Τοξοβολος_UK Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Επειδη οπως κ να εχει ενα απο τα πολλα κομπλεξ που κουβαλαω(κ ειδικα καθε φορα μου ερχομαι Ελλαδα) ειναι οτι δεν ειμαι κ ιδιαιτερα ευχαριστημενος με τα Ελληνικα μου,εχετε να μου προτεινεται καποιο καλο βιβλιο να κανω εξασκηση? Υπαρχει πχ βιβλιο με ιδιωματισμους,συννονυμα,αντωνυμα κ παραλληλα να κανω κ ασκησεις για λεξιλογιο να βελτιωθω?Στο εμποριο δεν μπορω να βρω τπτ.Εναλλακτικα τι προτεινεται? Εδω κ 4 χρονια κανω προσπαθεια με την ορθογραφια κ εχω 2-3 βιβλια με ασκησεις για να βελτιωθω(αν κ παλι για τα μπαζα ειμαι αλλα λεμε). Παρτε σαν δεδομενα τα παρακατω 1.Δεν εχω παει ποτε σε Ελληνικο σχολειο (εκτος δημοτικου) 2.Ειμαι native speaker των Ελληνικων 3.θελω να βελτιωθω στα ''ακαδημαικα'' Ελληνικα για να το παιζω ιστορια. Καποια βοηθεια?
insomniaK Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Διάβαζε kathimerini.gr, καθημερινά και αγόρασε κανά δύο βιβλία στο αντικείμενο που σενδιαφερει που ξέρεις το περιεχόμενο, αλλά δεν ξέρεις την ελληνική ορολογία.
Pantelwolf Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Ξεκίνα κατεβάζοντας Όπερα που έχει ενσωματωμένο έλεγχο ελληνικών. Αλλιώς νομίζω οτι και η Χαζοαλεπού έχει plugin.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια λιγο πολυ αυτα κανω καθημερινα εδω κ 4 χρονια.Διαβαζω Ελληνικο τυπο ονλαιν,προμηθευομαι η παραγγελνω μυθιστορηματα απο Ελλαδα πολυ συχνα(πανω απο 10 τον χρονο)....απλα θελω κατι περισσοτερο κ στοχευμενο που να με αναγκαζει να εξασκουσε (δλδ ασκησεις κανονικες κτλ)
Haldol Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Κάποιο φροντιστηριακό βοήθημα για έκθεση ίσως. Ή κάποιο βιβλίο του ΟΕΔΒ. Μαθητικά βιβλία ψάχνεις.
skipperas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 ταίνίες,ντοκυμαντέρ,σειρές ή και ραδιόφωνο στα ελληνικά πιστευώ θα βοηθούσαν λιγάκι! ( πάντως μια χαρά βλέπω τα πας σε γραπτό λόγο και σε ορθογραφία!! )
slipknot Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Βοήθημα για έκθεση, μόνο για συνώνυμα-αντώνυμα κι αυτό αν έχει. Γιατί μπορεί να είναι γεμάτο με σκέτα θέματα. Το βιβλίο με τους ιδιωτισμούς είναι το θέμα.
tarantules Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 ταίνίες,ντοκυμαντέρ,σειρές ή και ραδιόφωνο στα ελληνικά πιστευώ θα βοηθούσαν λιγάκι! ( πάντως μια χαρά βλέπω τα πας σε γραπτό λόγο και σε ορθογραφία!! ) +1 και από μένα.Ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους.Μόνο να είναι από καμιά σοβαρή πηγή και να μην έχει λάθη. Άμα βλέπω ταινία και έχει καραμπινάτα ορθογραφικά λάθη ξενερώνω και δεν μπορώ να δω την ταινία. Έχω κάτσει και έχω διορθώσει πάρα πολλές ταινίες για αυτό και μόνο το λόγο.Χτυπάνε άσχημα στο μάτι
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.slang.gr απο slang τα παω περιφημα ρε φρηνταμπα,να ναι καλα διαφορα παρταλια φιλοι ---------- Προσθήκη στις 18:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:47 ---------- Κάποιο φροντιστηριακό βοήθημα για έκθεση ίσως. Ή κάποιο βιβλίο του ΟΕΔΒ. Μαθητικά βιβλία ψάχνεις. εχω βιβλιο εκθεσης 3ης Λυκειου!!πριν 3 χρονια το ειχα αγορασει,καλο ειναι.Τωρα για φροντιστηριακο βοηθημα για εκθεση,υπαρχουν αυτα?καποια προταση?ενα πολυ δυσκολο κατα προτιμηση
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπόν θα σε καβατζώσω πολύ άσχημα. ελα ρε μαν!!που το βρηκες?Εγω κατεβηκα την προηγουμενη βδομαδα στον Ελευθερουδακη κ το επαιζαν κινεζοι μπραβο ρε μαν,θενξ
freedubus Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 ελα ρε μαν!!που το βρηκες?Εγω κατεβηκα την προηγουμενη βδομαδα στον Ελευθερουδακη κ το επαιζαν κινεζοι μπραβο ρε μαν,θενξ Βασικά ανήκει στην πολύ γνωστή σειρά Αλβαβητάρια, εκδ. Δίαυλος. Είναι κάτι βιβλιαράκια τα οποία είναι αρκετά πολλά τον αριθμό και λίγο δύσκολο να τα βρείς όλα μαζί ταυτόχρονα, μάλλον γι αυτό δεν ήξεραν στον Ελευθερουδάκη. Το παραγγέλνεις απ το νετ και είσαι κομπλέ.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Βασικά ανήκει στην πολύ γνωστή σειρά Αλβαβητάρια, εκδ. Δίαυλος. Είναι κάτι βιβλιαράκια τα οποία είναι αρκετά πολλά τον αριθμό και λίγο δύσκολο να τα βρείς όλα μαζί ταυτόχρονα, μάλλον γι αυτό δεν ήξεραν στον Ελευθερουδάκη. Το παραγγέλνεις απ το νετ και είσαι κομπλέ. το παραγγειλα ηδη!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.