Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S - νέα κορεάτικη ναυαρχίδα με android

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν πιστεύω οτι θα φύγει. Μπορεί να είναι και εκεί, δηλαδή να φτιαχτεί και ένα thread εκεί, στο οποίο θα παραπέμπει ο simone απο το xda, για όσους θέλουν τον damian kernel. Δε ξέρω βέβαια αν το επιτρέπουν οι κανόνες στο xda, πάντως δεν έχω ψάξει αν όντως ο damiangto έχει παραβιάσει κανένα GPL. Θα το ψάξω κάποια στιγμή εκτενέστερα, αλλά ομολογουμένως φτιάχνει καλούς kernels.

εχει μεγαλη κοντρα μωρε ο μ@λακας με τον supercurio και τωρα προεκυψε και με τον chainfire

δεν νομιζω οτι καποιος εχει αδικο και καποιος εχει δικαιο απλα απο οτι εχω καταλαβει ο damian ειναι "μαμουριδα" και "παρεξηγειται" ευκολα

δεν γινεται να εχουν ολοι αδικο και ενας να ειναι σωστος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι, ο damian φαίνεται να είναι αρκετά υπερόπτης και εγωιστής. Εν τω μεταξύ μόνο ζημιά στον εαυτό του κάνει. Θα μπορούσε να συνεργάζεται καλύτερα και με τους υπόλοιπους και να είχαμε καλύτερα αποτελέσματα.

Και με τον chainfire έχει πλακωθεί άσχημα. Είχε γράψει χαρακτηριστικά στο forum του (ο damian) οτι του έδωσε ισόβιο ban....

Κανένα νέο για την official 2.3.4 έχουμε;

υπομονη ειναι κοντα :D

τελικα, παρ'ολο που με κοροιδευανε καποιοι, η μαλλον καποιες :lol: θα βγω σωστος στην προβλεψη που ειχα κανει για Μαιο... B)

παιδες ηρθε (για αλλη μια φορα :lol: :lol: )

πρεπει να ειναι τελικη αυτη τη φορα

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1066040

Ε όχι Μάϊο βγήκεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε; φτουυυυυυυυυυυυυυυυ :lol:

Ε όχι Μάϊο βγήκεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε; φτουυυυυυυυυυυυυυυυ :lol:

B)

και να μην ειναι αυτη η τελικη, αν και αυτη πρεπει να ειναι εχει ακομη μερες ο Μαης οποτε μου φαινεται θα βγω σωστος :lol: :lol:

διαβαζω εντυπωσεις στο xda

αν εχει διορθωθει καπως το θεμα με την αυξημενη καταναλωση της ram θα την φλασαρω

αναφερουν οτι ειναι πολυ smooth οπως και οι προηγουμενες, εχει νεο μοντεμ το jvo το οποιο λενε απο πλευρας σηματος ειναι καταπληκτικο

συνεχιζω το διαβασμα B)

Αν έχεις κέφι να διαβάσεις, γιατί εγώ δεν έχω καθόλου σήμερα, ρίξε μία ενημέρωση. Αν βελτιώσανε το θέμα μνήμης ρίξε ένα σκούντημα και θα ακούσω :)

Πλάκα πλάκα, με το smoothness της 2.3 δεν νομίζω κάτι που να λείπει από SGS...

Μιλάω πάντα για stock roms.

Εύγε, έστω και λιγάκι καθυστερημένα...

Προσφατα αγορασα το galaxy s και επειδη εχω ενα φιλο που με εχει ζαλισει να αλλαξω ρομ γιατι λεει οτι θα δω τεραστια διαφορα θελω να ρωτησω ποια rom θεωρειται αυτη τη στιγμη η καλυτερη (και γιατι) για να του περασω? Ειναι καλυτερο να περασω στοκ ρομ της σαμσουνγκ ή να παω σε ρομ τριτων κατασκευαστων?

Δεν ειναι καλυτερες οι ρομ τριτων κατασκευταστων? Ετσι ειχα την εντυπωση.

Επισης, αν εχω στοκ ρομ, μπορω να περασω σπασμενες εφαρμογες (οπως με το jailbreak του iphone)?

Το βλεπω να ερχεται, θα μου σπασει τα νευρα ο διαολος τουτος. :)

φυσικά και θα μπορείς να περάσεις τέτοιες εφαρμογές.

Πάντως διαφωνώ με το να περάσεις την τελευταία ρομ που λέει ο vasilisga, ακριβώς επειδή βγήκε εχθές. Έτσι πλάκωσαν όλοι με τα μούτρα και στην αμέσως προηγούμενη, και σχεδόν αμέσως η samsung την απέσυρε γιατί είχε bugs.

Για μένα έχεις δύο επιλογές: ή φλασάρεις την τελευταία ΠΟΛΎ καλή, σταθερή και δοκιμασμένη ρομ που υπάρχει αυτήν τη στιγμή (froyo 2.2.1 JS8), ή περιμένεις λίγο να δοκιμαστεί η καινούρια ρομ. Αν βγει καλή, την βάζεις, αν όχι περιμένεις την σταθερή. Με την 2.2.1 θα είσαι άρχοντας. Αυτό σου το λέω επειδή μάλλον δεν θέλεις να φλασάρεις συνέχεια όπως σε κόβω. Τώρα θα μου πει κάποιος, αν όλοι «περίμεναν», δεν θα δοκιμαζόταν ποτέ καμία ρομ. Ναι, αλλά φαίνεται ότι θέλεις κάτι σταθερό, την ώρα που άλλοι ζουν για να φλασάρουν. Προσωπικά δεν το θεωρώ κακό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...