filip123go Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους..! Πριν από περίπου 3 μήνες αγόρασα καινούριο υπολογιστή απ το e-shop (Κατάστημα Κοζάνης) . Μετά από 15 μέρες περίπου, ξαφνικά σταματάει να δουλεύει.. Το πηγαίνω στο αντίστοιχο κατάστημα της Βέροιας και μου λένε οτι φταίει το τροφοδοτικό και ότι θα μου το αλλάξουν. Οκ λεω, ούτε ο πρώτος είμαι ούτε ο τελευταίος που έτυχα σε ελαττωματικό τροφοδοτικό.. Περιμένω 10 μέρες μέχρι να έρθει άλλο. Το παίρνω σπίτι, βλέπω μια ταινία, όλα καλά.Μόλις μπαίνω να παίξω παιχνίδι, πάλι στο 10λεπτο σβήνει κ δεν ξανα ανάβει... Αντε πάλι την επόμενη μέρα e-shop (πάντα ολα αυτά στο κατάστημα της Βέροιας) Μετά από 5 μέρες, θυμούνται να με πάρουν τηλέφωνο και μου λένε ότι τα πάντα μέσα στον υπολογιστή είναι ελαττωματικά και ότι πρέπει να τον στείλουν Αθήνα. Μέτα από 1 μήνα και μετά από άπειρα τηλέφωνα, με παίρνει τελικά ο τεχνικός και μου λέει ότι ο υπολογιστής δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα και ότι το τροφοδοτικό είναι μικρό για τέτοιο μηχάνημα, οπότε καθε φόρα που θέλει λίγο παραπάνω ρεύμα η κάρτα γραφικών καίγεται και οτι το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να μου δώσουν πίστωση για να πάρω ένα καλύτερο. Οκ λέω, πάω στο κατάστημα της Κοζάνης και παραγγέλνω καινούριο τροφοδοτικό. Την επόμενη μέρα, με ξαναπαίρνει ο ίδιος τεχνικός και μου λέει ότι τελικά δεν θα μου δώσουν πίστωση κ ότι θα βάλουν άλλο, δικό τους τροφοδοτικό. Εντάξει λέω, εμένα με νοιάζει να δουλεύει σωστά το PC. Πάει ο πατέρας μου το προηγούμενο Σάββατο παίρνει τον υπολογιστή και σήμερα μου τον φέρνει Κοζάνη και συνειδητοποιώ ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ τροφοδοτικό επάνω..!! Συμπέρασμα, από αρχές Ιουνίου μέχρι και σήμερα δεν έχω υπολογιστή και δεν ξέρω και τι να κάνω πλέον...!! Παρακαλώ όποιος μπορεί να με βοηθήσει και, πλέον εγώ τουλάχιστον ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ ΤΟ e-shop
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 καταγγελία στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και ζήτα τα λεφτά σου πίσω για όλο το PC, όχι πιστωτικό...
filip123go Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 καταγγελία στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και ζήτα τα λεφτά σου πίσω για όλο το PC, όχι πιστωτικό... Και εγώ το σκέφτηκα, αλλά δεν ξέρω ούτε την διαδικασία (εντάξει αυτό μαθαίνεται) αλλά και φοβάμαι μην βγω τελικά εγώ πως έχω άδικο..!
UpToDate_ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Και εγώ το σκέφτηκα, αλλά δεν ξέρω ούτε την διαδικασία (εντάξει αυτό μαθαίνεται) αλλά και φοβάμαι μην βγω τελικά εγώ πως έχω άδικο..! Bλέπεις να έχεις εσύ άδικο? Κάνε ό,τι είπε ο ThReSh.. και ότι πρόβλημα έχεις με pc να το ρωτάς εδώ μέσα καλύτερα..
filip123go Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 και ότι πρόβλημα έχεις με pc να το ρωτάς εδώ μέσα καλύτερα Το είχα ρωτήσει νομίζω... Αν και μεταξύ μσς, έκανε "μπαμ" ότι ήταν τροφοδοτικό. Θα πάω αύριο στο e-shop εδω στην Κοζάνη και αν δεν μου δώσουν η τα λεφτά μου η τροφοδοτικό θα κάνω καταγγελία.. Αλλά ρε παιδιά, ένα #@$@#$@ τροφοδοτικό είναι..!! Πως είναι δυνατόν κάποιοι "επαγγελματίες" να είναι τόσο ερασιτέχνες...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Εχεις υπογραψει την παραλαβη του pc απο το eshop, σωστα? Αν το pc δεν ειχε τροφοδοτικο επανω και εσυ εχεις υπογραψει οτι εγινε αλλαγη τροφοδοτικου και το παρελαβες, νομικα δεν νομιζω να καλυπτεσαι. Θα το παιξουν τρελιτσα και θα βγεις και χαμενος. Θα μου πεις, γινεται οταν παραλαμβανεις το pc να το ξεβιδωνεις για να κοιτας αν υπαρχουν ολα τα εξαρτηματα μεσα? Οχι δε γινεται, αλλα τυπικα αυτοι ειναι καλυμενοι με την υπογραφη σου ακομα και αν σου εχουν κανει πουστια. Επισης μπορουν να ισχυριστουν οτι το τρφοδοτικο αν ελειπε φαινεται τη στιγμη της παραλαβης και παλι δε θα εχουν αδικο, αρα μπορει να σε βγαλουνε και απατεωνα κι απο πανω, οτι σου δωσανε τροφοδοτικο, το ειδες και τωρα πας να τους βγαλεις κλεφτες. Οποτε η υπογραφη σου + την απροσεξια σου κατα την παραλαβη, νομιζω οτι σε φερνουν σε μειονεκτικη θεση νομικα, δυστυχως.
filip123go Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Εχεις υπογραψει την παραλαβη του pc απο το eshop, σωστα? Όχι δεν έχει υπογράψει κανένας τίποτα..!! Και στο χαρτί που έδωσαν από το e-shop λέει απλά "ηλεκτρονικός υπολογιστής τεμ 1" Ούτε τροφοδοτικό ότι έχει αγοραστεί από αυτούς, ούτε τίποτα..!
Ntinaras Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 εκει στη κοζανη εχετε τρακτερ μπουλντοζες κλπ?
filip123go Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 εκει στη κοζανη εχετε τρακτερ μπουλντοζες κλπ? Ε... Αμα ψάξω κάτι θα βρω...! Γιατί..?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 εκει στη κοζανη εχετε τρακτερ μπουλντοζες κλπ? Aς αφησουμε τα γνωστα ελληνικα "χιουμοριστικα" ευφυολογηματα εκτος συζητησης. Δε θα θελες να συμβαινει το ιδιο αν το προβλημα το ειχες εσυ. @filip: Φανταζομαι οτι στο χαρτι παραλαβης που αναφερεται τεμαχιο 1 Υπολογιστης, θα υπαρχει καποιος σειριακος αριθμος που θα αντιστοιχει στο PC σου ΜΕ το τροφοδοτικο, οταν το αγορασες απτο eshop. Tεσπα αν δεν υπαρχει υπογραφη σου καπου, νομικα εχεις αρκετες ελπιδες, κυνηγησε τους, αν και θα ισχυριστουν οτι και τροφοδοτικο εβαλαν, και επρεπε να το δεις εσυ οταν παραλαμβανες.
GoldenEye Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Ε... Αμα ψάξω κάτι θα βρω...! Γιατί..? ξερεις... εχει παραγινει το κακο με τις διαφορες σε εξυπηρετηση απο καταστημα σε καταστημα... γνωριζω περιπτωσεις που φερθηκαν υποδειγματικα (παλιοτερα κυριως...) αλλα και αλλες χειροτερες απο την δικια σου και αποκορυφωμα το τι μου κανανε γιατι πηγαιναν γυρευοντας για καταγγελια διαβασε την υπογραφη μου και θα καταλαβεις νομιζω και μονο στο ακουσμα της λεξης καταγγελια θα συμμορφωθουν.
pappous_soulis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 καταγγελία στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και ζήτα τα λεφτά σου πίσω για όλο το PC, όχι πιστωτικό... Αυτό να κάνεις. Αφού σου πουλάνε τρελίτσα δυο και μήνες τώρα, θα τους πουλήσεις και συ. Και το ότι υπέγραψες και το πήρες χωρίς τροφοδοτικό δεν λέει τίποτα. Απ'τη στιγμή που πλήρωσες για κάτι το οποίο δεν πήρες είναι σαν να σε κλέψανε. Απλά μη κωλώσεις.
vasi Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 μμμμμμ........Για μένα α)μιλάς μόνο με τον προϊστάμενο και όχι με ΥΠΑΛΛΗΛΟ β)μιλάς με τα κεντρικά που είχες ξαναμιλήσει και εκεί μόνο με προϊστάμενο. έχε υπόψη σου ότι τα καταστήματα e shop της επαρχίας είναι τα περισσότερα franchise και τους καίει όταν κάποιος μιλάει με Αθήνα:-) αν μπορούσε να πάει ο πατέρας σου πιστεύω οτι θα ήταν καλλίτερα και να ήταν και λίγο αγριεμένος για την ταλαιπωρία :devil: Προσωπικά για ένα θέμα δίσκου που είχα πάει στην Λυκόβρυση όταν άρχισα να νευριάζω και με είδε ο προϊστάμενος του τμήματος σε δέκα λεπτά είχαν όλα τελειώσει. Βέβαια ήμουν αποφασισμένος να μην φύγω αν δεν έπαιρνα νέο δίσκο πίσω Μάλλον είσαι λιγάκι εκτός πραγματικότητας. Τα καταστήματα μονάχα καταστήματα δεν είναι!!! έχε υπόψη σου ότι τα καταστήματα e shop της επαρχίας είναι τα περισσότερα franchise franchise δεν υπάρχει αυτή η λέξη στο eshop !!!!τα σημεία αυτά ονομάζονται e-shop points και εχουν σκοπο την αποθηκευση,την μεταφορα,την διανομη,την εξυπηρετηση του πελατη,και την δυνατοτιτα παραγκελιας απο το ιντερνετ
mokas1234567 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Aλλο ενα θυμα του e-shop περαστικα σου φιλε μου και μακαρι να βρεις το δικιο σου,τωρα φευγεις οπως εισαι για καταγγελια στο INKA
filip123go Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά τέλος, πάω αύριο πρωί πρωί στο e-shop και αν δεν μου δώσουν η τα λεφτά η καινούριο τροφοδοτικό θα τους κάνω καταγγελία..!! Απορώ όμως ρε γμτ, τόση αδιαφορία και τόσο γράψιμο..??? Έλεος πια..!! Τα λεφτά μας τους δίνουμε, δεν το κάνουν τζάμπα...!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.