Jimmy_BlinD Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 να ρωτήσω εγώ που το θέλω για διάβασμα pdf και κάτι online περιοδικών δεν συνίσταται? Για τα λεφτά του δηλαδή ειναι πολύ καλό κινητο γενικα αλλά θα ήθελα να μου πει καποιος γενικότερα με το διάβασμα pdf, κειμένων ιστοσελίδων, γραφημάτων.. τα iphone κλπ ειναι πανάκριβα αλλά με ενδιαφέρει πολύ το να μπορώ να διαβάσω πχ καποιες ιστοσελίδες απ το κινητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blacksuede Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 pdf εχει εφαρμογη το ιδιο και μπορεις να κατεβασεις απο το μαρκετ τον adobe...για τις ανοιχτες εφαρμογες κατεβασε το advanced task killer, αλλιως τα απενεργοποιεις και απο το μενου ψαξτο λιγο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deanstreet Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Έχω το b7300 Omnia lite και επειδή έχει windows mobile και κολλάει,λέω να πάρω το Wildfire.Τι λέτε αξίζει να πάω από το b7300 στο Wildfire; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Έχω το b7300 Omnia lite και επειδή έχει windows mobile και κολλάει,λέω να πάρω το Wildfire.Τι λέτε αξίζει να πάω από το b7300 στο Wildfire; οποιαδήποτε μετάβαση από WinMo σε android είναι χαοτική. Τα δύο λειτουργικά διαφέρουν σε τεράστιο βαθμό. Πιθανότατα να σου φανεί πιό μάπα η οθόνη όμως (από ανάλυση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deanstreet Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Με σχέση το B7300 ή γενικά; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkinpark4175 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Εγω θα προτεινα το καινουργιο που εφερε η Wind, ZTE Blade, 'κινεζικο' αλλα κανει την δουλεια του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Με σχέση το B7300 ή γενικά; Ευχαριστώ. αν ρωτάς για android vs WnMo, γενικά. Αν ρωτάς για την οθόνη, μιλάω συγκεκριμένα, αλλά να ξέρεις ότι δεν έχω προσωπική εμπειρία από το Samsung. Απλά η οθόνη του Wildfire έχει δεχτεί άσχημες κριτικές γιατί έχει απαράδεκτη ανάλυση για το μέγεθός της (αντικειμενικά). Κι εμένα έτσι μου φάνηκε που το είδα, αλλά μπροστά στην οθόνη του Galaxy S όλες τις έβλεπα σάπιες (υποκειμενικά), οπότε μην βασίζεσαι. Πάντως, εύκολα θα έβαζα ψηλότερα στα κριτήριά μου την προτίμηση για android (αντί για WinMo), παρά μια κάπως καλύτερη οθόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eddie-2 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Έχω αυτό το κινητο υπάρχει. Να σε ρωτήσω, στο Quickoffice του Wildfire μπορείς να δημιουργείς αρχεία excel, word κ.λ.π. η μόνο να τα ανοίγεις;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demolition23 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Να σε ρωτήσω, στο Quickoffice του Wildfire μπορείς να δημιουργείς αρχεία excel, word κ.λ.π. η μόνο να τα ανοίγεις;;; Δεν μπορεις να δημιουργησεις ουτε να επεξεργαστεις. Μπορεις ομως να αγορασεις το Quickoffice (ή καποιο παρομοιο) ή να το βρεις "αγορασμένο" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eddie-2 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δεν μπορεις να δημιουργησεις ουτε να επεξεργαστεις. Μπορεις ομως να αγορασεις το Quickoffice (ή καποιο παρομοιο) ή να το βρεις "αγορασμένο" Ποιο είναι (το παρόμοιο), γιατί το αγόρασα το quickoffice αλλά δεν μου άρεσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Η καλύτερη σουίτα φίλε μου είναι αυτή http://www.dataviz.com/products/documentstogo/ Documents To Go. Υπάρχει η free που είναι μόνο για ανάγνωση και η επί πληρωμή έκδοση όπου μπορείς να δημιουργήσεις αρχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 γεια χαρα. αν εγκαταστήσω την 2,2 στο wildfire θα μου σβήσει τιποτα αρχεία ?? (sms ,photo,video??) Αξίζει να βάλω την 2.2 ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eddie-2 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 γεια χαρα. αν εγκαταστήσω την 2,2 στο wildfire θα μου σβήσει τιποτα αρχεία ?? (sms ,photo,video??) Αξίζει να βάλω την 2.2 ?? Τίποτα δεν σβήνετε, μην ανήσυχες. Όσο για το αν αξίζει, δεν είδα και καμιά ιδιαίτερη διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.