sentoner Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Παιδια θελω γρηγορα μια απαντηση,συγγνωμη αν υπαρχει αλλο θεμα αλλα δεν προλαβαινα να ψαξω.Θελω να καθαρισω την παστα απο τον επεξεργαστη ενος φιλου...Εγω την καθαριζω με ασετον,τωρα ομως δεν εχω και ειναι δυσκολο να βρω. Το μονο που εχω ειναι καθαρο οινοπνευμα 95,κανει αυτο;Αν οχι,κατι αλλο μπορω να χρησιμοιποιησω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Μια χαρά θα είσαι και με οινόπνευμα. Αν ζεστάνεις και λίγο τον επεξεργαστή με πιστολάκι μαλλιών, άψογος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadamiraq Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Αμα δεν καθαριζετε με χαρτι γτ εχει γινει πετρα με λιγο οινοπνευμα ειναι οκ,αλλιως αμα ειναι μαλακο ακομα δεν χρειαζεσαι τπτ μονο χαρτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 To ιδανικοτερο ειναι ισοπροπυλικη αλκοολη. Την ζητας στο φαρμακειο (ισοπροπανολη). ειναι σα το οινοπνευμα αλλα με τελειως διαφορετικη οσμη και εχει πολυ καλυτερη συμπεριφορα στη διαλυση των λιπαρων ενωσεων οπου το οινοπνευμα υστερει. συνηθως τα μπουκαλακια του εμποριου που αγοραζουμε απο ηλεκτρονικα καταστηματα και προοριζονται για τον καθαρισμο του επεξεργαστη περιεχουν ισοπροπανολη (πρεπει να εχουν και αλλα προσθετα). ισοπροπανολη<ακετονη (ασετον)<οινοπνευμα Στα 2 πρωτα να προσεξεις τους ατμους γτ εχουν μια μικρη τοξικοτητα (οχι κατι σπουδαιο αν δεν σνιφαρεις.....για μερες αλλα ερεθιζουν τα ματια.) Το οινοπνευμα ειναι ακινδυνο εντελως αν δεν το πιεις με το κιλο βεβαια και οδηγησεις.... Ενα μεγαλο αρνητικο της ισοπροπανολης ειναι οτι το αζεοτροπικο της μειγμα ειναι 87% ενω του οινοπνευματος 95%... Με απλα λογια αν θες να χρησιμοποιησεις ισοπροπανολη πρεπει να βαλεις υπερκαθαρη χημικη....και ετσι τη ζητας και την πληρωνεις αντιστοιχα πιο ακριβα. γτ αν σου πουλησουν αζεοτροπικο μειγμα θα εχει 100-87=13% νερο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sentoner Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Παιδια ευχαριστω,τελικα το κανα με οινοπνευμα και ειναι ολα οκ.Απλα ειμαι στο εξοχικο ενος φιλου και εδω κοντα δεν επαιζε φαρμακειο...Απο temps ειναι 39-41 idle,67-71 full load στα 3.8 με 1.256.Πως βλεπετε τις θερμοκρασιες;Πριν βαραγε κατα 90αρια σε full load... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Καλα ειναι αλλα ποιος επεξεργαστης ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sentoner Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 σορρυ,απο κεκτημενη ταχυτητα δεν το γραψα,i7 920 d0... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 ( Εμένα μου έχει τελειώσει το οινόπνευμα και όλο ξεχνάω να πάρω - και έχω ένα άρωμα που δεν μου αρέσει... ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
randy1989 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Ξέρει κανείς κάθε πότε πρέπει να καθαρίζουμε/ανανεώνουμε την πάστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Εκτός από ειδικές περιπτώσεις ( parts που μένουν στο κρύο για καιρό, αλλαγή ψύκτρας, κακής ποιότητες πάστες ) μια καλοστρωμένη ποιοτική πάστα μπορεί να πάει πολλά πολλά χρόνια χωρίς σημαντικές απώλειες στην απόδοση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Σωστός ο caution Πάντως εντάξει, δεν χρειάζεται να αγχώνεστε τόσο πολύ όταν βάζετε πάστα ή όταν την καθαρίζετε. Και μπάνιο να κάνεις τον επεξεργαστή σε οινόπνευμα και μετά να τον καθαρίσεις από πάνω με λίγο βαμβάκι, δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Εγω παντως την αφαιρω με μια σβυστρα. Το χω δει σε ενα σωρο φυλλαδια οδηγιων απο ψυκτρες καρτων γραφικων,οποτε ετσι το κανω.Φευγει πανευκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 ( τις βαζελίνες από μια rampage πως τις βγάζω ρε george ; έχει περάσει καιρός και έχει γίνει αηδία... any tips; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Ότι βγαίνει με το χέρι το παλεύεις σιγά-σιγά. Για τα υπόλοιπα (που θα είναι μπόλικα) θα βάλεις το μπιστολάκι στο τέρμα ζεστό και με την μητρική γυρισμένη προς τα κάτω θα γίνει δουλειά. Ή απλά, βάζεις την μητρική στο φούρνο στους 60*C βαθμούς για κάμποση ώρα και ξεμπερδεύεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Ξέρει κανείς κάθε πότε πρέπει να καθαρίζουμε/ανανεώνουμε την πάστα? ...πρακτικά, είτε κάθε που βγαίνει η ψύκτρα πάνω από τον επεξργαστή, είτε όταν αρχίσει να σου σβύνει το μηχάνημα λόγω ορίου θερμοκρασίας ορισμένου απ' το BIOS (~70-80C) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.