Προς το περιεχόμενο

Αντίστοιχο Πρόγραμμα του Movie Maker

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος πρόγραμμα κατά προτίμηση δωρεάν που να είναι κάτι αντίστοιχο όσον αφορά το Windows Movie Maker?

Να είναι τόσο απλό δηλαδή όσο το WMM και καλύτερο στις δυνατότητες αν γίνεται.

Δεν θέλω κάτι περίπλοκο και δύσκολο.

Ευχαριστώ. :-)

Δημοσ.

Avidemux,τα κάνει όλα και συμφέρει;

Ελεύθερο,απλό,πολλές δυνατότητες,και τρέχει και από το φάκελο του,ούτε install ούτε τίποτα(αυτό είναι φορητότητα).

Δημοσ.

Όχι όχι, θέλω να είναι φιλικό.

Πολύ ξερό το πρόγραμμα. Θα το ψάξω βέβαια, αλλά είναι από αυτά τα προγράμματα που αντιπαθώ λόγω του Interface.

Θα δοκιμάσω το Pinnacle.

Δημοσ.

Με το που άνοιξα το Avidemux, είδα ένα γκρι παράθυρο.

Ο mm σου δίνει χρωματιστά παράθυρα και εικονίδια φιλικά προς χρήση. Απλά θα ήθελα κάτι καλύτερο.

Οπότε ναι, πάω για Pinnacle.

Δημοσ.

Ούτως ή άλλως, το Avidemux, όσο καλό και να είναι σε αυτό που κάνει (και είναι αρκετά καλό), δε μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει το Movie Maker γιατί είναι Linear Editor. Αντίθετα το Movie Maker έχει ορισμένα στοιχεία εμπορικών Non Linear Editor (NLE) προγραμμάτων, κυρίως την timeline και το γεγονός ότι μπορείς επάνω σε αυτήν να τοποθετήσεις πολλαπλά clips και bitmap pictures, να τα μετακινήσεις χρονικά το ένα ως προς το άλλο κλπ. Αν χρειάζεσαι τέτοιου είδους λειτουργικότητα, το Avidemux δε μπορεί να στην προσφέρει.

Σε Linux υπάρχουν μερικά καλά NLE προγράμματα και μάλιστα free/open source, αλλά δεν έχουν γίνει δυστυχώς port σε Windows. Επίσης, ακόμη και native Windows εφαρμογές αν ψάξεις, δε θα βρεις κάποιο δωρεάν που να δίνει δυνατότητες NLE και να προσφέρει φιλικό περιβάλλον (υπάρχουν κάνα-δυο σχετικά άγνωστες όπως π.χ. το Zwei Stein, αλλά από φιλικότητα είναι για κλάμματα).

Οπότε, αν θέλεις το κάτι παραπάνω που δε μπορεί να σου προσφέρει το WMM και ασχολείσαι αρκετά με δημιουργία videos, δε θα χάσεις αν πας σε μία εμπορική λύση.

Δημοσ.
Αντίθετα το Movie Maker έχει ορισμένα στοιχεία εμπορικών Non Linear Editor (NLE) προγραμμάτων, κυρίως την timeline και το γεγονός ότι μπορείς επάνω σε αυτήν να τοποθετήσεις πολλαπλά clips και bitmap pictures, να τα μετακινήσεις χρονικά το ένα ως προς το άλλο κλπ. Αν χρειάζεσαι τέτοιου είδους λειτουργικότητα, το Avidemux δε μπορεί να στην προσφέρει.

Τέτοια πράματα θέλω. Να βάζω εφέ, να κάνω Crossfade, όπως στα Reviews που έχω ανεβάσει τον τελευταίο καιρό.

Σε Linux υπάρχουν μερικά

Μη κουράζεσαι, Linux δεν...

Εκτός και αν κάποτε βγει μία έκδοση που να την εγκαθιστάς και να βρίσκουν Drivers για τα πάντα ή να κάνεις διπλό κλικ και να εγκαθιστάς κάποιον Driver... :P

ε θα χάσεις αν πας σε μία εμπορική λύση.

Θα δοκιμάσω το Pinnacle Studio HD 14.

Ελπίζω να τα καταφέρω... :-)

Δημοσ.

Ακριβώς το πρόγραμμα που ήθελα ήταν το Pinnacle Studio HD 14.

Φοβερό πρόγραμμα πραγματικά!

Ένα μικρό Video που έκανα.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=33oc7sRPilM[/ame]

Μου αρέσει πολύ, που σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις πόσα FPS θες να είναι το Video.

Έβαλα 24FPS και άλλαξε όλο το σκηνικό. Φοβερό!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...