john2gr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 http://www.1up.com/news/mortal-kombat-wont-patches-balancing And lastly, Boon also said they're "definitely considering" a PC version of Mortal Kombat as well. "Apparently there seems to be a market for that in Europe. Since we're on the Unreal Engine, I guess it's not that much of a change from the console versions." Άντε παλικάρια μου, φέρτε το και στα PCs 1
john2gr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 http://www.1up.com/news/mortal-kombat-wont-patches-balancing And lastly, Boon also said they're "definitely considering" a PC version of Mortal Kombat as well. "Apparently there seems to be a market for that in Europe. Since we're on the Unreal Engine, I guess it's not that much of a change from the console versions." Άντε παλικάρια μου, φέρτε το και στα PCs
mimidon Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Finish His PC Άντε να θυμηθούμε καταστάσεις..
mimidon Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Finish His PC Άντε να θυμηθούμε καταστάσεις..
Anubis13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Fatal1ty Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish
Anubis13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Fatal1ty Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish
Avatar_GR Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Ωραία, αντε επιτέλους να δούμε και κανένα beat em up τις προκοπής στο pc. Αν παίζει και online θα είναι πολύ καλή φάση! Παλιές καλές εποχές του mortal kombat!!!
Avatar_GR Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Ωραία, αντε επιτέλους να δούμε και κανένα beat em up τις προκοπής στο pc. Αν παίζει και online θα είναι πολύ καλή φάση! Παλιές καλές εποχές του mortal kombat!!!
caution Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 On line... θα μοιράζω "flawless victory" από απόσταση, σε όποιον μου την σπάει... αν κάνει server το insomnia, θα μειωθεί το flame
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα