Προς το περιεχόμενο

Breaking Bad (Spoilers Only For Season 4)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

δεν ξερω τι παρακολουθεις φιλε, αλλα μιας κ ερχεται καλοκαιρι και τελειωνουν αρκετες,

αυτη εδω ΠΡΕΠΕΙ να την δεις, ειναι MUST WATCH η σειρα :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν ξερω τι παρακολουθεις φιλε, αλλα μιας κ ερχεται καλοκαιρι και τελειωνουν αρκετες,

αυτη εδω ΠΡΕΠΕΙ να την δεις, ειναι MUST WATCH η σειρα :D

Ειναι επομενο στην λιστα μετα το sfu... Να δω ποτε θα προλαβω :mad:

Το οποίο είναι το προτελευταίο της 3ης (13 σύνολο).

Για το 11:

Δεν είναι λίγο αποπροσανατολιστικό το φινάλε με τον Τζέσι και την επαναδιαπραγμάτευση του φόνου του Κόμπο από την 2η σεζόν; Εκτός και αν οδηγήσει σε μη αναστρέψιμες εξελίξεις όσον αφορά τον Τζέσι - να μπλέξει σε τίποτα πόλεμο με την εν λόγω συμμορία για να πάρει το territory και εκδίκηση για τον φίλο του, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε δύο πράγματα: παγίωση του Τζέσι στο εν λόγω διαμέρισμα, αλλά και ως μεγάλου dealer στο Αλαμπουκέρκι, ή σε θάνατό του.

Επίσης, εκεί που είχε πλησιάσει ο Χανκ σε Τζέσι/Γουόλτερ, μετά το μακελειό φαίνεται ότι, σ' αυτή τη σεζόν τουλάχιστον, δε θα προχωρήσει περαιτέρω η αστυνομική έρευνα με την μπλε μεθ.

Επίσης, εκεί που είχε πλησιάσει ο Χανκ σε Τζέσι/Γουόλτερ, μετά το μακελειό φαίνεται ότι, σ' αυτή τη σεζόν τουλάχιστον, δε θα προχωρήσει περαιτέρω η αστυνομική έρευνα με την μπλε μεθ.

συμφωνω, αν και μας την καναν την... φουστια και δυο φορες μαλιστα:

1) την πρωτη στο 2x02, στην ερημο, στο εξοχικο του τουκο οταν ο walt ειχε αφησει τις φωτογραφιες της οικογενειας του μεσα στο σπιτακι (δεν θυμαμαι να τις μαζεψε πριν βγουν εξω και δεν ξαναμπηκαν μεσα, αφου μετα ειχε ερθει ο χανκ)

2) εφοσον ο χανκ ηξερε για την σχεση walt-jesse (λογω... μαριχουανας, εστω), δεν θα μπορουσε να ψυλλιαστει που βρηκε ο jesse το ονομα της γυναικας του και το τηλ του;

μηπως για αυτο σαστισε οταν τον αρχισε στα μπουκετα στο πατωμα; ;)

αναπαντητα ερωτηματα, που μαλλον δεν θα απαντηθουν και ποτε,

ενω η σειρα γενικως ειναι τελεια και εχω προσεξει οτι γενικα προσεχει και την λεπτομερεια,

σε αυτα τα δυο σημειακια μας την εκανε I think

Εγώ νομίζω ότι όλα θα παίξουν ρόλο και όλα θα απαντηθούν. Μέχρι τώρα δεν έχουν αφήσει τίποτα να πέσει κάτω. Δε θα ξαφνιαστώ να μάθει ο Χανκ το ποιον του Γουόλτερ στο φινάλε της σεζόν. Αυτή η σειρά δεν τσιγκουνεύεται εξελίξεις και συγκρούσεις. Πχ. ο θείος του Tuco. Δεν περίμενα να τον ξαναδούμε. Και όμως έπαιξε τεράστιο ρόλο στην 3η σεζόν. Ή πχ. το τροχόσπιτο. Το γαμάτο με αυτή τη σειρά είναι ότι σκέφτεσαι "μα και πως δεν έχει τύχει να υποπτευθούν και να ψάξουν να βρουν το RV;" και να σου, γίνεται θέμα ενός από τα καλύτερα επεισόδια. Πολλές σειρές δε θα μπορούσαν να διαχειριστούν μια τόσο δυνατή και έκρυθμη κατάσταση όπως αυτή με το τροχόσπιτο, που είναι μέσα Γουόλτερ/Τζέσι και μια ανάσα παραδίπλα ο Χανκ. Και όμως το BB τόλμησε και κατάφερε να γίνει αληθοφανής και ρεαλιστική και να κόβει την ανάσα όσο πιο πολύ γίνεται.

ακριβως yes.gif

αυτο το "σου κοβει την ανασα" ηταν που με κανε να δω τα παντα (απο το 1ο επεισοδιο, οπου και την ψυλλιαστηκα την δουλεια) σε 3-4 μερες yes.gif

• Moderators

συμφωνω, αν και μας την καναν την... φουστια και δυο φορες μαλιστα:

1) την πρωτη στο 2x02, στην ερημο, στο εξοχικο του τουκο οταν ο walt ειχε αφησει τις φωτογραφιες της οικογενειας του μεσα στο σπιτακι (δεν θυμαμαι να τις μαζεψε πριν βγουν εξω και δεν ξαναμπηκαν μεσα, αφου μετα ειχε ερθει ο χανκ).

Επειδή το ανέφερες δύο φορές, έψαξα και το βρήκα το επεισόδιο :P.

Ο Τουκο τους τα δίνει πίσω αφού τα κοιτάξει, και αυτοί τα μαζεύουν.

2) εφοσον ο χανκ ηξερε για την σχεση walt-jesse (λογω... μαριχουανας, εστω), δεν θα μπορουσε να ψυλλιαστει που βρηκε ο jesse το ονομα της γυναικας του και το τηλ του;

Αυτό υποθέτω είναι ένα από τα πολλά hints

που θα πρέπει να βάλει στη σειρά ο Hank για να φτάσει σε τέτοιο συμπέρασμα (και κατά τη γνώμη μου λείπουν αρκετά clues ακόμα, αλλά η Μαρί είναι πιθανή "βόμβα" όσο αφορά το θέμα με τα άπειρα λεφτά του Walt). Για τον Χανκ όμως ο Walt είναι υπεράνω πάσης υποψίας ακόμα. Δεν μπορεί να πάει το μυαλό του εκεί, χωρίς να σκάσει στα γέλια.

Ωραίο επεισόδιο. Το τέλος

υπόσχεται πολλά για τη συνέχεια και για τον Jesse (όσο αφορά το πως θα χειριστεί το θέμα με τη συμμορία -μάλλον για εκδίκηση πάει) και για τον Walt (όσον αφορά την προειδοποίηση(; ) του Gus).

Πολύ μου άρεσε που είδαμε τη Jane, (και επειδή είδα το Fly δύο φορές, υπάρχει στην αρχή μια σκηνή όπου ο Jesse κοιτάει τα τσιγάρα στο αυτοκίνητό του σκεπτικός -τελικά ήταν για να το δέσουνε στο επεισόδιο αυτό, αν και οι περισσότεροι την Jane πρέπει να σκεφτήκαμε από τα τσιγάρα :-) ). Επίσης, μου άρεσε το ότι ο Jesse παρά το ότι έχει πεισμώσει στο μονοπάτι του "bad guy" αλλάζει στάση όταν βλέπει το γιο της καινούργιας (δε θυμάμαι όνομα). Είναι κάτι που (του) θυμίζει και το "Peek-a-boo" που είχε δει εκείνο το κακόμοιρο το μικρό σε άθλια κατάσταση.

Πάντως από ό,τι καταλαβαίνω στη σειρά (στους writers) αρέσει να εξερευνούν καταστάσεις ακόμα και αν οι πιθανότητες είναι μικρές (ή ειδικά όταν οι πιθανότητες είναι μικρές), γιατί ακριβώς οδηγούν σε ενδιαφέρουσες δυναμικές στους συσχετισμούς και προωθούν εξελίξεις.

για οποιον δεν διαβαζει greektvsubs, παρτε το link για την συνεντευξη του jesse:

http://www.daemonstv.com/2010/06/02/emmy-hopeful-aaron-paul-breaking-bad-exclusive-interview/

για οποιον δεν διαβαζει greektvsubs, παρτε το link για την συνεντευξη του jesse:

http://www.daemonstv.com/2010/06/02/emmy-hopeful-aaron-paul-breaking-bad-exclusive-interview/

Συμπαθητικός ο "πιτσιρικάς". :-)

Πολύ καλός στο ρόλο, και αυτό το "bitch" του με σκοτώνει.

• Members

Κι εμένα ο ρόλος του Jesse μου αρέσει πολύ. Μη σας πω πως τον βρίσκω πιο απαιτητικό από ότι του Mr White, γιατί αυτός πρέπει να ισορροπεί ανάμεσα στην αφέλεια και την σοβαρότητα, ενώ ο άλλος όσο να 'ναι είναι πιο αβανταδόρικος (όχι ότι ο Mr White δεν είναι από τους καλύτερους τηλεοπτικούς ρόλους που έχω δει, φυσικά).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...