DeSaad Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 κανω δεξι κλικ στα speakers, recording devices, show disabled devices, αλλα το Stereo Mix και το What U Hear πουθενα. τι διαολο γμτ... Εγκατέστησα Audigy που ειδα στο ιντερνετ οτι δουλευει, παταω το record, παταω το κουμπι στο flash του firefox που θελω να γραψω τον ηχο, και το Audigy γραφει κενο.
tritonas00 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 φυσικα και γραφει κενο..αφου το προγραμμα ηχογραφει την εισοδο της καρτας ηχου σου..και οχι την εξοδο.(οτι ακους στα ηχεια σου.)Για δωσε το link με αυτο που θες να γραψεις.. ριξε μια ματια εδω..http://www.technospot.net/blogs/how-to-quickly-record-what-you-hear-from-the-speakers/Κανει αυτο που θες.. This software has just one purpose i.e. Record what comes out of the speaker either in MP3 format or WAV format depending on your selection. It records at 128 KBPS CD quality and you can record from Internet radio stations. Grab audio from any web site, podcast, Internet Radio, DVD or CD as it plays. Couldn’t be simple than that,
DeSaad Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 φυσικα και γραφει κενο..αφου το προγραμμα ηχογραφει την εισοδο της καρτας ηχου σου..και οχι την εξοδο.(οτι ακους στα ηχεια σου.)Για δωσε το link με αυτο που θες να γραψεις.. ριξε μια ματια εδω..http://www.technospot.net/blogs/how-to-quickly-record-what-you-hear-from-the-speakers/Κανει αυτο που θες.. το κατεβασα και δε δουλευει.
tritonas00 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 αυτο..?http://www.huelix.com/audiorecorder/audio-recorder-recording-speakers-audio.html
DeSaad Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 δε καταλαβαινεις, ολα αυτα προδιαθετουν να μπορω να δω το Stereo Mix, και σε μενα δεν υπαρχει.
tritonas00 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 δε καταλαβαινεις, ολα αυτα προδιαθετουν να μπορω να δω το Stereo Mix, και σε μενα δεν υπαρχει. ουτε και σε μενα εμφανιζεται...μαλλον πρεπει να ειναι θεμα καρτας ηχου.Απο που θες να γραψεις?Απο flash video?Απο streaming audio?
DeSaad Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 ας δωσω ενα παραδειγμα: θελω να γραψω τον ηχο που βγαζει το κοκκινο κουμπι οταν το πατας: http://instantrimshot.com/
Bspus Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Τριτονα, εσενα σου γραφει? Και εγω το εχω αυτο το προβλημα με τα 7. Εχω δοκιμασει πραγματικα οτιδηποτε μου περνουσε απο το μυαλο, συμπεριλαμβανομενων οσων αναφερονται εδω, εχω Googlarei μεχρι εσχατων αλλα τιποτα.. Στα ΧΡ δεν ειχα κανενα προβλημα. Με βολευε να γραφω σταθμους που streamara απο το PC. Καρτα ηχου η realtek HDA. Μεχρι και virtualbox δοκιμασα με ΧΡ εγκατασταση αλλα ουτε απο κει δουλευε. Σε κανονικο ΧΡ γραφει μια χαρα
parsifal Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 δε καταλαβαινεις, ολα αυτα προδιαθετουν να μπορω να δω το Stereo Mix, και σε μενα δεν υπαρχει. Σε Vista και 7, θέλει κόλπο: How to enable Wave Out recording in Vista Αν και με το παραπάνω δεν υπάρχει διαθέσιμη πηγή με όνομα Wave Out/Stereo Mix/What U Hear, τότε είναι καθαρά θέμα των audio drivers σου. Δυστυχώς έχει ξεκινήσει μία μόδα, αρχικά σε laptops επώνυμων κατασκευαστών, να αφαιρείται η δυνατότητα του loopback recording από τους audio drivers ενώ το hardware είναι ικανό, για ποιον λόγο δεν ξέρω...
tritonas00 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Bspus αυτο ειναι πολυ λογικο αφοσον το audio stack στα 7 δεν εχει καμια σχεση με αυτο των xp.Εχει ξαναγραφτει απο την αρχη και σε αυτο οφειλονται οι ασυμβατοτητες. DeSaad αυτο που καταφερα να κανω ειναι να αποθηκευσω ολοκληρη την σελιδα που μου εδωσες ωστε να μου αποθηκευσει και το .swf αρχειο.Οποτε μετα με καποιο προγραμμα τυπου swf extractor λογικα θα μπορεις να κανεις εξαγωγη τον ηχο. http://www.globfx.com/products/swfre/ Aπο την σελιδα που μου δωσες: parsifal και γω αυτο κανω αλλα δεν εμφανιζει τιποτα.Αλλα σε μενα ειναι λογικο αφου εχω εξωτερικη επαγγελματικη καρτα ηχου και ο driver της περιοριζεται μονο στο να δωσει full asio με low latency support.Τιποτε αλλο..ολα τα αλλα γινονται μεσω hardware(δρομολογηση,monitoring)
_Anonymous_ Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Σε Vista και 7, θέλει κόλπο: How to enable Wave Out recording in Vista Αν και με το παραπάνω δεν υπάρχει διαθέσιμη πηγή με όνομα Wave Out/Stereo Mix/What U Hear, τότε είναι καθαρά θέμα των audio drivers σου. Δυστυχώς έχει ξεκινήσει μία μόδα, αρχικά σε laptops επώνυμων κατασκευαστών, να αφαιρείται η δυνατότητα του loopback recording από τους audio drivers ενώ το hardware είναι ικανό, για ποιον λόγο δεν ξέρω... O Λογος ειναι οτι αυτο λεγετε feedback και ειναι τεχνικο λαθος. Αυτο που χρειαζεσε εσυ φιλε ειναι να κανεις audio capturing
parsifal Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 O Λογος ειναι οτι αυτο λεγετε feedback και ειναι τεχνικο λαθος. Feedback loop παράγεται όταν αυτό που ηχογραφείται καταλήγει στην έξοδο, την οποία χρησιμοποιείς ως «είσοδο» της ηχογράφησης in the first place. Όμως στις κάρτες ήχου αυτό που είναι σε bold δεν ισχύει απαραίτητα, μπορείς να απομονώσεις τα δύο αυτά στάδια με τις κατάλληλες ρυθμίσεις. Βασικά, φροντίζεις από τον μείκτη να έχεις μηδενική ένταση playback στο Recording. Κάτι αντίστοιχο με το κλασσικό feedback loop μεταξύ μικροφώνου και ηχείων που λύνεται με την χρήση ακουστικών. Φαίνεται πως ο λόγος που ορισμένοι κατασκευαστές όπως HP και Sony απενεργοποιούν αυτήν τη δυνατότητα είναι γιατί μπορεί δυνητικά να χρησιμοποιηθεί για παράνομους σκοπούς όπως εγγραφή streaming audio.
Bspus Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Παιδες, τελικα ειναι οντως θεμα drivers. Τα win7 αναγνωριζουν και εγκαθιστουν αυτοματα κουτσουρεμενους drivers που δεν περιλαμβανουν αυτην τη λειτουργικοτητα. Απλως κατεβαστε τους generic drivers απο το site της realtek για τα vista/7 (εγω δοκιμασα την εκδοση 248) και βαλτε τους και θα εμφανιστει η επιλογη stereo mix. Ενεργοποιηστε το οπως στο λινκ που δινει ο parsifal στο post #10 και θα δουλεψει.
atropa Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 και για αυτούς που έχουν τις βλαμμένες conexant κάρτες στα λαπτοπ τους... http://software.muzychenko.net/eng/vac.html δίνει το δικαίωμα να κάνετε internal audio patching/routing/rerouting. εμένα με έσωσε γιατι κάνω video tutorials με το flstudio στο λαπτοπ και επειδή φοράει conexant απλά δεν γινόταν με το camtasia na κάνει και capture το audio μαζι με το video
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.