Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Κατ' αρχήν καλησπέρα. Είναι λογικο να έχω τέτοιο ram usage σε idle (μου φαίνεται πολυ... );;; τα προγραμματα που τρεχω ειναι: windows live messenger msi afterburner eset smart security magic disk το quickstarter του openoffice speedfan HP digital imaging monitor αυτα.... κάτι βρωμάει γιατι το σύστημα είναι φρεσκοφορμαρισμένο και η χρήση της ram, αυξάνεται καθώς περνά η ώρα.... π.χ μολις μετα to boot ειμαι στο μισο απο οτι ειναι στο attachment η και λιγότερο. τα φώτα σας plzzzz
liopyr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Όχι δεν είναι φυσιολογικό. Τσέκαρε στις διεργασίες να δεις ποια δεσμεύει τόσο πολύ.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 ειναι σχετικα μοιρασμενες με περισσοτερο το svhost.exe kai to firefox. Βάζω παλι prtscrn γιατι μου φαίνονται πολλές... και
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Process Explorer και θα την βρεις την ακρη σιγουρα.Τρεξτον και με admin rights για μεγαλυτερη σιγουρια.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 χμμ το processexplorer μου δειχνει : και το 1ο ειναι κομμενο γιατι ηταν πιο μεγαλο απο το Limit.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Εγω λεω να κλεισεις το NOD(ESET)....... προσπαθησα αλλα μου λεει access is denied, παρ ολο που ειμαι administrator, και αν κανω restart παλι θα πρεπει να περιμενω κανα 4αρορο μεχρι να ξαναναεβει το usage ... ---------- Προσθήκη στις 03:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:11 ---------- Mου φαινεται δλδ οτι δεν με τρωει ενα μεγαλο process αλλα πολλα μικρα.... τι διαλο εχω κανει παλι ;;;
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Kατι παει αρκετα στραβα. Τρεχεις καποιο debugger?Το softice.exe ειναι οντως ο softice?
Nik.K Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Μα ολα αυτα μαζι δεν βγαζουν 3.3.... Εγω λεω μηπως σκαναρει το NOD η γενικα ειναι καποιο bug η καποιο scheduled service.
damastes Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 έλεγχο για ιους έχεις κάνεις; δοκίμασε και το malwarebytes antimalware. Καλα είναι φυσιολογικό ο messenger να έχει 100+ usage;
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Kατι παει αρκετα στραβα.Τρεχεις καποιο debugger?Το softice.exe ειναι οντως ο softice? οχι, δεν εχω εγκαταστησει, και δεν ξερω καν να χρησιμοποιω ουτε τον ξερω τον κυριο softice..... Nik.K :οσον αφορα το Smart security , θα δοκιαμσω να κανω disable το protection και θα σου πω damastes: λες;;; παντως το ειχα το θεματακι και πριν κανω format (πριν ιμα βδομαδα ) κα ειχα σκαναρει με malwarebytes spybot search and destroy αλλα και με το smart security και δεν ειχε βρει τιποτα...
liopyr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Γιατι ο Firefox με 105 ? Νταξ, ο ff άμα τραβήξεις μπόλικα tabs τρώει. Το θέμα είναι πως εδώ δεν φαίνεται καν τι δεσμεύει τόση μνήμη...
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Μα ολα αυτα μαζι δεν βγαζουν 3.3....Εγω λεω μηπως σκαναρει το NOD η γενικα ειναι καποιο bug η καποιο scheduled service. το εκανα disable και επεσε κατα 0,20 gb, δεν νομιζω να ειναι το smart security, ουτε scans τρεχουν απο πισω ουτε τιποτα αλλο ειχα βαλει scheduled
Nik.K Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Οντως με 20 tabs ανεβαζει μεχρι 104 εδω...... Γενικα ομως δεν βλεπω το 3.3 απο που του το βγαζει σαν αθροισμα, τουλαχιστον οχι εκ πρωτης οψεως. Ody9 βασικα αφαιρεσε εντελως το Smart Security, δεν πιστευω πως μπορει να φταιει κατι αλλο. Απο την αλλη αν δεν το δει καποιος απο κοντα πολλα παιζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.