Προς το περιεχόμενο

Προσωπική δημιουργία: testdriveme.gr - web app εκμάθησης Κ.Ο.Κ

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχοντας την βασική λειτουργικότητα έτοιμη, είπα να σας παρουσιάσω το δικό μου web app που βοηθάει στην θεωρητική εκπαίδευση υποψηφίων οδηγών.

Είναι δωρεάν και υποστηρίζει όλους τους σύγχρονους browsers (ήτοι, δεν παίζει με ΙΕ6). Έχει βασιστεί σε επίσημο υλικό που παρέχει το Υ.Μ.Ε και περιέχει όλα τα τελευταία updates. Οι ερωτήσεις επιλέγονται τυχαία κάθε φορά( δεν είναι στατικά τεστ δηλαδή). Σκοπός της διαδικτυακής εφαρμογής εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών δεν είναι η αντικατάσταση του βιβλίου. Έχει συμπληρωματικό/ βοηθητικό χαρακτήρα.

Θα το βρείτε στην διεύθυνση http://www.testdriveme.gr (μένουν κάποιες τελευταίες βελτιώσεις(sprites, preloading etc.)- διορθώσεις).

Σε λίγες μέρες θα ενεργοποιηθούν και τα στατιστικά.

Με ενδιαφέρει το feedback σας, ακόμα και αν είναι πολύ αρνητικό...

• Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ το βρίσκω καταπληκτικό και πάρα πολύ χρήσιμο επειδή είναι ανακατεμένες οι ερωτήσεις όπως και στο κανονικό τεστ, πολυ καλή δουλειά :)

Δημοσ.

σε ευχαριστώ...το μέγεθος του κειμένου σου φάνηκε μεγάλο;

Δημοσ.

Όντως πολύ καλή σελίδα, το μόνο που θέλω να επισημάνω, είναι οι απαντημένες ερωτήσεις να είναι λίγο ακόμα πιο έντονες!

Δημοσ.

Τις γραμματοσειρές και τα bold ειδικά στις ερωτήσεις τα βρίσκω κάπως κουραστικά.

Θα τα προτιμούσα πολύ μικρότερα και διακριτικά.

Κατά τ'άλλα φαίνεται μια χαρά, grats. :)

Δημοσ.

οκ, ευχαριστώ πολύ παιδιά...

σημειώνω και βελτιώνω από αύριο...

keep the feedback going

:-)

Δημοσ.

Πολύ καλή δουλειά και πολύ χρήσιμο για τους υποψήφιους οδηγούς, congrats :-)

Την πρώτη φορά που μπήκα, κλίκαρα στην ερώτηση 21, απάντησα και μου έβγαλε Ajax error update και μετά έλεγε κάτι για shortcuts, δυστυχώς δεν συγκράτησα ακριβώς τι έλεγε.

Είχα ανοιχτά πολλά tabs και torrent, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.

ΥΓ Ωραίο το flashback εφέ αν έχει ξεχάσει/παραλείψει κάποιος μια ερώτηση στην αρχή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...