jabar Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 μαλλον για καυγα θα παμε κι οχι για τι-βι...παρηγγειλλα μια παντως...http://www.getitnow.gr/prod/eidi-spitioy/gia-ton-foititi-mathiti/gia-ton-foititi/philips-221t1sb/prod252156pp/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadp Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Εξαιρετική επιλογή. Jabar, the man to ask before you buy... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_who Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Εξαιρετική επιλογή.Jabar, the man to ask before you buy... Σωστά, ο jabar είναι άπαιχτος στην έρευνα αγοράς! Και βέβαια στην παραγγελία John δεν έβαλες πιστωτική, αλλά αντικαταβολή φαντάζομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liapinio Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 παιδιά η συγκεκριμένη είναι και tv? εννοώ παίζει σαν τηλεόραση χωρίς να χρειάζετε να την συνδέσεις με pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 παιδιά η συγκεκριμένη είναι και tv? εννοώ παίζει σαν τηλεόραση χωρίς να χρειάζετε να την συνδέσεις με pc. Φυσικά... LCD TV είναι η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν monitor μέσω της vga και hdmi θύρας που διαθέτει ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jabar Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Σωστά, ο jabar είναι άπαιχτος στην έρευνα αγοράς! Και βέβαια στην παραγγελία John δεν έβαλες πιστωτική, αλλά αντικαταβολή φαντάζομαι... εννοειται, john... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Kοίτα να δείς που αν και δεν χρειαζόμαστε tv μας έβαλες σε σκέψεις. Πράγματι η τιμή τα σπάει, αν είναι αληθινή και δεν έχει γίνει λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jabar Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Kοίτα να δείς που αν και δεν χρειαζόμαστε tv μας έβαλες σε σκέψεις. Πράγματι η τιμή τα σπάει, αν είναι αληθινή και δεν έχει γίνει λάθος. μα γι αυτο λεω παμε για καυγα,για τους ζωηρους απο μας που δε θα παρουμε...και μετα καταγγελια κτλ.κτλ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Ψηφίζω jabar για πρόεδρο των προσφορών Καλά είσαι απίστευτος. Μπας και είναι το αυριανό daily deal το βάλαν νωρίς από λάθος και τους το χαλαμέ? χοχοχοοχχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 τσιμπησα και εγω μια. 3 ζητω για το θεο της προσφοράς jabar! ως γνωστόν το συγκεκριμενο καταστημα το στηρίζω απο την αρχή ωστόσο δε θα τους τη χαρίσω αν μου την κάνουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clevercitizen Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Κουτί μου ήρθε (αν έρθει) γιατί έψαχνα μια για το υπνοδωμάτιο 22-24άρα. Είδομεν... (Αν και κάτι μου λέει πως δεν είναι λάθος...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Palm Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Τσιμπησα κι εγω 2 (δυο)...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Genatos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Τσιμπησα κι εγω 2 (δυο)...... Τσιμπησα και γω μια, εψαχνα καιρο μια καλη προσφορα... ps Φοβαμαι μηπως στο τελος τσιμπησουμε τιποτε αλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Καλα αν γίνει καμια στραβή κ την πάρουμε θα ανάψω μια λαμπάδα στο μπόι του jabar (δεν πιστεύω να εισαι ψιλός χε χε χε)! DVI δεν εχει αρα αν τη παρω αγοράζω κ hdmi-dvi converter?? Υπάρχει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makischa Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Εριξα κι εγω μια παραγγελια! Thanks!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.