scrooge Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Solid-State-Drives/OCZ-Vertex-2-Series-50GB-SSD-w-Bracket-2-5-Sata-II-OCZSSD2-2VTX50G.htm τον ψηνω εδω και μερες. ποια ειναι η γνωμη σας? τον εχει κανεις να μας πει εντυπωσεις? επεσε τωρα κ η τιμη απο 230 σε 215 κ λεω οτι αξιζει. ειναι κ sandforce. κ απ'οσο το κοβω με βαση την τελευταια πολιτικη του πλαισιου μαλλον δε θα κρατηθει πεσμενη η τιμη του για πολυ ακομα...
scrooge Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 θα αναγκαστουν να μου φτασουν. τον χτυπησα..
tarantules Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Πες μας και εντυπώσεις όταν τον τεστάρεις.Ανέβασε μετρήσεις.... Λίγο ακριβά δεν τον πήρες; Ο vertex 2 ο 60αρης έχει 192 (με τα μεταφορικά) από zizanio.de
scrooge Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 δεν υπαρχει vertex 2 60αρης. λαθος του site ειναι.
scrooge Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 μαλιστα. τον ηπιαμε. δε το σκεφτηκα καθολου το pc1. τι να κανουμε δεν πειραζει.απο Δευτερα λογικα τον περιμενω.
alexzzz Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 μαλιστα. τον ηπιαμε. δε το σκεφτηκα καθολου το pc1. τι να κανουμε δεν πειραζει.απο Δευτερα λογικα τον περιμενω. Ακυρώνεις/ δεν παραλαμβάνεις... και μην ακούσω τίποτα ηθικά...
karakatsanisg Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Ακυρώνεις/ δεν παραλαμβάνεις... και μην ακούσω τίποτα ηθικά... +10000000000000000000000
JIMBOAthens Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 μαλιστα. τον ηπιαμε. δε το σκεφτηκα καθολου το pc1. τι να κανουμε δεν πειραζει.απο Δευτερα λογικα τον περιμενω. Απλά τους λες την αλήθεια. Κύριοι ο ανταγωνισμός τον έχει φθηνότερα. Αν κατεβάσετε στα ίδια επίπεδα την τιμή η παραγγελία μου ισχύει. Αν δεν μπορείτε ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω. Τόσο εύκολο...
LouCi4er Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Απλά τους λες την αλήθεια. Κύριοι ο ανταγωνισμός τον έχει φθηνότερα. Αν κατεβάσετε στα ίδια επίπεδα την τιμή η παραγγελία μου ισχύει. Αν δεν μπορείτε ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω. Τόσο εύκολο... Ετσι,κανε.Κριμα να πληρωσεις 20 ευρω παραπανω για το ιδιο πραγμα.Το pc1 εχει μονο 5 ευρω μεταφορικα και στα φερνει εξω απο το σπιτι σου,οπου και να εισαι.Απλως να σας πω ,γιατι μου εχει τυχει 2 φορες,οτι το καταστημα σε μερικα προιοντα εχει αλλες φωτογραφιες και αλλα ειναι τα προιοντα.Καλυτερα ενα τηλεφωνο πριν παραγειλετε κατι.Αλλιως τα παιδια ειναι πολυ οκ,και στο τμημα service και στο τμημα πωλησεων.
scrooge Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 καλη ιδεα, αλλα μαλλον δεν θα κανω κατι, γιατι στο σαιτ τους λεει κατοπιν παραγγελιας, οποτε δε ξερω ποτε θα τον φερουν κλπ. απλα θα το ξερω για αλλη φορα να μην κανω βλακεια κ να εχω και το PC1 υποψιν μου. τεσπα δεν πειραζει μην κολλαμε σε αυτα. οταν τον βαλω - αν βρω χρονο μεσα στην εβδομαδα - θα γυρισω με benches και μετρησεις!!!
Vasilis 07 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Έχουμε και λέμε: 100 ευρώ ο Intel X-25 o 40αρης 188 ευρώ ο OCZ Vertex 2 o 50αρης 238 ευρώ ο Intel X-25 o 80αρης Συνεπώς με βάση τα γνωστά ότι το SSD είναι για λειτουργικό,θεωρώ πώς αν κάποιος θέλει να γευτεί την νέα τεχνολογία αυτή την περίοδο (που οι τιμές πήραν την ανηφόρα) και να μην λέει μετά από 1-2 χρόνια πώς πιάστηκε κορόϊδο,η καλύτερη λύση από θέμα επιδόσεων-χωρητικότητας-κόστους είναι ο 40αρης ο Intel. Θα ήθελα και άλλες απόψεις επ' αυτού.
liopyr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Έχουμε και λέμε: 100 ευρώ ο Intel X-25 o 40αρης 188 ευρώ ο OCZ Vertex 2 o 50αρης 238 ευρώ ο Intel X-25 o 80αρης Συνεπώς με βάση τα γνωστά ότι το SSD είναι για λειτουργικό,θεωρώ πώς αν κάποιος θέλει να γευτεί την νέα τεχνολογία αυτή την περίοδο (που οι τιμές πήραν την ανηφόρα) και να μην λέει μετά από 1-2 χρόνια πώς πιάστηκε κορόϊδο,η καλύτερη λύση από θέμα επιδόσεων-χωρητικότητας-κόστους είναι ο 40αρης ο Intel. Θα ήθελα και άλλες απόψεις επ' αυτού. Εξαρτάται από τις προτεραιότητες που βάζεις στην αγορά σου. Σε ξερή αναλογία με κατα σειρά προτεραιότητα €/GB/ταχύτητα όπως σωστά συμπεραίνεις υπερισχύει ο μικρός της intel. Σε μία αναλογία με κατα σειρά προτεραιότητα GB/ταχύτητα/€, υπερισχύει ο μεγάλος της intel. Σε μία αντίστοιχη ταχύτητα/GB/€ υπερισχύει ο vertex. Δε ξέρω πόσο κατανοητό είναι αυτό που μόλις έγραψα.
LouCi4er Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Εξαρτάται από τις προτεραιότητες που βάζεις στην αγορά σου. Σε ξερή αναλογία με κατα σειρά προτεραιότητα €/GB/ταχύτητα όπως σωστά συμπεραίνεις υπερισχύει ο μικρός της intel. Σε μία αναλογία με κατα σειρά προτεραιότητα GB/ταχύτητα/€, υπερισχύει ο μεγάλος της intel. Σε μία αντίστοιχη ταχύτητα/GB/€ υπερισχύει ο vertex. Δε ξέρω πόσο κατανοητό είναι αυτό που μόλις έγραψα. Αρκετα κατανοητο.Εγω να ρωτησω κατι ασχετο,ο ssd της Crucial αξιζει?http://www.crucial.com/uk/store/partspecs.aspx?IMODULE=CTFDDAC064MAG-1G1.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.