Προς το περιεχόμενο

Πολύ σκληρός για να σβηστεί

washcloud

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...και μια ωραία μέρα, συνειδητοποιώ πως ΠΛΕΟΝ ό,τι γράφεται στον 80άρη ΙDE Maxtor, μετά το restart δεν υπάρχει. Λίγο μετά συνειδητοποιώ πως ΟΥΤΕ ό,τι σβύνεται, παύει να υπάρχει μετά το restart. ΟΧΙ, ΔΕΝ έχω βάλει το deep freeze.

...Τον είχα κάνει δυο κομμάτια, και του είχα βάλει ΧΡ και 7. Και απ' όπου και να μπούταρα, η ίδια συμπεριφορά.

"Μάλλον κα'να περίεργο ζουζούνι θα τσίμπησε", είπα, και τον έβαλα slave σε άλλο μηχάνημα να πάρω ό,τι ήταν να πάρω από αυτόν, και μετά φορματάκι. Το οποίο και κάνω, και προς έκπληξή μου συνεχίζει να υφίσταται το partition που το υπέστη.

...Βρε πάω να κάνω και το άλλο, και σ' εκείνο καν δεν ολοκληρώνεται. Και φυσικά, το partition που θα έπρεπε ήδη να έχει γίνει κουλουβάχατο, υπό ΚΣ, ζει και βασιλεύει.

Γουάτ δε φάκιν φακ!

...'Ντάξει, λέω, και βγάζω απ' το ντουλάπι το LLFTool. Του παίρνει κα'να μισάωρο, πόσο είναι να του πάρει, "ολοκληρώνεται με επιτυχία" - ΤΖΑ! ...Τα partition με τον αντίχειρα ακουμπισμένο στη μύτη να μου κουνάνε τα υπόλοιπα δάχτυλα και να μου βγάζουν τη γλώσσα..........

"Αν υποψιαστώ..........πως ο Maxtor με δουλεύει........θα πεθάνω!" κτλ.....

...Restart, η δισκέτα με το PowerMax στο floppy (..."σίγουρος" πλέον πως σε περιβάλλον Windows κάτι μαμιέται) , η βρισιά στο στόμα, και "τώρα θα σου δείξω εγώ κ@®ιόλη!".

Επιλέγω "Low Level Format (full)" από το μενού, βαράω με πάθος το Enter όταν με ρωτάει "All data on this drive will be ERASED. Contunue?", το ξαναβαράω με ακόμα περισσότερο πάθος όταν ζητάει επιβεβαίωση "Are You Sure?", και αφήνω τη διαδικασία να ολοκληρωθεί. Με το που "your drive was successfully erased", restart, η δίσκετα όξω, και το αφήνω να πάει να μπουτάρει απ' τον "ολοκαίνουριο" σκληρό, περιμένοντας να δω την επιβεβαίωση "DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER". Αντ' αυτού, είδα το boot menu των Εφταριών και μάζευα το σαγόνι μου απ' το πάτωμα.

Να τονίσω, πως ο δίσκος γράφει κανονικά αρχεία. Μόνο που τα γράφει κανονικά κατά το restart. Δηλαδή μπορώ να γράψω (ή να σβύσω for that matter) και να μεταφέρω αρχεία. Δεν είναι δηλαδή κάποια "εικονική" κατάστασή του, αυτή που βλέπω (το λέω επειδή καμμιά φορά φαίνεται να είναι εντάξει τα αρχεία σε κάποιον δίσκο, αλλά ούτε να γράψεις άλλα μπορείς, ούτε να διαχειριστείς τα υπάρχοντα. Και φυσικά αυτό είναι άλλου είδους πρόβλημα - επιλύσιμο μάλιστα). "Απλά" μετά από κάθε restart, ο δίσκος φέρεται λες κι έχει μπει σε Groundhog Day mode.......

Δεν την γκούγκλισα τη φτιάξη, ακόμα. Άμα σας λένε κάτι ολ' αυτά (...αν και μου φαίνεται η λύση τελικά θα είναι ξαναπέρασμα firmware), είμαι όλος ηχεία.

Όπως όμως λένε και στις αγγελίες συνοικεσίων, "παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις" ( = να τον πάω Χαρδαβέλα το σκέφτηκα κι εγώ, αλλά μου τη σπάει η φάτσα του και τελικά δεν το πσήνω).

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

...εννοείς να φύτρωσε overnight;

Διότι όπως είπα, στα καλά καθούμενα τα άρχισε τα πασαλιμανιώτικα...

Δημοσ.

...βρε τί failure, δεν καταλαβαίνει τίποτα λέμε.... : τον σβύνω, τον πατάω κάτω - χαμπάρι : τα partition, τα Windows, τα αρχεία, ΟΛΑ στη θέση τους μετά...

Δεν έχω δοκιμάσει να τον πετάξω σε κα'ναν κουβά με χλωρίνη, μόνο...

Δημοσ.
σε περίπτωση που αποκαλύψω εγώ τη λύση θα παίξουν τα νεύρα σου εε?

...πέτρα στο λαιμό και μπλουμ άμα είσαι εσύ. Η χαριστική βολή θα είναι :P

@ _BASSstarlet_ : κακέεεεεεεεεε

Δημοσ.
...πέτρα στο λαιμό και μπλουμ άμα είσαι εσύ. Η χαριστική βολή θα είναι :P

λίγο προσβλητικό αλλά το αντιπαρέρχομαι :P,μπορείς να ηρεμίσεις όμως,δεν την έχω την απάντηση!!

φυσικά αστειεύομαι all the way οτι προσβλήθηκα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...