Cue Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Buried Πριν πω το οτιδήποτε let me get this out first. ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΚΑΡΓΑ Ryan Reynolds. Φοβερός! Η ταινία σκηνοθετικά είναι tight και ένοιωσα να περνάει γρήγορα η ώρα. (σε μερικά σημεία είναι λίγο cheesy) Η μουσική ώρες ώρες πιάνει τρελό tempo. Για πρώτη φορά επίσης θα μιλήσω για τον φωτισμό ταινίας ο οποίος ήταν το κάτι άλλο. Δηλαδή με απλές πηγές φωτισμού (μην spoilerιάσω) η εικόνα ήταν υπέροχη. Δείτε τη χωρίς να περιμένετε τίποτα. 7/10, ίσως την αδικώ λίγο. ΥΓ. Έχει παραγίνει το κακό με το "Ποια ταινία μόλις είδατε" και τεμπελιάζετε.
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Μπράβο ρε, κι έψαχνα τι να δω. Και που θα το δεις μπρε? Εκτος κ αν εννοεις στο απωτερο μελλον
Sellers Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Ντεμν Ιτ. Σιετ. Σαναμπαμπιτς. Νόμιζα ότι κυλοφορεί στα γνωστά μέρη.
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Κυκλοφορεί. Μόλις το τσέκαρα. Απο σκοτεινα σοκακια η ληψη να υποθεσω?Γιατι αδυνατω να πιστεψω πως υπαρχει κατι καλυτερο.(ειναι που εχω καλους θειους κ γω,μη το παρεις στραβα)
yannis27gr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Α, δεν το κατέβασα. Απλά είδα ότι υπάρχουν DVD-rip εκδόσεις. Αν είναι fake δεν ξέρω. Για να λες ότι δεν υπάρχει να υποθέσω ότι δοκίμασες και δεν;
marantonis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Απ΄οτι ειδα μονο TS υπαρχει προς το παρον.
christiana78 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μας πεθαίνετε εμάς τους άσχετους με αυτά τα τεχνικά ....χμμμ ή μήπως να πω εμένα την άσχετη
Sellers Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Εννoούν ότι η έκδοση που κυκλοφορεί είναι τραβηγμένη με χέρι απο κινηματογράφο.
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Για να λες ότι δεν υπάρχει να υποθέσω ότι δοκίμασες και δεν; Μπα οχι.Εμπειρια Απλα ειναι πολυυυ νωρις για τετοια δωρακια απο τον θειο ....ρεζίλι.... Νταξ δεν ειναι κ η ουσιαστικοτερη γνωση του κοσμου να ξερεις τι ειναι το ts.Μαλλον αχρηστη θα την ελεγα /οφτοπικ οβερ.
marantonis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Ε οχι και αχρηστη Αρκει να ξερεις οτι μονο BDRips, DvdRips, R5s, Tcs αξιζει να κατεβασεις.
Sellers Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Ε οχι και αχρηστη Αρκει να ξερεις οτι μονο BDRips, DvdRips, R5s, Tcs αξιζει να κατεβασεις. Άστον τον μουντρούχο. Επειδή απάντησα εγώ το λέει.
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Άστον τον μουντρούχο. Επειδή απάντησα εγώ το λέει. Ελεμενταρυ μαι ντιαρ Γουοτσον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.