Tablet Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Kαλημέρα σε όλους , Όταν πήρα το laptop λίγες βδομάδες πριν είτε δούλευε είτε ήταν κλειστό ήταν το ίδιο πράγμα όσο αφορά τον θόρυβο . Ξαφνικά από χθες κάνει θόρυβο στην αριστερή πλευρά δεν ξέρω αν είναι ο ανεμιστήρας ή ο σκληρός (500gb /7200) πάντως ακούγεται σχετικά έντονα όταν έχει απόλυτη ησυχία είναι σίγουρα ενοχλητικό , και το θέμα είναι οτι ξαφνικά προέκυψε δεν υπήρχε από την αρχή για να πω οκ . Το πρώτο μου mac laptop έβγαλε καπάκια πρόβλημα θα τρελαθώ:mad: Καλύπτει κάτι τέτοιο η εγγύηση τι πρέπει να κάνω ; Στην παρακάτω συζήτηση έχουν ακριβώς το ίδιο θέμα και από ότι κατάλαβα η apple τους το αντικατέστησε με καινούργιο ..Διαβαστε.. Ευχαριστώ !
Labfrog Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Αριστερά κάτω είναι ο σκληρός όντως. Δίπλα από το trackpad δλδ. Εκεί σου κάνει θόρυβο? Και τι είδους θόρυβος είναι αυτός? Το λέω γιατί μπορει να ψωφάει ο σκληρός σου...
Tablet Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Γενικά είναι ένας θόρυβος στο αριστερό τμήμα του laptop εκει που τελειώνει το trackpad μεχρι πανω στo f4. Ακούγεται και ο σκληρός άλλα και ο ανεμιστήρας.. Το θέμα είναι οτι δεν ειναι εκκωφαντικός αλλά σίγουρα ενοχλητικός και σίγουρα είναι πρόβλημα μιας και πριν δεν ακουγόταν τελείως τίποτα στην απόλυτη ησυχία. Είχε κανείς αντίστοιχο πρόβλημα; Θα την βγάλω την άκρη με service; Σε ποιο εξουσιοδοτημένο sevice λέτε να το παω; Έχω και εγγύηση απο multirama (replace me ) που λέει οτι έρχεται σπίτι μου courier το παίρνει και αν σε 10 μέρες δεν το έχω πίσω μου δίνουν καινουργιο..Λετε να χρησιμοποιήσω αυτο; Tα φωτα σας παρακαλω..
Costis321 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 macbook να κανει θορυβο? περιεργο μου φαινεται.. εμενα δεν ακουγεται ΤΙΠΟΤΑ, σε σημειο που αν δεν βλεπεις οτι η οθονη ειναι αναμενη δεν καταλαβαινεις αν ειναι ανοιχτο η οχι..πολυ περιεργο.. βεβεαια εγω εχω το 13αρι οποτε μπορει να ισχυουν αλλα..τι να πω..
Tablet Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 macbook να κανει θορυβο? περιεργο μου φαινεται..εμενα δεν ακουγεται ΤΙΠΟΤΑ, σε σημειο που αν δεν βλεπεις οτι η οθονη ειναι αναμενη δεν καταλαβαινεις αν ειναι ανοιχτο η οχι..πολυ περιεργο.. βεβεαια εγω εχω το 13αρι οποτε μπορει να ισχυουν αλλα..τι να πω.. Kαι το δικο μου μεχρι πριν λιγες μερες ηταν τελειως αθορυβο απλα απο χθες εχει αλλαξει αυτο. Επισης ξερει κανεις γιατι οταν εννονω την firewire ανεβαζει σαν τρελο θερμοκρασια;
Tablet Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Είναι όλα τα παραπάνω θέμα service ρε παιδιά η θα μου πουν πως δεν είναι τόσο έντονο κλπ. Το θέμα είναι πως επειδή δουλεύω σε περιβάλλον studio (απόλυτη ησυχία) για μένα αυτός ο λίγος θόρυβος επηρεάζει την δουλειά μου.. ΥΓ μπορεί κάποιος να μου προτείνει ποιον τρόπο εγγύησης να χρησιμοποιήσω των multirama (replace me) ή έναν από τους άλλους providers ;
Labfrog Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δεν νομίζω σε όποιον και να το πας,με το που του πεις το πρόβλημα να σου πει οκ πάνε εκεί στη γωνία και πάρε ένα άλλο. Όλοι θα σου πουν άστο μας να το κοιτάξουμε 342552234623 μέρες και θα σε πάρουμε τηλέφωνο την επόμενη (μετά από 5 εβδομάδες γιατί θα σε έχουν ξεχάσει) να σου πούμε τι θα γίνει... Έτσι πάνε αυτά τα πράγματα. Πήγαινε μίλα μαζί τους και θα δεις τι θα σου πουν.
Tablet Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Λες ε; Δεν ειχα ποτε εμπειρία με apple service providers για να ξερω αν ειναι ετσι οπως τα λες παντως θα χρησιμοποιήσω των multirama την εγγύηση που λέει οτι αν σε 10 μερες δεν το εχω πίσω μου δίνουν καινούργιο
Pooky(1) Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Όχι σε apple αλλά σε msi wind netbook έχω χρησιμοποιήσει την replace me εγγύηση που είχα πάρει. (Τώρα να μου πεις σε φορητό 400 ευρώ γιατί έδωσες 300 ευρώ για εγγύηση; Είμαι, απλά, ψυχοπαθής με τα μηχανήματά μου και δεν τίθεται θέμα κόστους) . Ήρθαν, πήραν το φορητό και σε 2 μέρες είχα πίσω άλλο. Για κάνε μια κρούση μια και την έχεις πληρώσει ήδη. Σίγουρα δεν χάνεις τίποτε.
Tablet Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Παντως βγαζει και ενα μικρο σφύριγμα διπλα απο το trackpad αριστερα.. Μπορω να ζητήσω αντικατάσταση του laptop με καινούργιο; Δεν ψήνομαι ολοκαίνουργιο laptop να το πάω για service ρε γαμώτο αν ειναι δυνατον
gRim Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Πες τους ότι πήρες το συγκεκριμένο λαπτοπ επειδή είναι τελείως αθόρυβο και ότι δουλεύεις στην απόλυτη ησυχία και σε ενοχλεί και το παραμικρό και δεν έχεις ξαναδεί άλλο macbook να κάνει αυτό τον θόρυβο. Στη θέση σου θα πήγαινα στα multirama αφού ότι και να χει εσύ θα ξεμπερδέψεις σε 10 μέρες.
Tablet Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Κάτι τέτοιο σκέφτομαι και εγώ αλλά θα τους το κάνω εγγράφως και οχι στα λόγια
ixthy Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Κοίτα αν είναι ο σκληρός το πρόβλημα στον αλλάζουν και τέλος. Δεν καταλαβαίνω γιατί στεναχωριέσαι και ψάχνεσαι τόσο πολύ... Άσε που μπορείς να τον αλλάξεις και μόνος σου πανεύκολα λόγω του νέου σχεδιασμού. Τώρα αν είναι και θέμα ανεμιστήρα και σκληρού... τι να πω... Μάλλον η αλλαγή θα ήταν το καλύτερο. Αλλά πρέπει να καταλάβεις τι κάνει το θόρυβο. Πάνε μαζί με το laptop στο service και βάλτο να δουν τι θόρυβο κάνει. Εσύ δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τι από τα 2 είναι; Δεν μπορεί να είναι και τα 2 μαζί... στατιστικά να το πάρεις... δεν μπορεί όλα μαζί να έκαναν fail.
Tablet Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Λοιπόν κλείνω προς τον σκληρό κατά 90% δεν είναι ευκολο να το ενοπισω ακριβως διοτι ο ηχος προερχεται ακριβως διπλα απο το trackpad αριστερα και ως το esc πανω..Οποτε δεν μπορω να καταλαβω ακριβως. Βασικα θα ζητησω αντικατάσταση μιας και είναι ολοκαίνουργιο , (στο πρωτο post που παραθετω ενα link απο συζητηση προκυπτει οτι η apple αντικατέστησε με καινούργια τα προβληματικά) και δεν ψήνομαι καν να ανοιχτεί για service ακόμα δεν το πηρα (οχι οτι θα γινει κιολας αλλα θα προσπαθησω) Γενικά τι λέει η εμπειρία σας έχω ελπίδες;
Labfrog Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Αν πας στα multirama θα σου πουν δεν μπορούμε να σου πούμε για αλλαγή ή όχι θα πρέπει να το στείλουμε στην αντιπροσωπία και να δουμε τι θα μας πουν αυτοί. Στανταράκι όμως. Σου κάνει κάνα τέτοιο ήχο? Ο ήχος σκληρού που πεθαίνει διαφέρει ανάλογα με τη μάρκα του σκληρού οπότε δεν σημαίνει ότι μπορεί να κάνει ακριβώς τον ίδιο ήχο.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=W5gkJC6aYc4]http://www.youtube.com/watch?v=W5gkJC6aYc4[/ame] Γενικά κάνε κάνα backup να σαι σίγουρος γιατί ποτέ δεν ξέρεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.