tr3quart1sta Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 κανενα καταστημα στην αθηνα που να εχει ολες τις οθονες Dell?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 το msystems έχει αρκετές αλλά μην περιμένεις να τις δεις από κοντά...
evabb Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Και γράφεις: 2 Π/6 και κάτι ψηλά,αν είναι λίγο πιο πάνω από της 135 μοίρες:Ρ οι 45, 60 και 30 μοιρες και τα πολαπλασια τους δεν θελουν υπολογισμους. για 45 μοιρες και πολαπλασια χωριζεις τον κυκλο σε 8 μερη σαν πιτσα. για 60 μοιρες οπως εχεις τον κυκλο με την ιδια ακτινα οπως τον ζωγραφισες τον χωριζεις σε 6 μερη και τραβας τις ακτινες στα σημεια που τον χωρισες. ε για τις 30 παιρνεις τον προηγουμενο κυκλο και χωριζεις τα παντα δια 2. τα ολα τα υπολοιπα ειναι ψιλομανικι αλλα με τους καταληλους τριγωνομετρικους υπολογισμους ολα γινονται.
leftermann Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 μπορεί κανένας να πει σε μένα τον καθυστερημένο: 1. πως παίρνουμε το λινκ για ένα μεμονωμένο μήνυμα; Παλιά πατούσες πάνω αριστερά στον αριθμό του μηνύματος. Τώρα αν το κάνω με βγάζει 1-2 σελίδες πιο μπροστά... 2. όταν μια φωτογραφία είναι σε σποηλερ, και είναι πιο μεγάλη από την οθόνη μου, δεν την μικραίνει, την κόβει από δεξιά, και δεν βγάζει καν καμιά μπάρα από κάτω να κάνει σκρόλ. Το παθαίνουμε όλοι αυτό ή μόνο εμείς οι μαλλιάδες;
dermitzos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 1. Πατάς τον αριθμό δεξιά στο μήνυμά σου π.χ. 2. Σε όλους το κάνει.
leftermann Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 μερσί. Δεν μου βγαίνει με τίποτα γαμώ. Πάω πχ στο μήνυμα #10 στο θρεντ αυτό. Πατάω πάνω δεξιά στο #10 και μου δίνει το λινκ. Το κάνω κόπυ και μετά πέηστ στην "εισαγωγή συνδέσμου" σε νέο μήνυμα. να το πού βγάζει; Εμένα με βγάζει στην αρχή της επόμενης σελίδας (10 ποστ ανά σελίδα έχω). Τι κάνω λάθος;
dermitzos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Πρέπει να φταίει ο αριθμός μηνυμάτων. Με 10 μηνύματα ανά σελίδα μου το κάνει και εμένα. Με 20 μηνύματα ανά σελίδα το βγάζει κανονικά.
MsquitoPrincess Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Ψάχνω ψηφιακή ως δώρο χριστουγέννων στους γονείς και θέλω ελληνικό μενού για ευνόητους λόγους. Για κάποιο λόγο δεν αναφέρεται στα specifications και πρέπει να ψάχνω 150 ώρες για καθεμία. Γνωρίζει κανείς αν υποστηρίζεται βάσει μάρκας; Πχ. olympus, sony, pentax μπλα; Ή πάει βάσει μοντέλου; Ευχαριστώ =)
insomniaK Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 τι είδους κάμερα ψάχνεις και ποιος είναι ο προϋπολογισμός σου; Τίμια πράματα και ελληνικά: canon compact.
MsquitoPrincess Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Αν γενικά υποστηρίζουν ελληνικά, χαλαρά πάω για Canon. 130 με 150 ευρώ θεωρώ ότι είναι καλά. Δεν κάνουν τρελή χρήση, οπότε παραπάνω ποσό είναι του ματς. Ευχαριστώ Ινσο =))))))))
insomniaK Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 έλεγξε και επί τόπου, αλλά και οι δικοί μου canon εχουν για τον ίδιο λόγο και ότι βγάζουν τιμιότατες φωτογραφίες για την τιμή τους.
fireflies Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Κι εγώ αυτή θα σου πρότεινα msquito Έχω μια canon ixus 8 (!) pixels και μια χαρά είναι για περιστασιακή χρήση.
Jason13 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Θελω να κανω μια αγορα απο το site της Logitech http://www.logitech.com/ . Εχω βρει κατι ηχεια, ομως απο το γερμανικο site της logitech 28 ευρω φθηνοτερα. Τα ηχεια ειναι αυτα http://www.logitech.com/en-roeu/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/211 Με ενα κουπονι στο ιντερνετ που βρηκα τα ηχεια πεφτουν στην τιμη των 53 ευρω, αλλα πρεπει να τα αγορασεις απο το γερμανικο site. Δεν ξερω ομως αν μπορω να αγορασω απο το Γερμανικο site της προϊοντα για να ερθουν στην Ελλαδα και δωρεαν. Ξερετε αν ισχυει;;
xristoforos89 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Γιατι δεν καλεις την αντιπροσωπεια να ρωτησεις; αλλα να σου ερθουν δωρεαν,το βλεπω δυσκολο!
Lucifer Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Können Artikel außerhalb von Deutschland versendet werden? Nein, wir können nur an Adressen innerhalb von Deutschland versenden. Μόνο Γερμανία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις