Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Θυμίζω ότι το πλαίσιο του νήματος είναι για συγκεκριμένες ερωτήσεις οι οποίες επιδέχονται σύντομη απάντηση και δεν καλύπτονται από τις άλλες ενότητες του insomnia.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Θα μεταφέρω ενα ψυγείο κι ένα πλυντήριο απο την αποθήκη της μεταφορικής στο σπίτι μου.

Μου είπαν οτι θα μου κανονίσουν φορτοταξί, και θα τα ανεβάσουν και στον 5ο.

Ποια είναι μια λογική τιμή? Θα θελα να ξέρω έτσι πανω κάτω, για να μπορώ να κάνω σωστό παζάρι.

Μεταφορά των 2 συσκευών, η απόσταση δεν ειναι μεγάλη, κέντρο είναι κ η αποθήκη κ το σπίτι.

Συν τα χέρια που θα κουβαλήσουν.

Δημοσ.

Λογικά στον 5ο θα ανέβουν με τον γερανό, οπότε μπορεί να πάρει κανα 20αρι η κάθε συσκευή.

Αν δεν κάνω λάθος από Βοτανικό μέχρι Φιλαδέλφεια πήρε 20ευρώ για ένα πλυντήριο μεταφορά και 1ο οροφο.

Δημοσ.

Δεν μου είπαν για γερανό βασικά, αλλα κι έτσι να είναι, οι τιμές στο ίδιο θα είναι πανω κατω ειτε γερανός είτε χέρια?

Να υπολογίσω κανα 40ρι δλδ?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Έτσι πιστεύω. αλλά και ένα τηλεφωνάκι να ρίξεις σε διάφορες εταιρίες θα δεις που κυμαίνονται..

Δημοσ.

γιατί το νερό στις πισίνες είναι σε διαρκώς σε υπερχείλιση? και ήταν πάντα έτσι? νομίζω πως παλιότερα δεν έφτανε στα όρια της πισίνας.

είναι τρόπος καθαρισμού. το νερό μπαίνει στο αυλάκι μαζί με όλα τα πλέοντα το νερό περνάει από τα φίλτρα και επιστρέφει ξανά μέσα

Δημοσ.

Ακυρη ερωτηση: Τι ειναι ρε σεις ο "Ερασιτεχνης" μιας ΠΑΕ?

Τι εννοεις?

Η μανα του λοχου, αποκει που προηλθε η Ποδοσφαιρικη Ανωνυμη Εταιρεια

Οπως ειναι ο νομος, ο Ερασιτεχνης εχει αναγκαστικα το 10% μιας ΠΑΕ (νομιζω οτι υπαρχει ενα παραθυρακι και ετσι λειτουργει σαν 10% αλλα δεν πληρωνει σαν 10%, φαντασου στον Ολυμπιακο να επρεπε ο Ερασιτεχνης να δινει το 10%)

Στην Ποδοσφαιρικη Ανωνυμη Εταιρεια ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, το 10% ανηκει στον Παναθηναικο Αθλητικο Ομιλο, εναν Ερσιτεχνικο Συλλογο δηλαδη (με αναλογες υποχρεωσεις και δικαιωματα, ερασιτεχνικα δλδ) που εχει τμηματα οσα δεν ειναι Α.Ε. Δηλαδη το πολο, την πυγμαχια, την αρση βαρων κτλ

Επισης στον Ερασιτεχνη ανηκει το σημα και το ονομα της ομαδας το οποιο και παραχωρειται/νοικιαζεται στην ΚΑΕ ή την ΠΑΕ

Δημοσ.

Ta νομπελ οι συγγραφείς τα παιρνουν για κάποιο συγκεκριμένο έργο, για τη συνολική προσφορα τους; για την προσφορα τους στο χώρο με αφορμή ένα βιβλίο που έγραψαν; Π.χ. ο Σαραμαγκου πήρε το νομπελ το '98 για ποιο λόγο; Για το περι τυφλότητας που έγραψε το 95 ή για τη συνολική προσφορα του (και δεν εννοω την καταργηση των παραγραφων Σελερζ... :P).

Δημοσ.

Παιδάκια μήπως έχετε να μου προτείνετε κανένα μαγαζί με καλές τιμές για οικιακές συσκευές?Απλά πράγματα έτσι φοιτήτρια εδώ

Ευχαριστώ πολύ ^_^

Δημοσ.

Σκρουτζ.γρ

Ολα καρτελ ειναι στις τιμες παρε καλυτερα μεμονομένα και όχι ολα μαζι απο καπου εκτος αν σου κανουν εκπτωση.

Δημοσ.

Ta νομπελ οι συγγραφείς τα παιρνουν για κάποιο συγκεκριμένο έργο, για τη συνολική προσφορα τους; για την προσφορα τους στο χώρο με αφορμή ένα βιβλίο που έγραψαν; Π.χ. ο Σαραμαγκου πήρε το νομπελ το '98 για ποιο λόγο; Για το περι τυφλότητας που έγραψε το 95 ή για τη συνολική προσφορα του (και δεν εννοω την καταργηση των παραγραφων Σελερζ... :P).

Aποτι φαινεται στην περιγραφη του noberprize.org για το εργο τους ή μαλλον για καποια συγκεκριμενη προσφορα που ειχε το εργο τους σε καποιον τομεα της λογοτεχνια πχ γιατι γραφουν για ιστοριες καθημερινων ανθρωπων σε πραγματικες αντιξοες συνθηκες (τυχαιο, δεν ξερω αν εχει δοθει με τετοια αιτιολογια). Αποτι καταλαβαινω, εκτος αν ολη σου η καριερα χωριστει σε δυο εξισου σημαντικα κεφαλαια οπου θα εχεις επιδραση σε 2 διαφορετικους τομεις, ειναι απιθανο καποιος να παρει 2ο Νομπελ

Αυτο δεν ισχυει πχ στη Φυσικη οπου παιρνεις για μια συγκεκριμενη ανακαλυψη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...