Προς το περιεχόμενο

μπλουζακια insomnia

intelquad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Τα μπλουζάκια του insomnia.gr είναι ακόμη διαθέσιμα από το Teezy (πρώην mplouzakia.gr).

Θα τα βρείτε αρκεί να επισκεφτείτε το site και να πραγματοποιήσετε αναζήτηση με λήμμα τη λέξη insomnia. ;)

Δημοσ.

μια χαρα!δε το ηξερα!σε ευχαριστω....ρωταω γιατι το προηγουμενο εχει χαλασει απο το πολυ φορεμα!:devil:

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Προφανώς δεν ειναι πλέον διαθέσιμα, καθώς αναζήτηση που έκανε δεν επιστρέφει αποτελεσματα

Δημοσ.

Εγώ στην αναζήτηση που έκανα πάντως μου έβγαλε αποτελέσματα και μου φάνηκαν αρκετά ωραία για καλοκαιράκι.

• Moderators
Δημοσ.

Πρεπει να τα εχουν ακριβυνει ενα ταλιρακι κι αυτα απο περσυ ομως ... :shifty:

Δημοσ.

Πρεπει να τα εχουν ακριβυνει ενα ταλιρακι κι αυτα απο περσυ ομως ... :shifty:

αξιζει ομως!! :P

Δημοσ.

Εσυ γιατι θεωρεις οτι δεν αξιζει?

ξέρω γω, για τον ίδιο λόγο που λες μου λεει κάτι ένα μπλουζάκι "χρωματοπωλείο ο μπαρμπα-Κίτσος" ακόμα κι αν μου αρέσουν τα χρώματά του.

Δημοσ.

ξέρω γω, για τον ίδιο λόγο που λες μου λεει κάτι ένα μπλουζάκι "χρωματοπωλείο ο μπαρμπα-Κίτσος" ακόμα κι αν μου αρέσουν τα χρώματά του.

:lol:

Καλό και αυτό. Πάρα αυτά, θα βρεθούν μακάκες μεθαύριο, από εδώ, για να σε βοηθήσουν σε ένα πρόβλημά σου! χαχαχαχα!!

Δημοσ.

:lol:

Καλό και αυτό. Πάρα αυτά, θα βρεθούν μακάκες μεθαύριο, από εδώ, για να σε βοηθήσουν σε ένα πρόβλημά σου! χαχαχαχα!!

Ώπα δεν το πιασα αυτό, καταρχάς γιατί τους χαρακτηρίζεις ετσι, κατά δεύτερον εκτιμώ την προσφορά των χαρακτηριζομένων και βοηθάω κι εγώ όσο μπορώ.

Κατά 3ον αν τιθεται θέμα επιβίωσης του ενδεχομένως να έκανα και δωρεά. Απλά δεν μαρέσουν τα διαφημιστικά μπλουζάκια.

• Moderators
Δημοσ.

Ο lex απλα δεν βλεπει την διαφημιστικη πλευρα του ζητηματος, η οποια υπαρχει κατα τη γνωμη μου, οπως υπαρχει και σε καθε nike μπλουζακι με το tick, σε καθε calvin klein εσωρουχο,σε καθε τι που εχει φαρδυ πλατυ το ονομα του κατασκευαστη επανω του λες και ειναι παρασημο. Το βλεπει σαν μελος της παρεας/ομαδας, η οποια επισης ειναι μια αδιαμφισβητητη πλευρα.

Διαφορετικες οπτικες γωνιες..

Προσωπικα, ενα-στα γουστα μου-μπλουζακι insomnia , θα το επαιρνα, αν και δεν ανηκω στην κατηγορια "δες τι μαρκα φοραω" που ανεφερα πριν. Μαλλον ειμαι πιο κοντα στην geek/ομαδα πλευρα του θεματος smile.gif

My 2 cents απλωςhappy.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...