Προς το περιεχόμενο

Kinect Official topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 269
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
να κρατήσω μικρό καλάθι?

Και μάλλον μεγάλο πορτοφόλι Thresh, καθώς οι φήμες λένε για τιμή γύρω στα 140 ευρώ. Από εκεί που έλεγαν για 80 ευρώ.

Εμένα πάντως πιο πολύ μ ενδιαφέρει η δουλειά του Peter Molyneux με το project Milo και με το Fable 3 στο Natal (που επίσημα πλέον λέγεται Wave)

Δημοσ.

εμενα περισσοτερο με ενδιαφερει σαν χειριστηριο για..τηλεοραση παρα για παιχνιδια να κλωτσαω μπαλες.

-Να το εχεις συνδεδεμενο με την τηλεοραση , να λες "ανοιξε" - "μεγκα" , να αναγνωριζει ποιος εισαι και αν τυχον υπαρχει εκεινη την στιγμη καποιο προγραμμα που να το εχεις βαλει στα favorites σου να σε ενημερωνει..πχ παιζει η παοκαρα στο πολο επι χορτου και δεν το ηξερα!!

Δημοσ.

Για microsoft με εκπλήσσει το πόσο καλό ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

Επίσης

ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ κι άλλο FABLE;;; :'(

Κι όσο σκέφτομαι ότι δεν θα παίξω μέχρι να βγει 4! Σκριου γιου μάικροσοφτ γκέιμ στούντιος.

Δημοσ.

αυτό το βίντεο είναι πηγή γέλιου σε πολλά φόρουμ το τελευταίο 24ωρο ,εγώ πάντος κυλιόμουν στα πατώματα όταν το πρωτοείδα :-D

Δημοσ.

Παίζουν πάρα πολλές φήμες, οπότε μέχρι τις 13 Ιουνίου που θα κάνει τα αποκαλυπτήρια η Microsoft, η σπέκουλα θα δίνει και θα παίρνει. Προσωπικά μου φάνηκε λίγο γκουμούτσα αν και για να πω την αλήθεια, το μέγεθος ή το design ελάχιστα το μετράω -εντάξει, μην είναι και κάνα έκτρωμα αλλά είπαμε :P Περιμένω να δω πώς και πώς τιμή καθώς και πακετάκια με την κονσόλα. Το line-up των τίτλων, τουλάχιστον των αρχικών, θα παίξει τον ρόλο του κι από 'κει και πέρα... βλέποντας και κάνοντας (θα υπάρξουν και hands-on κατά την E3 οπότε θα σχηματιστεί άποψη) :)

Δημοσ.

Παιδια ξερουμε μηπως και καμια ημερομηνια κυκλοφοριας περα απο τα αποκαλυπτήρια? Επισης αν καποιος ξερει και πληροφοριες για τιμες μαζι με κονσολα απο τιποτα rumour sites...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...