Προς το περιεχόμενο

Ram usage σε windows 7 x64

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατ' αρχήν καλησπέρα. Είναι λογικο να έχω τέτοιο ram usage σε idle (μου φαίνεται πολυ... );;;

post-149275-129063114373_thumb.png

τα προγραμματα που τρεχω ειναι:

windows live messenger

msi afterburner

eset smart security

magic disk

το quickstarter του openoffice

speedfan

HP digital imaging monitor

αυτα....

κάτι βρωμάει γιατι το σύστημα είναι φρεσκοφορμαρισμένο και η χρήση της ram, αυξάνεται καθώς περνά η ώρα.... π.χ μολις μετα to boot ειμαι στο μισο απο οτι ειναι στο attachment η και λιγότερο.

τα φώτα σας plzzzz

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ειναι σχετικα μοιρασμενες με περισσοτερο το svhost.exe kai to firefox. Βάζω παλι prtscrn γιατι μου φαίνονται πολλές...

post-149275-129063114379_thumb.jpg

και

post-149275-129063114387_thumb.jpg

Δημοσ.

χμμ το processexplorer μου δειχνει :

και

το 1ο ειναι κομμενο γιατι ηταν πιο μεγαλο απο το Limit.

Δημοσ.
Εγω λεω να κλεισεις το NOD(ESET).......

προσπαθησα αλλα μου λεει access is denied, παρ ολο που ειμαι administrator, και αν κανω restart παλι θα πρεπει να περιμενω κανα 4αρορο μεχρι να ξαναναεβει το usage ...

---------- Προσθήκη στις 03:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:11 ----------

Mου φαινεται δλδ οτι δεν με τρωει ενα μεγαλο process αλλα πολλα μικρα.... τι διαλο εχω κανει παλι ;;; :P

Δημοσ.

Μα ολα αυτα μαζι δεν βγαζουν 3.3....

Εγω λεω μηπως σκαναρει το NOD η γενικα ειναι καποιο bug η καποιο scheduled service.

Δημοσ.
Kατι παει αρκετα στραβα.

Τρεχεις καποιο debugger?Το softice.exe ειναι οντως ο softice?

οχι, δεν εχω εγκαταστησει, και δεν ξερω καν να χρησιμοποιω ουτε τον ξερω τον κυριο softice.....

Nik.K :οσον αφορα το Smart security , θα δοκιαμσω να κανω disable το protection και θα σου πω

damastes: λες;;; παντως το ειχα το θεματακι και πριν κανω format (πριν ιμα βδομαδα ) κα ειχα σκαναρει με malwarebytes spybot search and destroy αλλα και με το smart security και δεν ειχε βρει τιποτα...

Δημοσ.
Γιατι ο Firefox με 105 ? :)

Νταξ, ο ff άμα τραβήξεις μπόλικα tabs τρώει.

Το θέμα είναι πως εδώ δεν φαίνεται καν τι δεσμεύει τόση μνήμη...

Δημοσ.
Μα ολα αυτα μαζι δεν βγαζουν 3.3....

Εγω λεω μηπως σκαναρει το NOD η γενικα ειναι καποιο bug η καποιο scheduled service.

το εκανα disable και επεσε κατα 0,20 gb, δεν νομιζω να ειναι το smart security, ουτε scans τρεχουν απο πισω ουτε τιποτα αλλο ειχα βαλει scheduled

Δημοσ.

Οντως με 20 tabs ανεβαζει μεχρι 104 εδω......

Γενικα ομως δεν βλεπω το 3.3 απο που του το βγαζει σαν αθροισμα, τουλαχιστον οχι εκ πρωτης οψεως.

Ody9 βασικα αφαιρεσε εντελως το Smart Security, δεν πιστευω πως μπορει να φταιει κατι αλλο. Απο την αλλη αν δεν το δει καποιος απο κοντα πολλα παιζουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...