karmen1983 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα, Έχω το εξής ερώτημα. Ο υπολογιστής μου φοράει την Dell Precision T1500 motherboard. Το παλιό Pc το είχα ρυθμίσει μέσω bios να ανοίγει με το πάτημα είτε του space από το πληκτρολόγιο είτε με ένα κλικ στο ποντίκι. Χρήσιμο καθώς έπρεπε πρωινό πρωινό να κάνω μικρο ακροβατικό Στο νέο pc οι επιλογές στο power management του bios είναι: low power mode enable acpi suspendtype s3(str) ac recovery power off resume by lan disable resume by ps2 enable resume by rtc disable Επίσης δεν έχει καμία επιλογή μέσα για να επιλέξω με ποια κουμπιά ή συνδυασμό κουμπιών θέλω να ανοίγει. Βέβαια το πρόβλημα πιστεύω ότι είναι στις Usb οι οποίες όταν το pc είναι κλειστό δεν παρέχουν ρεύμα στο Mouse και στο πληκτρολόγιο ( no αναμμένα λαμπάκια στο πληκτρολόγιο, no αναμμένο optical mouse ). Το έψαξα στο bios αλλά δεν βρήκα τίποτα. Τα φώτα σας!!!! ps Δεν θέλω να βάζω το Pc σε αναστολή μην έχω κανένα παρατράγουδο σε καμιά διακοπή ρεύματος.
washcloud Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 resume by ps2 enable ...ε άμα το BIOS δεν έχει επιλογή για χρήση hotkeys από USB πληκτρολόγιο, τί να γίνει; ...Απροπό, κάποια BIOS αναφέρουν "enable USB keyboard" ή κάτι τέτοιο τεσπα. Για τσέκα το.
karmen1983 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 ...Απροπό, κάποια BIOS αναφέρουν "enable USB keyboard" ή κάτι τέτοιο τεσπα.Για τσέκα το. enable USB keyboard δεν έχει. Όσο για το πληκτρολόγιο το έχω συνδέσει και στη usb Και στη παλιά θύρα αλλά ούτε στη μία ούτε στην άλλη περίπτωση κατάφερα κάτι!
washcloud Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 ...επιμένω, όσο το σκέφτομαι, κάνε ανάκατο το BIOS (η επιλογή αυτή πήγαινε μαζί με "onboard sound" ή whatever onboard controller. Kι αν δεν ήταν ενεργοποιημένη, στο λειτουργικό το keyb αναγνωριζόταν, αλλά στα σχετικά με BIOS δεν). Σιγουρέψου δλδ με αυτό 100%, γιατί αλλιώς απλά (αν και "περίεργο") "καταλαβαίνει" μόνο από PS2......(...αν έχεις τέτοιο, δεν το δοκιμάζεις; ) ^...μπερδεύτηκα με αυτό περί "παλιάς θύρας"......Εννοείς την PS2...; Tότε το πληκτρολόγιο τί είναι; PS2 ή USB...; Kαι εναλλαγές πώς κάνεις; Με αντάπτορα...;
karmen1983 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Με αντάπτορα...; ο ναι!!! Πάντως σύνδεσα και πληκτρολόγιο με ps2. Αυτό που είχα στο παλιό pc αλλά και πάλι τίποταααααα!
washcloud Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Χμμμμμμ δε πλοτ θίκενς τότε. Αν είναι USB (το πιο πιθανό...) το keyb, και το βάζεις στην PS2 - τότε είναι "ξεκάθαρο" ότι (...ενώ στο λειτουργικό δουλεύει τζετ...) υπάρχει πρόβλημα αναγνώρισης, ΠΑΡ' ΟΛΗ τη ρύθμιση για "resume by PS2" κτλ. Αυτό το ξεκαθαρίζεις πρακτικώς, συνδέοντας μανίσιο PS2... Κι αν δεν δουλεύει κάποιο hotkey (όντας USB το keyb), τότε, αν και κουλούτσικο, απλά δεν υποστηρίζεται κάτι τέτοιο (hot-keying by USB) από το BIOS...
karmen1983 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 washcloud σου επανέρχομαι! Λοιπόν έχω συνδέσει μαμίσιο ps2 πληκτρολόγιο (δεν είναι από Ινδία:lol:) Στο bios έχουμε τα παρακάτω ρίξε ένα λοοκ εγώ δεν μπορώ να δω κάτι άλλο. Για έλα μια βόλτα από εδώ
washcloud Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 ...καλά ρε, έβαλες σπόιλερ, και τις πικς τις άφησες απόξω;;;
karmen1983 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 !@#!@%...άμα δε βάλεις !@^%# την κάθε !@(#&^!@( μία της σε !@&^#& σπόιλερ, θα εισηγηθώ !@*#&!@ σταύρωμα ! @!^#*!@ @#$%$!^& :lol: ότι πεις ---------- Προσθήκη στις 15:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:37 ---------- ...καλά ρε, έβαλες σπόιλερ, και τις πικς τις άφησες απόξω;;; :-(:-(:-(:-( εεεεεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;; ---------- Προσθήκη στις 15:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:44 ---------- επειδή είμαι να σπάσω το pc με το κόλλημα που έχουν φάει τα windows, μη με δουλεύεις άλλο πλιζζζζζ δε το αντέχω αυτή τη στιγμή :-(
Fangakos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Οι περισσότερες motherboard έχουν επιλογή να ανοίγει το pc με password.Αν έχει και η δική σου βάλε password πχ το "a" η οτι άλλο θές και πατώντας το θα ανοίγει κανονικά.
karmen1983 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Οι περισσότερες motherboard έχουν επιλογή να ανοίγει το pc με password.Αν έχει και η δική σου βάλε password πχ το "a" η οτι άλλο θές και πατώντας το θα ανοίγει κανονικά. ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; το Bios μου βλέπεις να έχει κάτι τέτοιο;
washcloud Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 επειδή είμαι να σπάσω το pc με το κόλλημα που έχουν φάει τα windows, μη με δουλεύεις άλλο πλιζζζζζ δε το αντέχω αυτή τη στιγμή :-( ...δε σε "δούλευα". Οκ το έγραψα λίγο χαβαλέ - αλλά τόσο μεγάλης ανάλυσης φώτος δεν είναι για να είναι "χύμα" (10 ώρες κάνει να φορτώσει η σελίδα, κι αλλίμονο αν κάνει κανείς refresh). Πόσο μάλλον που είναι και πολλές. Γι' αυτό σε σπόιλερ (μπράβο που τις έβαλες, btw). ...Δεν κατάλαβα καν πάντως γιατί τις πόσταρες. Έχει κα'να πρόβλημα το pc; Ή για 'κείνο που 'λεγες για το shutdown by hotkey...;
karmen1983 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 ...Δεν κατάλαβα καν πάντως γιατί τις πόσταρες. Έχει κα'να πρόβλημα το pc; Ή για 'κείνο που 'λεγες για το shutdown by hotkey...; yep μήπως και δεις εσύ κάτι γιατί όταν μου είπες να κάνω ανάκατο το bios δεν βρήκα τίποτα! ps sorry για τις χύμα φώτο στην αρχή
washcloud Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Βασικά δεν είμαι και σε πολύ σόι φάση για να διαβάζω Μπάια - κι απ΄τη στιγμή που είναι απλά το hotkey μωρέ, οκ, θα ζήσεις και χωρίς αυτό,,,αλλά κάποια στιγμή που θα συνδεθώ με το κεφάλι μου θα τις τσεκάρω μπας και μου 'ρθει καμμιά έμπνευση να σου πω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.