intelquad Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 θυμαστε πριν κανα 2 χρονια που ειχαμε βγαλει μλουζακια insomnia?γιατι δεν ξανακανουμε το ιδιο?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Τα μπλουζάκια του insomnia.gr είναι ακόμη διαθέσιμα από το Teezy (πρώην mplouzakia.gr). Θα τα βρείτε αρκεί να επισκεφτείτε το site και να πραγματοποιήσετε αναζήτηση με λήμμα τη λέξη insomnia.
intelquad Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 μια χαρα!δε το ηξερα!σε ευχαριστω....ρωταω γιατι το προηγουμενο εχει χαλασει απο το πολυ φορεμα!
pomolo Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Προφανώς δεν ειναι πλέον διαθέσιμα, καθώς αναζήτηση που έκανε δεν επιστρέφει αποτελεσματα
Eversor Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Εγώ στην αναζήτηση που έκανα πάντως μου έβγαλε αποτελέσματα και μου φάνηκαν αρκετά ωραία για καλοκαιράκι.
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 http://www.teezy.eu/greece/shop/insomnia/page:2/limit:1000 να όλα τα μπλουζάκια..διαλέγεις χρώμα και μέγεθος και είσαι ΟΚ!Περιμένω να μου έρθουν..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Πρεπει να τα εχουν ακριβυνει ενα ταλιρακι κι αυτα απο περσυ ομως ...
eu@ Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Πρεπει να τα εχουν ακριβυνει ενα ταλιρακι κι αυτα απο περσυ ομως ... αξιζει ομως!!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Εσυ γιατι θεωρεις οτι δεν αξιζει?
katerina_a_86 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Εσυ γιατι θεωρεις οτι δεν αξιζει? ξέρω γω, για τον ίδιο λόγο που λες μου λεει κάτι ένα μπλουζάκι "χρωματοπωλείο ο μπαρμπα-Κίτσος" ακόμα κι αν μου αρέσουν τα χρώματά του.
lexmark Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 ξέρω γω, για τον ίδιο λόγο που λες μου λεει κάτι ένα μπλουζάκι "χρωματοπωλείο ο μπαρμπα-Κίτσος" ακόμα κι αν μου αρέσουν τα χρώματά του. Καλό και αυτό. Πάρα αυτά, θα βρεθούν μακάκες μεθαύριο, από εδώ, για να σε βοηθήσουν σε ένα πρόβλημά σου! χαχαχαχα!!
katerina_a_86 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Καλό και αυτό. Πάρα αυτά, θα βρεθούν μακάκες μεθαύριο, από εδώ, για να σε βοηθήσουν σε ένα πρόβλημά σου! χαχαχαχα!! Ώπα δεν το πιασα αυτό, καταρχάς γιατί τους χαρακτηρίζεις ετσι, κατά δεύτερον εκτιμώ την προσφορά των χαρακτηριζομένων και βοηθάω κι εγώ όσο μπορώ. Κατά 3ον αν τιθεται θέμα επιβίωσης του ενδεχομένως να έκανα και δωρεά. Απλά δεν μαρέσουν τα διαφημιστικά μπλουζάκια.
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Ο lex απλα δεν βλεπει την διαφημιστικη πλευρα του ζητηματος, η οποια υπαρχει κατα τη γνωμη μου, οπως υπαρχει και σε καθε nike μπλουζακι με το tick, σε καθε calvin klein εσωρουχο,σε καθε τι που εχει φαρδυ πλατυ το ονομα του κατασκευαστη επανω του λες και ειναι παρασημο. Το βλεπει σαν μελος της παρεας/ομαδας, η οποια επισης ειναι μια αδιαμφισβητητη πλευρα. Διαφορετικες οπτικες γωνιες.. Προσωπικα, ενα-στα γουστα μου-μπλουζακι insomnia , θα το επαιρνα, αν και δεν ανηκω στην κατηγορια "δες τι μαρκα φοραω" που ανεφερα πριν. Μαλλον ειμαι πιο κοντα στην geek/ομαδα πλευρα του θεματος My 2 cents απλως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.