Προς το περιεχόμενο

hosting στο εξωτερικό,ψάχνω κάτι αξιόπιστο

v5net

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψάχνω ότι λέει ο τίτλος.

ένα πακέτο για αρκετά domains,με mysql & php,απεριόριστο χώρο και traffic αλλά πάνω απ`όλα αξιόπιστο,να είναι γρήγορος και να μην πέφτει όπως κάνει τώρα αυτός που είμαι και με σπάει κάθε βράδυ.

έχω βρει αρκετούς και φτηνούς,είναι εύκολο να βρει κανείς αλλά χωρίς τις γνώμες των χρηστών είναι πολύ εύκολο να την πατήσει επίσης,αυτές τις γνώμες σας θέλω.

Δημοσ.

Οποιος σου προσφέρει απεριόριστο χώρο και traffic θεωρώ ότι κρύβει παγίδες,μη πας σε κάτι τέτοιο.Η Cretaforce πάντως δίνει χώρο για οσα domains και βάσεις δεδομένων θες σε ένα account.

Δημοσ.

Έχω χρησιμοποιήσει godaddy και hostgator. Εξαιρετικό support από hostgator και ωραίο setup του λογαριασμού, λίγο αργός ο server τους αλλά αυτό μπορεί να είναι και τυχαίο. Ο godaddy νομίζω ότι έχει και ευρωπαϊκό datacenter, και οι δύο top εταιρείες με πολλά extra. Αλλά μήπως να διαλέξεις μια καλή ελληνική εταιρεία με ελληνικό ή ευρωπαϊκό datacenter είναι αλλιώς η προσωπική επαφή και μπορεί να σου κάνουν και καμία εξυπηρέτηση παραπάνω . Δεν νομίζω ότι υπάρχει πλέον μεγάλη διαφορά στις τιμές.

Δημοσ.

παιδιά ευχαριστώ.

δε με ενδιαφέρουν οι τιμές,λίγο πάνω λίγο κάτω δεν έχει σημασία,το πρώτο που κοιτάζω πλέον είναι αξιοπιστία,δε μου αρέσει να πέφτει η να κολλάει.

ας μην είναι το uptime 99,9% (αδύνατο στην πράξη),ας είναι λιγότερο αλλά όταν δουλεύει να δουλεύει γρήγορα.

@trilos021

για το godaddy διάβασα και γω πολύ καλές κριτικές.

θέλει πολύ σκέψη με αυτούς του εξωτερικού γιατί είχα και μια άσχημη εμπειρία με το επί πληρωμή πακέτο της 000webhost πριν κάτι μήνες,μου φάγανε 30 δολάρια.

ακύρωσα το λογαριασμό ακριβώς την επόμενη μέρα αλλά τα λεφτά τα κράτησαν.

Δημοσ.

αν μεταφράσεις τις δυο λέξεις κλειδιά (managed, unmanaged) τι καταλαβαίνεις;

Δημοσ.
Για να μην κανω νεο τοπικ, μπορει να μας πει καποιος ποια ειναι πρακτικα η διαφορα του managed server απο τον unmanaged

Πρακτικα τι σημαινει...επι της ουσιας δηλαδη, τι κανουν, τι σου παρεχουν...

Δημοσ.

unmanaged = δεν το διαχειρίζονται καθόλου (εκτός απο hardware επίπεδο)

managed = περνάνε updates, συντήρηση, αν χαλάσει κάτι στο φτιάχνουν...

γενικά αυτό...μπορεί να στο εξηγήσει αναλυτικότερα κάποιος που έχει περισσότερες γνώσεις επί του θέματος...

Δημοσ.

godaddy και γώ εδώ.. ειδικά τώρα που έχουν και ευρωπαϊκα datacenter. Και γι αυτα που δίνει αρκετά οικονομικό για μένα τουλάχιστον. Και όσο καιρό το χω δεν είχα κάποιο θέμα. Το support οταν το χρειάστηκα ήταν μέσα σε 2-3 ώρες.

Δημοσ.

Την λέξη managed την εννοεί η κάθε εταιρία διαφορετικά. Άλλοι εννοούν ότι θα τους λες για παράδειγμα ότι υπάρχει ένα πρόβλημα και τότε θα στο λύνουν, άλλοι εννοούν ότι θα σε βοηθήσουν ακόμα και με κάποια εφαρμογή που δεν δουλεύει σωστά, άλλοι ότι θα ελέγχουν οι ίδιοι το server και ανά τακτά χρονικά διάστηματα θα παιρνούν patches χωρίς να τους το ζητάς εσύ, κλπ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...