v5net Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 ψάχνω ότι λέει ο τίτλος. ένα πακέτο για αρκετά domains,με mysql & php,απεριόριστο χώρο και traffic αλλά πάνω απ`όλα αξιόπιστο,να είναι γρήγορος και να μην πέφτει όπως κάνει τώρα αυτός που είμαι και με σπάει κάθε βράδυ. έχω βρει αρκετούς και φτηνούς,είναι εύκολο να βρει κανείς αλλά χωρίς τις γνώμες των χρηστών είναι πολύ εύκολο να την πατήσει επίσης,αυτές τις γνώμες σας θέλω.
antonisid Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Οποιος σου προσφέρει απεριόριστο χώρο και traffic θεωρώ ότι κρύβει παγίδες,μη πας σε κάτι τέτοιο.Η Cretaforce πάντως δίνει χώρο για οσα domains και βάσεις δεδομένων θες σε ένα account.
beckos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 αν θες ρίξε και μια ματια στον hostgator ειναι αρκετά καλος!
trilos021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 κατα τη γνώμη μου ΜΑΚΡΑΝ η καλύτερη λύση http://www.godaddy.com/
elefter Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω χρησιμοποιήσει godaddy και hostgator. Εξαιρετικό support από hostgator και ωραίο setup του λογαριασμού, λίγο αργός ο server τους αλλά αυτό μπορεί να είναι και τυχαίο. Ο godaddy νομίζω ότι έχει και ευρωπαϊκό datacenter, και οι δύο top εταιρείες με πολλά extra. Αλλά μήπως να διαλέξεις μια καλή ελληνική εταιρεία με ελληνικό ή ευρωπαϊκό datacenter είναι αλλιώς η προσωπική επαφή και μπορεί να σου κάνουν και καμία εξυπηρέτηση παραπάνω . Δεν νομίζω ότι υπάρχει πλέον μεγάλη διαφορά στις τιμές.
v5net Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 παιδιά ευχαριστώ. δε με ενδιαφέρουν οι τιμές,λίγο πάνω λίγο κάτω δεν έχει σημασία,το πρώτο που κοιτάζω πλέον είναι αξιοπιστία,δε μου αρέσει να πέφτει η να κολλάει. ας μην είναι το uptime 99,9% (αδύνατο στην πράξη),ας είναι λιγότερο αλλά όταν δουλεύει να δουλεύει γρήγορα. @trilos021 για το godaddy διάβασα και γω πολύ καλές κριτικές. θέλει πολύ σκέψη με αυτούς του εξωτερικού γιατί είχα και μια άσχημη εμπειρία με το επί πληρωμή πακέτο της 000webhost πριν κάτι μήνες,μου φάγανε 30 δολάρια. ακύρωσα το λογαριασμό ακριβώς την επόμενη μέρα αλλά τα λεφτά τα κράτησαν.
mikelamar Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Για να μην κανω νεο τοπικ, μπορει να μας πει καποιος ποια ειναι πρακτικα η διαφορα του managed server απο τον unmanaged
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 αν μεταφράσεις τις δυο λέξεις κλειδιά (managed, unmanaged) τι καταλαβαίνεις;
mikelamar Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Για να μην κανω νεο τοπικ, μπορει να μας πει καποιος ποια ειναι πρακτικα η διαφορα του managed server απο τον unmanaged Πρακτικα τι σημαινει...επι της ουσιας δηλαδη, τι κανουν, τι σου παρεχουν...
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 unmanaged = δεν το διαχειρίζονται καθόλου (εκτός απο hardware επίπεδο) managed = περνάνε updates, συντήρηση, αν χαλάσει κάτι στο φτιάχνουν... γενικά αυτό...μπορεί να στο εξηγήσει αναλυτικότερα κάποιος που έχει περισσότερες γνώσεις επί του θέματος...
orotoi Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 godaddy και γώ εδώ.. ειδικά τώρα που έχουν και ευρωπαϊκα datacenter. Και γι αυτα που δίνει αρκετά οικονομικό για μένα τουλάχιστον. Και όσο καιρό το χω δεν είχα κάποιο θέμα. Το support οταν το χρειάστηκα ήταν μέσα σε 2-3 ώρες.
CyberCr33p Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Την λέξη managed την εννοεί η κάθε εταιρία διαφορετικά. Άλλοι εννοούν ότι θα τους λες για παράδειγμα ότι υπάρχει ένα πρόβλημα και τότε θα στο λύνουν, άλλοι εννοούν ότι θα σε βοηθήσουν ακόμα και με κάποια εφαρμογή που δεν δουλεύει σωστά, άλλοι ότι θα ελέγχουν οι ίδιοι το server και ανά τακτά χρονικά διάστηματα θα παιρνούν patches χωρίς να τους το ζητάς εσύ, κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.