Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα λαπτοπ με windows 7 και εδω και βδομαδες (μπορει και μήνες) δεν μπορω να κανω update...Όποτε ανοιγω το windows update και παταω ελεγχος για ενημερωσεις μου βγαζει συνεχως το παρακατω μήνυμα: "Δεν ειναι δυνατο να πραγματοποιηθει ελεγχος ενημερωμενων εκδοσεων απο το windows update αυτη την στιγμη, επειδη η υπηρεσια δεν εκτελειται.Ενδεχεται να χρειαστει να γινει επαννεκινηση του υπολογιστη." Σας παρακαλω ρε παιδια βοηθηστε γιατι δεν ξερω τι να κανω....

ευχαριστω

• Like 1
  • Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μαγικός συνδυασμός ( Ctrl+Alt+Delete),Start Task Manager, πάνε στην καρτέλα services (υπηρεσίες) και ψάξε για αυτήν wuauserv λογικά θα λέει ότι είναι stopped (σταματημένη) οπότε δεξή click και start service.

Δημοσ.

έψαξα να βρω για αυτήν την υπηρεσία αλλά δεν τη βρήκα....τι να κάνω;;;;;;

---------- Προσθήκη στις 23:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:31 ----------

Μαγικός συνδυασμός ( Ctrl+Alt+Delete),Start Task Manager, πάνε στην καρτέλα services (υπηρεσίες) και ψάξε για αυτήν wuauserv λογικά θα λέει ότι είναι stopped (σταματημένη) οπότε δεξή click και start service.

έψαξα να βρω για αυτήν την υπηρεσία αλλά δεν την βρήκα... τι να κάνω;;;;

Δημοσ.
http://www.sevenforums.com/tutorials/2495-services-start-disable.html

Δοκίμασε της οδηγίες που έχει εδώ.

δυστυχώς δεν βοήθησε και πάρα πολύ....ή καλύτερα δεν βοήθησε καθόλου

---------- Προσθήκη στις 00:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:05 ----------

υπάρχει περίπτωση να την έχω σβήσει κατά λάθος από τον υπολογιστή;;;

Δημοσ.

Για δες το firewall απο το router σου. Εμένα δεν εκαναν update τα Windows 7 μέχρι που εβγαλα το Firewall του router. Μου έβγαζε και εμένα κάποιο αντίστοιχο μυνημα ...

Δημοσ.
Για δες το firewall απο το router σου. Εμένα δεν εκαναν update τα Windows 7 μέχρι που εβγαλα το Firewall του router. Μου έβγαζε και εμένα κάποιο αντίστοιχο μυνημα ...

πες μου σε παρακαλώ πως το βλέπω αυτό το firewall ...αναλυτικά..που παω και τι κάνω...

Δημοσ.

επειδη η υπηρεσια δεν εκτελειται

Δεν γίνετε να σου βγάλει τέτοιο μήνυμα λόγου firewall.

Λοιπον δες τη λεει η microsoft για το θέμα σου.

Αν και εγώ θα σου πρώτινα αυτό

Δημοσ.
Δεν γίνετε να σου βγάλει τέτοιο μήνυμα λόγου firewall.

Λοιπον δες τη λεει η microsoft για το θέμα σου.

Αν και εγώ θα σου πρώτινα αυτό

Εντάξει το κατέβασα αυτό το αρχείο...τώρα πως θα το κάνω να δουλέψει;;;;

Όταν προσπαθώ να το αποθηκεύσω μου βγάζει αυτό το μήνυμα: "Η μονάδα "wuauserv.dll" ίσως να μην είναι συμβατή με την έκδοση των windows που χρησιμοποιείτε. Ελέγξτε αν η μονάδα είναι συμβατότητα με μια έκδοση χ86 (32-bit) ή χ64(64-bit) του regsvr32.exe"

---------- Προσθήκη στις 16:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:28 ----------

Εντάξει το έφτιαξα το πρόβλημα!!!!!!! Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου TheELF!!!!!!!!!!

Δημοσ.

How to install wuauserv.dll file?

1. Press Start and select Run

2. Type CMD and press Enter (or if you use Windows ME, type COMMAND)

3. Type regsvr32 wuauserv.dll and press Enter

To install the dll files, type: regsvr32 wuauserv.dll

To uninstall the dll files, type: regsvr32 -u wuauserv.dll

4. In the end, you should receive a message saying that your file was successfully installed or uninstalled.

Πρόσεχε τι κάνεις εσύ είσαι στο "To install the dll files, type: regsvr32 wuauserv.dll"

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδιά έχω το ειδιο προβλιμα... έχω δεί τα όσα ειπατε πιο πάνω αλλα κανένα δεν βοιθισε την περίπτωση μου.. hugeakis ίσωϛ μπωρειϛ να με βοιθισειϛ λίγο αφού το ξεμπερδεψεσ;;

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία.

1. Πατήστε "Έναρξη" και στο πεδίο "Αναζήτηση προγραμμάτων και αρχείων" πληκτρολογήστε "cmd". Στην λίστα των αποτελεσμάτων που εμφανίζεται απο πάνω, κάντε δεξί κλικ στο "cmd.exe" ή στο "cmd" και επιλέξτε "Εκτέλεση ως διαχειριστής".

2. Στο παράθυρο της γραμμής εντολών, πληκτρολογήστε τις ακόλουθες εντολές ακολουθούμενες απο το πλήκτρο "Enter".

net stop wuauserv
    net stop bits
    net stop cryptsvc
    cd %systemroot%
    ren SoftwareDistribution SD2
    net start wuauserv
    net start bits
    net start cryptsvc

3. Κλείστε όλα τα ανοιχτά παράθυρα που έχετε και εκκινήστε το "Windows Update" με τον ακόλουθο τρόπο.

4. Πατήστε "Έναρξη" και κατόπιν "Πίνακας Ελέγχου". Αλλάξτε την προβολή του Πίνακα Ελέγχου σε "Μεγάλα εικονίδια". Εντοπίστε και τρέξτε την επιλογή "Windows Update". Πατήστε την επιλογή "Έλεγχος για ενημερώσεις".

AYTH EIΝΑΙ Η ΛΥΣΗ 100 ΩΡΕΣ ΔΟΚΙΜΑΖΑ ΔΙΑΦΟΡΑ

• Like 5
  • Thanks 1
  • 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά έχω κ εγώ το ίδιο πρόβλημα ακριβώς και με έχει κουράσει μετά από πόσες ώρες προσπάθειας επίλυσης.

@AKISHELLAS1 δοκίμασα κατά γράμμα την λύση σου, αλλά για κάποιο λόγο στην γραμμή εντολών βάζοντας τις εντολές 

net stop wauserv και

net stop bits μου λέει ότι το όνομα υπηρεσίας δεν είναι έγκυρο .

Έχω χάσει κάθε ελπίδα κ κουράγιο οπότε οποιοσδήποτε ρίξει ένα χεράκι βοηθείας εδώ θα του είμαι ευγνώμων  :fear:  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...