολύ πρωτότυπος. γιαυτο το αφησες στη μεση
marantonis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Εχω μια βδομάδα που το έχω αφήσει στην μέση. Πάντως μέχρι εκεί ήταν πολύ καλό. Σε κρατάει και ο τρόπος εξέλιξης είναι πολύ πρωτότυπος. Και το 2ο μισο ειναι μαλλον καλυτερο!
Sellers Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 γιαυτο το αφησες στη μεση Το είχα ξεκινήσει ενώ νύσταζα υπερβολικά και λέω ας το βάλω να με πάρει ο ύπνος. Και έφτασα μέχρι την μέση, φαντάσου. Και το 2ο μισο ειναι μαλλον καλυτερο! Άντε να δω πότε θα το τελειώσω...
DeadOrganPlayer Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μόλις το έιδα. Πολύ ενδιαφέρον όντως. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν μου άρεσε όμως...
Sellers Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μόλις το έιδα. Πολύ ενδιαφέρον όντως. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν μου άρεσε όμως... Ψήσου για καμιά ψηφοφορία.
liopyr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Το είχα ξεκινήσει ενώ νύσταζα υπερβολικά και λέω ας το βάλω να με πάρει ο ύπνος.. Κι εγώ το ίδιο ακριβώς έπαθα. Το έβαλα χωρίς να έχω παρατηρήσει πόση ώρα κρατάει, σε μία φάση (λίγο πριν κάνω το κόλπο των φορτηγατζήδων με την οδοντογλυφίδα στο στόμα) παρατηρώ πως είμαι κάπου στην μέση. Απελπίστηκα, shutdown after playback και καληνύχτα...
dimitris2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μου άρεσε η ταινία, κατάλαβα τι έγινε στο τέλος, αλλά αυτό που δεν κατάλαβα είναι τι νόημα ήθελε να περάσει σε μας ως "ηθικό δίδαγμα". ps: την είδα 2 φορές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δε νομίζω ότι πρέπει απαραίτητα να έχει ηθικό δίδαγμα η ταινία... ...ίσως ότι εκεί που φαίνεται ότι υπάρχουν μόνο δύο δρόμοι για να ακολουθήσουμε, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα τρίτο...
dimitris2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Ή επίσης: όταν ξέρεις το μέλλον η ζωή δεν αποκτά νόημα και αξία. Αυτό κατάλαβα εγώ, και γιαυτό ο πρωταγωνιστής επέλεξε μια ζωή που δεν την είχε προβλέψει. Φυσικά κατά τη διάρκεια της ταινίας θίγονται πάρα πολλά θέματα, (ζωή-θάνατος, φυσική, καθημερινότητα, σχέσεις) που όπως λες ίσως δεν είναι απαραίτητο το "ηθικό δίδαγμα"...
tr3quart1sta Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Το ηθικο διδαγμα ειναι: στο μελλον το σεξ θα ειναι πλεον ξεπερασμενο!
marantonis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μια ταινια στην οποια περιεχονται τετοια μηνυματα δεν εχει απαραιτητα ενα και απολυτο ηθικο διδαγμα, εχει πολλα (αν και ο ορος "διδαγμα" δεν ειναι 100% σωστος εδω) , τα οποια μαλιστα μπορει να διαφερουν αναλογα με την ερμηνεια του καθενος, δεν ειναι οι μυθοι του αισωπου.
fearwhatnow Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μια ταινια στην οποια περιεχονται τετοια μηνυματα δεν εχει απαραιτητα ενα και απολυτο ηθικο διδαγμα, εχει πολλα (αν και ο ορος "διδαγμα" δεν ειναι 100% σωστος εδω) , τα οποια μαλιστα μπορει να διαφερουν αναλογα με την ερμηνεια του καθενος, δεν ειναι οι μυθοι του αισωπου. Συμφωνω απολυτως.Η ταινια δεν εχει κανενα απολυτως ηθικο διδαγμα με την εννοια που δινουμε συνηθως στον ορο αυτον.Παρουσιαζει ξεκαθαρα τα ελαττωματα της ανθρωπινης φυσης σε ολους τους τομεις: Αναποφασιστικοτητα/ανασφαλεια/ψυχολογικη πιεση/εγωισμος/αχαριστια/πλεονεξια.Και ολα αυτα τα γνωρισματα των θνητων μεταφερονται με αλλη μορφη και βρισκουν "εφαρμογη" και στους ανθρωπους του μελλοντος που εχουν επιτελους αυτο που επιζητουσαν ανα τους αιωνες: Την αιωνια ζωη και αθανασια.
yannis27gr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 μηπως ειμαι ο μονος που τη βρηκε ακρως βαρετη ως ταινια... θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερη... You never walk alone... Μέχρι τη μέση έφτασα, βαρέθηκα και την έκλεισα, την έσβησα κι από το σκληρό.
marantonis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Κατάρα δις, πάλι συμφωνώ, κι αυτή τη φορά 100%. Έχει ο καιρός γυρίσματα όμως... You never walk alone... Μέχρι τη μέση έφτασα, βαρέθηκα και την έκλεισα, την έσβησα κι από το σκληρό. 5 λεπτα μετρημενα κρατησε:p edit: Μα κι εσυ δε πρεπει να 'χεις καθολου υπομονη. Οποιοδηποτε δραμα που κρατα πανω απο δυο ωρες εχει την δυνατοτητα να σε κουρασει λιγακι στη μεση (ή και πιο πριν) χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν ειναι πολυ αξιολογη ταινια κι οτι αν της δωσεις χρονο και φερθεις υπομονετικα δε θα εντυπωσιαστεις. Δεν ειναι το Predators ή το Machete, θελει διαφορετικη αντιμετωπιση. Εμενα μου 'χει συμβει να σκεφτομαι να κλεισω ταινιες στα 20-30 λεπτα προβολης, να μην το χω κανει (πραγμα που πολυ δυσκολα κανω, εχω φαει τη μιση ζωη μου να βλεπω ταινιες και σειρες και αντε να 'χω βγαλει 2 ταινιες πριν τις δω ολοκληρες) και ως το τελος τους να εκτιμω οτι ειναι απο τις καλυτερες που εχω δει.
the_end Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 δε με άγγιξε. μάλλον άστοχη και υπέρ του δέοντος φιλόδοξη. ξεπερνάει τη μετριότητα μεν αλλά οι πολλές εξωτερικές επιρροές, ο χαλαρός φιλμικός ρυθμός, η υπερβολή στο μουσικό κομμάτι και το απρόσωπο στυλ είναι κραχτά μειονεκτήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.