Προς το περιεχόμενο

Αγορα router για download και καλο ασυρματο

ikskarda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

baudtec πχ ip 192.168.1.1

.το εχεις σεταρισμενο οπως το εχεις τωρα και με τα καλωδια οπως ειναι

μετα συνδεεις το Linksys στο pc σου και του κλεινεις τον dhcp απο την πρωτη σελιδα.καπακια μετα του αλλαζεις την lan ip απο 192.168.1.1 σε μια που να ειναι κοντα στο baudtec.αν το baudtec ειναι 192.168.1.1 τοτε το Linksys 192.168.1.200 an το baudtec ειναι 192.168.2.1 τοτε το Linksys 192.168.2.200 ktl ktl.στην πρωτη σελιδα το κανεις αυτο.αφου το κανεις και αυτο συνδεεις το baudtec με το linksys με καλωδιο ethernet.και αν μπαινεις στην ip του baudtec θα πειραζεις το baudtec αν μπαινεις στην Ip του linksys Θα πειραζεις μονο το ασυρματο τιποτε αλλο.username password κτλ θα ειναι αχρηστα.επισης πριν κανεις ολα αυτα κλεισε το ασυρματο στο baudtec.

Δημοσ.

συγνωμη που θα το πω απλα επειδη χωρις να γνωριζω καθως δεν εχω γνωσεις δικτυων νομιζω οτι θα γινει κατι αλλο .

δηλαδη να ειναι το Baudtec στο δωματιο εδω και μεχρι το σημειο που πιανει ασυρματο να βαλω μετα (φυσικα με τις καταλληλες ρυθμισεις) το Linksys ωστε να τροφοδοτει ενα μερος του υπολοιπου σπιτιου .

νομιζα οτι τα δυο router θα επικοινωνουν/συνδεονται ασυρματα . σαν και καλα το Linksys να ειναι κατι το "ενδιαμεσο" και θα μεταφερει/ενισχυει το ασυρματο του Baudtec και το παρε-δωσε των στοιχειων του internet , σαν ενισχυτη/αναμεταδοτη να το πω ετσι , χωρις να χρειαζεται καλωδιο ethernet μεταξυ των 2 router

χμμμ

Δημοσ.

το ξεχνας αυτο χωρις καλωδιο να ενωνονται μεταξυ τους.το Linksys σιγουρα οχι αλλα ουτε το baudtec μπορει να παιξει σαν repeater.

Δημοσ.

καλως φιλε μου , απλα θα ηθελα ετσι γενικως να μου προτεινανε 1-2 ρουτερ με τα χαρακτηριστικα που ανεφερα παραπανω ετσι για να υπαρχουν μπας και μου ρθει τελικα και θελω να παρω αλλο

Δημοσ.

καλο ρουτερακι ειναι το netgear dgn2000 αλλα εχει καμποσο.απο την αλλη φοβαμαι μονο μην σου κανει τιποτα αποσυνδεσεις.το thomson ειναι πολυ σταθερο αλλα εχει λιγο παραξενο wireless.εγω δινω στον γειτονα μου οριακα 2 οροφους κατω αλλα μεσα στο σπιτι δεν εχω και το πιο δυνατο σημα.

Δημοσ.

να παω για το WAG200G που εχει το pc1 σε πολυ καλη τιμη ?

με ενδιαφερει κυριως το ισογειο να χει ασυρματο στο δωματιο μου και στο δωματιο/γραφειο που χουμε και στον πρωτο οροφο που ειναι καθιστικο/σαλονι(γιατι μιλαω για μεζονετα) να πιανει ικανοποιητικα και οχι να ψαχνω να βρω συγκεκριμενο σημειο .

ενταξει για 2ο οροφο δε το συζηταω στις κρεβατοκαμαρες των γονιων μου και του αδερφου μου

Δημοσ.

πολκυ ωραιο ρουτερακι.ελπιζω να μην εχεις αποσυνδεσεις.υπαρχουν και custom firmware.Ο anonymous μπορει να σου πει αν θυμαμαι καλα περισσοτρα πραγματα για το custom αυτο.τα αξιζει τα λεφτα του

Δημοσ.

μιας και ξερω οτι εχει αντιστοιχο μην πω ολοιδιο interface με το Linksys WAG354G που χω το πρωτοκολλο να το βαλω ADSL2 η ADSL2+ ?

βασικα θα πειραματιστω και με το δικο μου σε ADSL2 αν πιανει τα 1.1Mb/s κατεβασμα και αν τα πιανει σταθερα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...