v5net Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 το site πού έχω στην υπογραφή μου... τα πάει περίφημα στο google,πρώτες θέσεις με αρκετά λέξεις κλειδιά,πολύ καλύτερα από ότι περίμενα για domain 40 ημερών. τα πάει ακόμη καλύτερα στο παγκόσμιο αλλά και στο Ελληνικό ranking στο alexa,από 19 εκατομμύρια τις 11 αυγούστου στα 1,4 σήμερα ανεβαίνοντας 50.000 θέσεις την ημέρα και 4,206 θέση στην Ελλάδα. ενω σύμφωνα με κάποια σελίδα που έχει κάτι καταλόγους του alexa κανονικά βρίσκεται στις 700.000 και μέσα στις πρώτες 2000 Ελληνικές σελίδες. ενώ τα πάει και ανάλογα καλά και στην επισκεψιμότητα. γιατί τα λέω αυτά; απλούστατα γιατί δεν υπάρχει στο yahoo!δηλαδή υπάρχει αλλά με το κυριότερο κλειδι βρίσκεται στην 30η σελίδα,και μάλιστα έπρεπε να την κάνω εγώ χειροκίνητα sumbit γιατί από μόνο του ακόμη και μετά ένα μήνα δεν ήθελε να τη βρει,έλεος δηλαδή! έχω διαβάσει ότι το yahoo δίνει πιο πολύ σημασία στο insite SEO,μα όσο insite SEO έχει φάει αυτή η σελίδα δεν έχει φάει καμία άλλη. γιατί συμβαίνει αυτό; φοβάμαι ότι κάτι έχουν μπερδέψει εκεί στη yahoo,γιατί παρατήρησα κάτι πολύ περίεργο. πριν τη βάλω στον κατάλογό τους την μόνη που έβλεπα να έχουν μέσα ήταν μία με το ίδιο όνομα ακριβώς αλλά σε .com και την είχαν και στην πρώτη σελίδα για συγκεκριμένο κλειδί,καμμια σχεση με τη δική μου,άλλη σελίδα. Μόλις ακριβώς μπήκε η δική μου σε .gr ΕΞΑΦΑΝΊΣΤΗΚΕ αυτή που ήταν σε .com,την ίδια στιγμή. δηλαδή αθελά μου πήρα και κάποιον άλλον στο λαιμό μου..λόγω πιθανού λάθους του Υahoo τους έγραψα σχετικά και μου απάντησαν ότι θα ερευνήσουν το θέμα και θα μου απαντήσουν,εσείς όσοι έχετε κάποια πείρα τι λέτε γι αυτό;
alexandr0s Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Sitemap έχεις κάνει submit στο Yahoo?
v5net Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 όχι,για να είμαι ειλικρινής δεν βρήκα τρόπο πως γίνεται αυτό και δεν μου πέρασε κι απ το μυαλό. θα το κοιτάξω τώρα,αλλά δεν ξέρω πως γίνεται.. οκ,το βρήκα ευχαριστώ πολύ για την υπόδειξη,δεν είχα κάνει ούτε αυτό με το sitemap,ούτε είχα βάλει τη σελίδα στο site explorer με authentication code κλπ,κάτι αντίστοιχο για το yahoo όπως το webmaster tools για το google. μάλλον δεν είχα δώσει την απαιτούμενη προσοχή στο yahoo. για να δούμε τώρα σε λίγες μέρες τι θα γίνει...
v5net Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 μπα,αυτό το yahoo είναι επικίνδυνο. παρά το 301 redirect από την παλιά σελίδα δεν με αφήνει να τη σβήσω μέσω του site explorer,μου βγάζει ότι αυτό το directory είναι invalid,και το χειρότερο κάτι γράφει για dublicated content... το site explorer είναι απαίσιο,όλο errors πετάει και δε βοηθάει καθόλου,ούτε ξέρω τι γίνεται και απάντηση καμία. μάλλον έτσι θα μείνουν τα πράγματα,δε βρίσκω άκρη
v5net Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 επανέρχομαι. τραγικό με όλη τη σημασία της λέξης αυτό το yahoo,επικίνδυνο και μεγάλο αίσχος αν έχετε υπομονή διαβάστε εδώ να δείτε πόσες χιλιάδες κόσμου ταλαπωρούνται από τις αδυναμίες του συστήματός τους,ειδικά αυτό το authenticate your site φαίνεται να μη δουλεύει για κανέναν εδώ και μήνες και οι άχρηστοι δεν μπορούν να το διορθώσουν. το ίδιο έγινε και για μένα,απενεργοποίησα προσωρινά το 301 redirection ώστε να μπορέσω να επικυρώσω την παλιά σελίδα για να τη σβήσω μετά από το yahoo αλλά δεν γίνεται με κανένα από τους δύο τρόπους. έτσι και αλλάξει κάποιος domain η κάτι άλλο σοβαρό στον server του,πάει χάθηκε,τον έφαγε το μαύρο σκοτάδι του yahoo
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 δοκίμασε να ανεβάσεις το html αρχείο.. στο site της υπογραφής μου το έκανε auth με τη πρώτη... μετά από κάμποσες ώρες βέβαια...
v5net Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 μπα,το έχω ανεβάσει κι αυτό και με τους δύο τρόπους δεν γίνεται τίποτα. μπορεί αν το αφήσω να το κάνει μετά από μερικές ώρες αλλά δεν θέλω να μείνει για πολύ χωρίς το redirection,έτσι το ξαναγύρισα. ίσως να ξαναπροσπαθήσω αύριο. έκανα μαϊμουδιά έβαλα το y_key_χχχχχχχχ.html αρχείο στο server του νέου και το ανακατεύθυνα από το παλιό redirect 301 /y_key_χχχχχχχχχχχχχχχχ.html http://www.domain.gr/y_key_χχχχχχχχχχχχχχχχ.html προσπάθησα αλλά τίποτα,τουλάχιστον όμως έτσι μπορεί να το αφήσω ώρες και να το δει μέχρι αύριο.
v5net Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 η κομπίνα έπιασε,την έκανε aythenticated το πρωϊ και έτσι μετά μπόρεσα και έσβησα όλες τις indexed της παλιάς σελίδας. και,ω του θαύματος,με μερικές λέξεις κλειδιά νάσου την και στην πρώτη θέση,και αυτό μετά από μόνο μερικές ώρες...εντάξει με τα κύρια κλειδιά είναι ακόμη πολύ χαμηλά αλλά είναι φανερό ότι βγήκε από το τέλμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.