Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα, έχοντας την βασική λειτουργικότητα έτοιμη, είπα να σας παρουσιάσω το δικό μου web app που βοηθάει στην θεωρητική εκπαίδευση υποψηφίων οδηγών. Είναι δωρεάν και υποστηρίζει όλους τους σύγχρονους browsers (ήτοι, δεν παίζει με ΙΕ6). Έχει βασιστεί σε επίσημο υλικό που παρέχει το Υ.Μ.Ε και περιέχει όλα τα τελευταία updates. Οι ερωτήσεις επιλέγονται τυχαία κάθε φορά( δεν είναι στατικά τεστ δηλαδή). Σκοπός της διαδικτυακής εφαρμογής εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών δεν είναι η αντικατάσταση του βιβλίου. Έχει συμπληρωματικό/ βοηθητικό χαρακτήρα. Θα το βρείτε στην διεύθυνση http://www.testdriveme.gr (μένουν κάποιες τελευταίες βελτιώσεις(sprites, preloading etc.)- διορθώσεις). Σε λίγες μέρες θα ενεργοποιηθούν και τα στατιστικά. Με ενδιαφέρει το feedback σας, ακόμα και αν είναι πολύ αρνητικό...
kwstarikanos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ το βρίσκω καταπληκτικό και πάρα πολύ χρήσιμο επειδή είναι ανακατεμένες οι ερωτήσεις όπως και στο κανονικό τεστ, πολυ καλή δουλειά
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 σε ευχαριστώ...το μέγεθος του κειμένου σου φάνηκε μεγάλο;
dermitzos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Όντως πολύ καλή σελίδα, το μόνο που θέλω να επισημάνω, είναι οι απαντημένες ερωτήσεις να είναι λίγο ακόμα πιο έντονες!
dermitzos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Λίγο πιο σκούρο, ώστε να είναι πιο εμφανείς!
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 οκ, θα γίνει πολύ σύντομα...thank you...
dermitzos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Ίσως να είναι και ιδέα μου! Μη σε πάρω στο λαιμό μου
liopyr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Τις γραμματοσειρές και τα bold ειδικά στις ερωτήσεις τα βρίσκω κάπως κουραστικά. Θα τα προτιμούσα πολύ μικρότερα και διακριτικά. Κατά τ'άλλα φαίνεται μια χαρά, grats.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 οκ, ευχαριστώ πολύ παιδιά... σημειώνω και βελτιώνω από αύριο... keep the feedback going
Cyber_Spartacus Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Πολυ καλο....αιντε να παω να παρω για την μηχανη
Praetorianos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Πολύ καλή δουλειά και πολύ χρήσιμο για τους υποψήφιους οδηγούς, congrats Την πρώτη φορά που μπήκα, κλίκαρα στην ερώτηση 21, απάντησα και μου έβγαλε Ajax error update και μετά έλεγε κάτι για shortcuts, δυστυχώς δεν συγκράτησα ακριβώς τι έλεγε. Είχα ανοιχτά πολλά tabs και torrent, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. ΥΓ Ωραίο το flashback εφέ αν έχει ξεχάσει/παραλείψει κάποιος μια ερώτηση στην αρχή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.