Προς το περιεχόμενο

Επεξεργαστής και Μητρική (USB 3.0 κ Sata III) στα 300-350 ευρώ

Chrisxxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που λέει ο τίτλος ψάχνω επεξεργαστή και μητρική με συνολικό μπάτζετ 300-350 ευρώ, το θεμα είναι οτι απέχω από την αγορά 2 χρόνια τώρα και δεν ξέρω ποιος έχει το πάνω χέρι στην αγορά. :-(

Eχω τώρα:

cpu: Ιntel core 2 duo E8400

Μητρική: Αsus P5KC

K. Γραφ.: ΝVidia Geforce 9600

Μνήμη: 2GB corsair DDR2 στα 800Mhz

PSU: THERMALTAKE W0106 TOUGHPOWER CABLE MANAGEMENT 700W

Eχω ήδη 2χ2 μνημες KINGSTON PC10666 1333MHZ VALUE RAM DUAL CHANNEL KIT.

Οπότε ψάχνω εναν αξιόλογο επεξεργαστή 150-200 ευρώ τον οποιο θέλω κυρίως για ταινίες blu-ray και κανα game (Starcraft 2 και Diablo III (με το καλο)).

Στη μητρική θελω οπωσδήποτε να υποστηρίζει USB 3.0 και Sata III για μελλοντικές αναβαθμίσεις.

Υπόψιν καποια στιγμή θα αλλαχτεί και η Καρτα Γραφικών οπότε μη σας επηρεάσει στις προτάσεις σας.

thanks.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το συστημα που εχεις τωρα δεν σε καλυπτει?

εγω στη θεση σου θα εβαζα πρωτα αλλα 2gb ram, μετα θα αλλαζα καρτα γραφικων και τελος επεξεργαστη

Δημοσ.
το συστημα που εχεις τωρα δεν σε καλυπτει?

εγω στη θεση σου θα εβαζα πρωτα αλλα 2gb ram, μετα θα αλλαζα καρτα γραφικων και τελος επεξεργαστη

+1 από JIMBO.

Mε 4GB θα πετάει το μηχάνημα. ΜΗΝ αλλάξεις τίποτα άλλο εκτός αν παίζεις παιχνίδια οπότε το πρώτο που παίρνεις είναι μία δυνατή GPU...

Δημοσ.
Θα συμφωνισω με τους προηγουμενους,ραμ και γραφικων πρωτα απο ολα και μετα αμα χρειαστεις τα υπολοιπα

+1 ram και κάρτα γραφικών αν θέλεις να έχεις usb 3 πάρε έναν controller :-)

& αν θέλεις μπορείς να κάνεις και καμία αναβάθμιση τον επεξεργαστή

Δημοσ.

Με καλυπτει για την ωρα, εκτος απο τη ραμ.. Γενικοτερα καθε 2-3 χρονια κανω μικροαναβαθμισουλες για να το διατηρώ σε καλή κατασταση και οτι περισσευει παει στο 2ο pc που το εχω σε αλλη πολη. θα το σκεφτώ και θα δω τι θα κανω, αλλα η βλακεια ειναι οτι εχω ηδη 4GB μνημακια τα οποια από οτι ειδα δεν ταιριαζουν στη δικη μου MoBo.

Παντως ριξτε καμια ιδεα για CPU και MoBo..

Επίσης αν πάρω αλλα 2 DDR2 θα πρέπει να ειναι ιδια με αυτά που εχω για να παιξουν σε dual?

Δημοσ.

Με καλυπτει για την ωρα, εκτος απο τη ραμ.. Γενικοτερα καθε 2-3 χρονια κανω μικροαναβαθμισουλες για να το διατηρώ σε καλή κατασταση και οτι περισσευει παει στο 2ο pc που το εχω σε αλλη πολη. θα το σκεφτώ και θα δω τι θα κανω, αλλα η βλακεια ειναι οτι εχω ηδη 4GB μνημακια τα οποια από οτι ειδα δεν ταιριαζουν στη δικη μου MoBo.

Παντως ριξτε καμια ιδεα για CPU και MoBo..

Επίσης αν πάρω αλλα 2 DDR2 θα πρέπει να ειναι ιδια με αυτά που εχω για να παιξουν σε dual?

Δημοσ.

Μέινε όπως είσαι ... βάλε λίγο ραμ ακόμα και περίμενε νέες τεχνολογίες για αναβάθμιση...

και windows 7 χ64 επίσης

Δημοσ.

Μέινε όπως είσαι ... βάλε λίγο ραμ ακόμα και περίμενε νέες τεχνολογίες για αναβάθμιση...

και windows 7 χ64 επίσης

Δημοσ.

Nαι δυστυχώς δεν εκκινεί καν.. Ανοιγουν τα ανεμιστηράκια, αλλά δεν ακουγεται τίποτα από τον σκληρό και τα λεντάκια της μητρικής παραμένουν σβηστά.

βεβαια αυτό με βάζει σε υποψίες γιατι σε καποια φάση είχα δοκιμάσει με 2χDDR2 και κρασαρε συνεχεια ή δεν ανοιγε καθολου το pc οποτε υπάρχει περιπτωση να εχει θεμα η MoBo ??

Win 7x64 για να εκμεταλευεται και τα 4GB σωστα?

Yπάρχει καμια πρόαση για μνημη? :-)

Δημοσ.

Nαι δυστυχώς δεν εκκινεί καν.. Ανοιγουν τα ανεμιστηράκια, αλλά δεν ακουγεται τίποτα από τον σκληρό και τα λεντάκια της μητρικής παραμένουν σβηστά.

βεβαια αυτό με βάζει σε υποψίες γιατι σε καποια φάση είχα δοκιμάσει με 2χDDR2 και κρασαρε συνεχεια ή δεν ανοιγε καθολου το pc οποτε υπάρχει περιπτωση να εχει θεμα η MoBo ??

Win 7x64 για να εκμεταλευεται και τα 4GB σωστα?

Yπάρχει καμια πρόαση για μνημη? :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...