pc_admin Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Λοιπον για XP ελληνικα εκανε αυτο : Κατεβασε κανονικα το game απο το site http://ageofempiresonline.com/play/gfwlivesetup_4d530fa3e0000001_DIR.exe ειναι 628kb Δεν μπορει να συνεχισει την εγκτασταση .αλλα : Αυτο αυτοματα εγκαθιστα το live k marketplace πας στο φακελο C:\Program Files\Microsoft Games for Windows - LIVE\client εκει υπαρχει το αρχειο client.exe το τρεχεις και σου ανοιγει το marketplace για να κανεις login me LIVE ID εκει βαζεις το mail απο hotmail και τον κωδικο (του hotmail) μπαινεις και κατεβαζεις το age of empires online ,ειναι 27mb το τρεχεις , οταν τελειωσει η εγκατασταση (κατεβαζει καποια αρχεια ) πατας play Εκει σου εχει : play marketplace live πας LIVE βαζεις email k password απο το hotmail που εχεις και κανεις login ,και μετα play πιο λιανα δεν νομιζω να γινεται
drillgr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Φιλε pc_admin πες τον φιλο σου οτι ειναι μεγαλο τσακαλι! Λοιπον καταφερα και ανοιξα το προγραμμα οπως ειπες και επιχειρησα να κατεβασω το παιχνιδι. Το προγραμμα ειναι τρομερα unstable, με πεταξε 3 με 4 φορες BSOD και αλλες τοσες εκλεισε με σφαλμα. Τεσπα με τα πολλα καταφερα και το εκανα install και τωρα βρισκομαι στην φαση που κατεβαζει αρχεια απο το internet. Ελπιζω να μην χρειαστει να ξανα λειτουργησω το marketplace γιατι δε με βλεπω καλα... Παντως εσωσα το αρχειο της εγκαταστασης των 27mb σε περιπτωση που γινεται να γινει install ξανα απο μονο του. edit: Το παιχνιδι δουλεψε κανονικοτατα, thx και παλι pc_admin!
Cham Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Μετά από χίλια βάσανα καινούριο Live id και και και τα κατάφερα και εγώ να μπω και να σταματήσει να ζητάει πιστωτική. Δεν πρόλαβα να παίξω ακόμα αλλά δεν ενθουσιάστηκα από τα πρώτα login όπως παλιά..
trilos021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Παίδες υπάρχει κανένας που παίζει το παιχνιδάκι?ας γράψουμε ονόματα για co-op αποστολές... Εγώ είμαι ο StillTub68 (το έβγαλε μόνο του το username... ξέρετε πως το αλλάζω?)
edgebono Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 μπες http://marketplace.xbox.com/el-GR/PC συνδεσουν καπου εχει επεξεργασια προφιλ και το αλλαζεις. age4greeks.gr για να βρεις κ αλλα ατομα
klainmaingr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Υπάρχει retail έκδοση του παιχνιδιού που να την αγοράζεις και να έχει κάποια premiums μέσα; To greek/egyptians ας πούμε ή το defence of crete? Θέλω να το πάρω για δώρο βασικά. Gift codes maybe?
Bigi444444 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Υπάρχει και σε retail ναι, σκρούτζαρέ το να δεις.Στα 19,9 τιμολογείται. Δεν περιλαμβάνει δίσκο όμως με το παιχνίδι.Έχει τον κωδικό και τις οδηγίες για να το κατεβάσεις και να το ενεργοποιήσεις.Όπως και τα office σκέψου.Αυτό που δεν έχω καταλάβει όμως κι εγώ ακόμα ακριβώς είναι τι προσφέρει η έκδοση αυτή.Σίγουρα σου δίνει πρόσβαση στους λεγόμενους premium civilizations.Δεν ξέρω όμως αν μπορείς να ξεκλειδώσεις και τους Αιγύπτιους και τους Έλληνες ταυτόχρονα ή περιλαμβάνει έναν μόνο εκ των δύο.Δηλαδή αν άπξ και κάνεις πόλη με τους μεν να πρέπει να το ξαναγοράσεις για να χρησιμοποιήσεις και τους δε. Το defence of crete επίσης απ' ότι έχω καταλάβει το αγοράζεις μόνο από το marketplace. Αν κάποιος έχει αγοράσει το retail ας μας πει γιατί κι εγώ ενδιαφέρομαι. Πάντως λέω ρε παιδί μου, τι μπέρδεμα;Όλος ο κόσμος τις ίδιες απορίες έχει;Μετά θέλουν να κάνουν και πωλήσεις κιόλας.Άμα σου βάζουν να λύσεις σταυρόλεξο κάθε φορά απορούν με την επιτυχία του steam... Edit: α τώρα που το θυμήθηκα.Το defence of crete στη δωρεάν μορφή του το παιχνίδι το έχει σαν demo.Τώρα τι περιορισμούς έχει δεν θυμάμαι γιατί δεν το δοκίμασα ακόμα.Θυμάμαι όμως που έλεγε ότι παίζεις μία στο 12ωρο (δεν ξέρω αν είναι περιορισμός του demo αυτός βέβαια).Θα το ξανακοιτάξω μπας και βγάλω άκρη.
pc_admin Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Τώρα το κατεβάζω, αξίζει τελικά τον κόπο; Πολυ καλο παιχνιδακι ! Σκεψου το Age of empires 2 εμπλουτισμενο με χαρακτηριστικα rpg στυλ warcraft 3 Το πολυ καλο το εκαναν ακομα καλυτερο !
gavros10 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 εχεις την πολη σου, την φτιαχνεις και κατακτας πολεις αλλων;
Bigi444444 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δεν κατακτάς πόλεις άλλων.PvP παίζεις 1v1 ή 2v2. Και σεχετικά με αυτό που λέγαμε παραπάνω.Αν κατάλαβα καλά μόνο οι Έλληνες έχουν premium content για την ώρα.Οι Αιγύπτιοι δεν πρέπει να έχουν.
status Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δεν κατακτάς πόλεις άλλων.PvP παίζεις 1v1 ή 2v2. Και σεχετικά με αυτό που λέγαμε παραπάνω.Αν κατάλαβα καλά μόνο οι Έλληνες έχουν premium content για την ώρα.Οι Αιγύπτιοι δεν πρέπει να έχουν. Που είναι το pvp ρε παιδιά; Καλά 4 λεβέλ ειμαι ακόμα απλά ρωτάω..:Ρ
pc_admin Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 οταν πας level 6 ξεκλειδωνει πας sparta για pvp
status Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 οταν πας level 6 ξεκλειδωνει πας sparta για pvp Υπέροχα, ευχαριστώ! Έχω ένα quest, το "take the goods" ποιο καλό παιδί θα μπει να το κάνουμε παρέα; commodork1
Balourdos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Επιτελους δουλεψε και σε μενα μετα απο πολυωρη προσπαθεια... Τωρα εχω αλλο θεμα... Μου βγαζει αυτο καθε φορα που μπαινω στο Marketplace ή οταν προσπαθω να μπω στο online store(Empire Bazaar) in-game: Can't retrieve information from Live. Try again later (Status code 800700e8). Στο google βρηκα παρομοια περιστατικα, αλλα ακρη δεν εβγαλα. Συμβαινει και σε σας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα