Προς το περιεχόμενο

Τι κάρτα γραφικών να βάλω;;;;

kiss11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πεστα ρε nikosgiann!!! μας μπερδεψανε...!!!!

εσυ Jimmy με το GTA, οπως στα λεει ο nikosgiann ειναι, απο ενα σημειο και μετα οποια καρτα και να βαλεις θα τρως σοβαρο bottleneck.

Ρε φιλε μηπως μπερδευτηκες παλι?

γιατι να τρωω bottleneck με τον χ4 955 που εχω,δες το συστημα μου απο κατω!!!

Αν οντως κανεις λαθος και ειμαι οκ, πειτε μου ποια να παρω gigabyte,asus ή sapphire?

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε φιλε μηπως μπερδευτηκες παλι?

γιατι να τρωω bottleneck με τον χ4 955 που εχω,δες το συστημα μου απο κατω!!!

Αν οντως κανεις λαθος και ειμαι οκ, πειτε μου ποια να παρω gigabyte,asus ή sapphire?

Οτι είναι λαλακισμένο παιχνίδι, είναι... Με 4πύρηνο θα κάνεις δουλίτσα, όχι όμως ότι ο 955 είναι και κάνα πρώτο μπόι για αυτό το παιχνίδι. Από κει και πέρα και 580 να βάλεις, πάλι θα έπιανες "οροφή" οπότε με όποια κάρτα γουστάρεις εσύ (με μεγάλη εγγύηση ή/και καλή ψύξη) θα είσαι ΟΚ.

Δημοσ.

Οτι είναι λαλακισμένο παιχνίδι, είναι... Με 4πύρηνο θα κάνεις δουλίτσα, όχι όμως ότι ο 955 είναι και κάνα πρώτο μπόι για αυτό το παιχνίδι. Από κει και πέρα και 580 να βάλεις, πάλι θα έπιανες "οροφή" οπότε με όποια κάρτα γουστάρεις εσύ (με μεγάλη εγγύηση ή/και καλή ψύξη) θα είσαι ΟΚ.

Παιδια παραγγειλα την sapphire αλλα τωρα προσεξα οτι η καρτα εχει τυπο PCI Express 2.1 x16 και ειδα στην μητρικη μου που λεει

PCI Express 2.0!!!

Ειναι συμβατη με την μητρικη ή να την ακυρωσω?

Δημοσ.

Παιδια παραγγειλα την sapphire αλλα τωρα προσεξα οτι η καρτα εχει τυπο PCI Express 2.1 x16 και ειδα στην μητρικη μου που λεει

PCI Express 2.0!!!

Να μην την ακυρωσεις,μια χαρα συμβατη ειναι.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά :)

Δεν άνοιξα καινούριο θέμα γιατί από τις εμπειρίες που είχα έως τώρα σε forum είχα την εντύπωση ότι ήταν καλύτερο να μην δημιουργούνται συνεχώς καινούρια θέματα για παρεμφερή ζητήματα.

Αλλά αφού δημιουργεί πρόβλημα μεταφέρω την συζήτηση σε καινούριο thread:

http://www.insomnia.gr/topic/397676-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%8C-%CF%83%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD%CF%84%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%AC/

Δημοσ.

PCI Express 2.0!!!

Παιδια την πηρα σημερα την 6870 sapphire και την συνδεσα στο pc και παω να το ανοιξω και κανει ενα μπιπ 2'' και δεν αναβει καν

ξαναεβαλα παλι την 9600gt που ειχα και ανοιγει ο υπολογιστης!!

Τι γινεται? μηπως δεν ειναι συμβατη?

Δημοσ.

Παιδια την πηρα σημερα την 6870 sapphire και την συνδεσα στο pc και παω να το ανοιξω και κανει ενα μπιπ 2'' και δεν αναβει καν

ξαναεβαλα παλι την 9600gt που ειχα και ανοιγει ο υπολογιστης!!

Τι γινεται? μηπως δεν ειναι συμβατη?

την εχεις βαλει σωστα?

νομιζω θελει 2 εξαπινα απο το τροφοδοτικο, τα εχεις βαλει και τα 2?

Δημοσ.

την εχεις βαλει σωστα?

νομιζω θελει 2 εξαπινα απο το τροφοδοτικο, τα εχεις βαλει και τα 2?

Ετσι την ειχα βαλει,αλλα τελικα εφτεγε το καλωδιο απο το ενα 6πινο

το αλλαξα και δουλευει μια χαρα. Σας ευχαριστω ολους!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...